5.1.2012

Onks pakko jos ei halua?


Mietintämyssyni alla pohdin tätä kysymystä. Ai miksi? No kun pitäisi siivota tuo mun nurkkaukseni kun oon vaan ollu laiska ja jättäny kaiken lattialle. (hyihyi) Pitäs myös heitättää nuo yhdet lehdet pois ku ei tähän taloon ole järkevää järjestää mitään lehtipistettä vaikka aluekin sille löytyisi. Eikä niistä saa mitään jos veisi lehtidivariin joten järkevintä on viedä lehtiroskikseen, noukkikoot sieltä jos jotain kiinnostaa.

Ihanaa kun saa pidennetyn viikonlopun. Sitten pitääki mennä pari kuukautta ennenku on seuraavat vapaapäivät, varmaankin. Ellen sitten tule kipeäksi (ei onneksi oo semmosta tunnetta) muttei sitä voi laskea vapaaksi kun on kuolleena sängyssä.

Mulla on kauhea hinku lähteä ulos, mutta mene nyt sinne kun on niin loskasta joka puolella eikä niistä valokuvistakaan tule nyt kivoja kun on vaan loskaa eikä lunta. No ehkä se tästä muuttuu, kun tänne lupaillaan niitä pakkasia. Tosin siitä en (taaskaan) tykkää että tuo loska jäätyy nyt tuohon. Sais tulla iso kerros lunta sitten päälle, ni ei ois niin liukasta sitten.

Mun uteliaisuuteni on hieman jäänyt näin vanhemmaksi tultuani, kun lapsena olin siis aina uudessa paikassa tutkailemassa aluetta ja sain siitä joskus vanhemmat hermostumaan. Tai ei sen paikan pitänyt edes olla uusi, mutta joku kuitenkin joka veti puoleensa. Otetaan nyt esimerkkinä tämän alueen jokiranta, se veti niin paljon puoleensa sillon pentuna ja vetää edelleenkin kun siellä tulee käytyä (paitsi nyt, kun on tuo tulvauhka) ja sillon lapsena ei edes kotiarestit saaneet jättämään sitä aluetta rauhaan. Nyt vanhana mummona muistelen hymyillen niitä seikkailuita mitä siellä on saanut ISOLLA mielikuvituksella tehdä. (eikä se mielikuvitus ole muuten minnekkään menny)

Now Playing..
Sean Paul - Got 2 Luv U Ft. Alexis Jordan
Lord Est - Vuosi vaihtuu
Mohombi - In Your Head

7 kommenttia:

 1. Onhan sulla kuitenkin viikonloput aina vapaata, vaikka ei mitään pidennettyjä viikonloppuja olisikaan!

  VastaaPoista
 2. Anonyymi,
  No on, mutta et voi kieltää etteikö vapaa silloin tällöin olisi mieleen. :)

  VastaaPoista
 3. Sulla taitaa olla aika lyhyitä nuo työpäivät, vai mitä? Vapaahan on tietysti aina kaikkien mieleen - mutta ehkä enemmän niiden, jotka tekevät rankkaa kolmivuorotyötä tms.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi,
  No siivoustyöpäivät ovat lyhyitä, mutta teen siihen lisäksi muutakin työtä. Tosin en joka päivä. :)

  Totta, kolmivuorotyöläisille vapaa on varmasti erittäin mieluista.

  VastaaPoista
 5. Mitä muuta työtä teet kun siivoilet, et ole koskaan siitä kertonu? Teeppä vaatekaapis sisältö kuvaus....

  VastaaPoista
 6. ^On noista duunikuvioista ollut mun mielestä aika paljon juttua...

  Pitää tsekkaa muuten noi biisit :) Sean paul on kyl hyvä sen tiedän jo :)

  Kivaa viikonlopun loppua.

  VastaaPoista
 7. Anonyymi,
  Hmm... enkö ole sanonut? No siis teen toimistotyötä vielä siivoustyön lisäksi. :)

  Kuvat ois kyllä vaatekaapista valmiina koneella, mutta jostain syystä sen tekeminen on jäänyt. Tosin siis mitään hyvin tarkkaa kuvaa kaapista ei ole, vain ovi avoimena otettu kuva kun vaatteet on kerrankin siististi pinoissaan. :)


  Elin@,
  Ne on hyviä kappaleita. Pyörivät tällä hetkellä aika usein kuulokkeissa. :)

  VastaaPoista