22.1.2012

Vaalipäivä

Äänestyspäivän asuvalikoima

Jälleen kerran on äänioikeus käytetty.
Käväistiin tuolla tien toisella puolella äänestämässä. Tosin meillä kesti melkein tunti tajuta, et tänään on se äänestyspäivä. Sitten illalla jänskätään, et miten kävi äänien. (uskon silti, et kakkoskierros tulee)

Olin sitten äidinkin saanut huolestumaan kun en ollut tajunnut sitä et mun kännykkä oli jääny repun sivutaskuun. Yleensä otan sen sieltä siis pois, kunnei sitä muutoin kuule jos joku soittaa. Äitini soitti siis mieheni puhelimeen, että onks Piialle jotain sattunu ku se ei oo koko viikonloppuna vastannu puhelimeen. Oli varmaa siis huojentavaa äidin kuulla, et kaikki on hyvin - olin vaan ollu niin lahopää tuon puhelimen kanssa.

Samalla oon tässä viikonloppuna koettanu pohtia taas uutta ilmettä blogille. Oon semmonen, et saatan joskus kyllästyä nopeastikin vanhaan - tai en tiedä olenko kyllästynyt varsinaisesti mutta jotenkin kaipaan pientä piristävää muutosta. Että älkää ihmetelkö jos blogi näyttää värillisesti erilaisesti jopa joka päivä. Koetan kyllä päättää mieleni nopeasti, mihin sitten päädyn.

12 kommenttia:

 1. Miten voi mennä ohi se asia, että tänään on äänestyspäivä?

  VastaaPoista
 2. Oletko tyytyväinen tulokseen?

  VastaaPoista
 3. Mistä tuo tunika on? aivan ihana. oiskohan mustanakin saatavilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yoursilta. Kävin kurkistamassa, niin tätä löytyy punaisena, turkoosina ja mustana. :)

   Poista
 4. 5.2. sitten lopullisesti ratkeaa, kummasta tulee pressa... Aika tiukka taistelu varmaankin edessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitähän tuo ainakin lupailee.

   Poista
 5. Voitko laittaa linkin tohon tunikaan? en löydä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://www.yoursclothing.co.uk/P/Gaga_Sleeve_TunicDress-%2813909%29.aspx

   Poista
 6. olisi kiva tietää eriteltynä tuosta liikunnasta, esim. liikuntapäiväkirjana, että mitä olet tehnyt milloinkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei mulla sen ihmeempää liikuntaa ole ollut, kuin lenkkeily. Uimista olen pohtinut mutta jotenkin ei innosta mennä tuohon uuteen uimahalliin. Kun meillä ei siis ole mitään sellaista tässä haasteessa, että pitäs kokeilla mahdollisimman montaa eri liikuntalajia. Ei, vaan kumpikin liikkuu JOTENKIN. Pääasia on, että on mukavaa ja niitä minuutteja kertyy ;)

   Voin silloin tällöin kertoa, montako tuntia on kasassa mutten sen enempää tuosta liikunnasta höpise. Vanhan blogin liikuntakertomukset vielä turhan tuoreessa muistissa :( Haluan pitää lenkkeilyni mukavana stressinpoistovälineenä enkä kaipaa siihen kenenkään nillityksiä, ymmärtäkää tämä taikka ette.

   Poista