1.1.2012

Vuosi 2011 vaatekuvin - Best outfit award goes to...


                             Mikä on sinun suosikkisi?

24 kommenttia:

 1. Kolmonen sopii sulle. Pyöreä kaula-aukko ei korosta sun tissejä liikaa, mutta sitten toi musta nyöri korostaa just oikeesta paikasta. Ja liukuväri on jees.

  VastaaPoista
 2. Numero 7! Hyvää UUTTA VUOTTA! :)

  VastaaPoista
 3. Parhaimmat: 4,17,21,23

  Inhokit: 2,6,8,9,10,11,12

  -Absoluuttinen totuus-

  VastaaPoista
 4. En osaa yhtä hyvää päättää...
  Jotenka hyviä on 1, 3 ja 4 näytät hoikemmalta (toki 4 housuissa ei tarvis enää olla kuviota ku paidassasi on jo),7 ihanan kapee vyötärö ja 17,21,22.
  *KataMaria*

  VastaaPoista
 5. 19,21 ja 22 aikastas jees. Noi kamalat printtihousut voisit polttaa!

  VastaaPoista
 6. En osaa valita yhtä suosikkia, mutta pidin eniten 1, 3, 22 ja 24. Jännä muuten miten sama paita näyttää ihan erilaiselta takin kanssa (18) ja ilman (14)! En hank.koht. välitä hirveästi paisley-kuvioista, mutta ton takin ja laukun kanssa toimii hienosti :)

  VastaaPoista
 7. Pikaisella vilkaisulla nro. 7.

  VastaaPoista
 8. Numero 7, munkin mielestä :) Ehdottomasti paras ja sopii sulle hyvin :)

  VastaaPoista
 9. Suosikkini on kuvan 16 koru. Mikään vaate ei mielestäni ole kaunis, anteeksi nyt vaan. Printtihousut hävittäisin.

  VastaaPoista
 10. Kiitoksia "äänistänne". :)

  Sen verran kommentoin noista housuista, että mulla ei oo enää ku yhdet housut joissa on sivuilla noita printtikuvioita. Ja uusia sellaisia en aio hankkia. On siis todettu ei näteiksi loppupeleissä, mutta koska ovat ihan ehjät housut, niin en niitä poiskaan heitä. :) Mutta nuo housut joissa on tuo printtikuvio, ni ovat periaatteessa leggins tyyppiset joten tarkoitus olisi käyttää niitä tälleen talvella et ovat toisten housujen alla. :)


  Anonyymi,
  Ei mitään tarvitse pyytää anteeksi. Jos et tykkää, niin ei sitä tarvitse anteeksi pyydellä. :) Makuasioista ei kiistellä, eiks niin? ;) Mut koru on kyl ihana, Anna Pusun tekemä.

  VastaaPoista
 11. Kuva kuvalta analyysina: (voi ei, tästä tulee piiitkä postaus!)

  1: Hyvä kaulus, liian tiukka alaosasta. Saa olla myötäilevä, mut tuo on liian piukka. Kaulus tasapainoittaa leveetä lantioo antamalla yläkropalle volyymia.

  2: Jakku bueno, asiallinen. Paita ok, mut hieman liian kiree lanteilta. Printtihousut pois pois pois! Jos tuossa olisi tavan suorat housut, olisi hyvinkin asiallinen korollisten kenkien kanssa. :)

  3: Malli hyvä: kireempi yläosa ja levenee rinnan alta. Väritys neutraali. Sopivan kokoinen sun päällä. Tummempi alaosa ns. kadottaa leveyttä ja vaaleempi yläosa tasapainoittaa taas lanteiden ja yläosaston epäsuhtaa (kapea hartioista, levee lanteista meinaan.)

  4: Yksi mun suosikeista. V-aukko pidentää lyhyttä kaulaasi ja tuo leveyttä hartiaan ja vie huomiota rinnoista. Epäsymmetrisyys "piilottaa" lannetta ja vaikka on voimakas kuosillinen, niin silti väritys on kaunis ja sopii sulle hyvin. Malli todella kohdallaan ja koko sopiva.

  5: Hihan pituus oikein hyvä - ei lyhennä kättä, kun ei mene kesken väärästä kohtaa. Malli hyvä: V-aukko ^^, hieman saisi olla leveämpi alaosastaan, jottein ihan noin myötäilevä olisi - muttei paljoa. Koru vie kivasti huomiota pois rinnoista ja vatsasta. Väri sopii sulle ihan mielettömän hyvin!! Toinen mun suosikeista. Housuista: malli sopiva, mutta tuo pritti.. mutta se asiahan on jo käsitelty. :)

  6: Mun mielestä liila ei sovi sulle, on liian kalpoinen ja kylmä väri. Neuleen hihat pielessä: koko käsi on tosi leveän oloinen, kun hiha on tasa leveä alas saakka. Lilan paidan kangashärpäkkeet on liikaa tuohon kokonaisuuteen: liikaa tapahtumaa kun on vyökin; tulee levoton kokonaisuus. Neuleen alle tavanomaista härpäketöntä vain.

  7: kokonaisuus väritelmä hyvä: tasapainoinen, jossa jokin juju silti (paidan kuosi, joka on juuri sopiva: yhtään levottomampi tekisi siitä liian huomion kerääjän). Vyö sopii asuun, neuleen pituus sopii kokonaisuuteen ja kapenevat hihat vie leveyttä kädeltä.
  8: Yöpaitamainen, liian levee lanne kohta vrt. säkki efekti. Epäsymmetrisyys jees, mutta paidasta puuttuu leikkaus! Enemmän empirelinjaisena olisi varmasti ihan hyvä caprien kanssa kesällä. V-aukko sopisi tähän paitaan hyvin. Kuvion alaspäin kapenevuus vie huomiota lanneseudusta, mutta korostaa aikalailla rintoja.. Henk.koht kysymys varmaan: en ole itse kuvioiden ystävä, siksi ne tuntuu ällöille kaikki. :D
  9: ^^ Vyö näyttää liian kireälle: katoaa paidan uumeniin – ompelemalla linjaa paidoille?? Sisään reilusti heti rinnan alta sivuilta.. Väri on kalpea, mutta kesäinen. Caprit ja menoksi. 
  10: Urheiluvaatetta tulee ekana mieleen kokonaisuudesta.  Housujen väri tuskin imartelee ketään ja nuo printit saa mut näkee punaista. Mustan paidan leikkaus kiva, alle tarvitsee katsoa niin tiukkaa tavaraa, ettei jää rypyt näkyviin. Valkoinen toppi ja mustat housut, näyttävä koru ja korkoa kenkiin niin jees. V-aukko plussaa taas ja hihan pituus ei lyhennä kättä.

  VastaaPoista
 12. 11: Mun mielestä ei vain sovi. Sivujen härpäkkeet korostaa leveyttä entisestään. Hihat katkaisee käden hyvin huonosta kohtaa: lyhentää käden pituutta. Värityskään ei iske sinulle. Paita itsessään on jees, mutta ei sinulle minun mielestäni.
  12: Väri piristävä, kuviokin yllättävän sopiva, hihojen pituus jees, istuvuus hyvä (voisi olla ihan hieman pidempi ja ihan hieman ilmavampi ollaakseen oikke bueno), mutta tuo ns. rikkinäinen hiha ei vain iske minuun. Henk.koht näkemys varmaan tämäkin, mutta sen pitäisi olla sitten molemminpuolinen tai ei ollenkaan.
  13: V-aukko hyvä. Väri hyvä. Printti hieman levoton, iso kuvio masussa korostaa masua. Hihojen pituus pielessä: käsi taas katkeaa kesken ja lyhenee.
  14: Levoton ja säkkimäinen jotenkin.. säkkimäisyys tulee printin laajuudesta, ei niinkään mallista, joka on itsessään ihan jees (leikkaus ja ns. kuroutuminen rinnan alla). Yksivärisenä olisi parempi. Tai kaksivärisenä: printti yläosa/yksivärinen alaosa tai toistenpäin (leikkaus rinnan alla olisi rajantekevä).
  15: Hihat: EI. Rintojen alla olevat rypytykset: EI. V-aukko: Kyllä. Väri: jotenkin tunkkaisen punainen. Harteista liian iso? En tykkää.
  16: Leikkaus jees, voisi olla astetta avonaisempi vielä tuosta rinnan kohdalta (asettelu kysymys?). Ei noiden housujen kanssa. Pikemminkin leggari/sukkis mekko (pituus on kuin mekossa). Koru on liian iso tähän: jokin pieni ja sievä sopisi paremmin, kuin iso ja näyttävä, koska kuosi on itsessään huomion kiinnittäjä.
  17: Tykkään mallista, vyön kanssa ainakin. Säkkimäisyys katoaa sillä. Kaula-aukon hillitty bling bling antaa jujun, muttei liikaa. Hihat on siinä ja tässä: minkä pituset ovat, ovatko tossa käärityt ylöspäin? Ilmava. Leggarit/sukkikset alle. Tumma pukee aina meitä isompia immeisiä, kadottaa sitä massaa. 
  18: Tuo mekko taas, ei ei ei. Takki ei sovi mekon kanssa yhään. Takin alle mieluiten yksivärinen, hieman lyhyempi kun tuo alla oleva, niin toisi pituutta lisää. Musta paita kuvasta 10 voisi sopia hyvin mustien housujen kanssa.
  19: Yksinkertainen olematta tylsä. Leikkaus sopii tosi hyvin; ristiinleikkaus vatsanpäällä kaventaa. On yksi mun suosikeista.
  20: Väri on tunkkainen, en tykkää. Paita näyttää kulahtaneelle kauluksen takia ja alla olevan kauluksen takia varsinkin. Leventää sinua jotenkin muodottomuudellaan, varsinkin kasvot näyttää tosi pyöreille ja kaula katoaa. No no no sanoisin.

  VastaaPoista
 13. 21: Hihat: väärä pituus. Muutoin leikkaus on kiva, mutta en pidä kuosista: tekee sinusta isomman näköisen toisista kohtaa liikaa. Tai pitäisi olla taas yksivärinen yläosa/alaosa, samoin kun siinä yhdessä mekossa aiemmin. Kaula-aukko ei ole kaikkein paras pyöreäkasvoiselle, mun mielestä. Poikkileikkaus rinnan alla on hyvä: korostaa kapeinta kohtaa, ja antaa armoa leveimmille kohdille.

  22: Musta pukee aina. Kaula-aukko tuo leveyttä harteisiin, mikä tasapainoittaa koko kroppaa, tykkään. Nuo napit on tossa hieman.. en osaa oikein sanoa. Toisaalta ne sopii, toisaalta ne korostaa rintojen kokoa. Mutta yksinkertainen sopii sulle näemmä. Leikkaus taas on melko hyvä, voisi olla jopa hieman lyhyempi alaosa; loppuisi juuri ja juuri tuonne lanteen leveimpään kohtaan, pari senttiä alle, niin ei laskeutuisi tuolleen tulppaanimaisesti alaspäin jättäen sun lanteet esille tosi hyvin. Hihat oikein hyvät: pidentää kättä.

  23: Leikkaus on hyvä, kun kapenee alaspäin lanteilta, tasapainottaa rinnat ja lanteen, rinnan alla leikkaus korostaa kapeinta kohtaa. Tykkään! Väri on ok, sulle sopii paremmin tommoiset tummemmat ja lämpöiset, kun hennot ja kalpeat. V-aukkoisuus tuo taas kaulaa sinulle enemmän. Muotolaskokset alaspäin tasoittaa vatsan pyöreyden. Yksi mun suosikeistani.

  24: V-aukko jees, koru tuo ilmettä ja vie huomioo rintojen koosta. Leikkaus kiva, epäsymmetrisyys tasapainoittaa taas. Alla pitäisi olla vaikka body/ korsletti tai muu vastaava, joka silottaisi muhkurat, koska tuosta näemmä näkyy läpi helpolla kaikki. Hihat tuo taas pituutta käsiin. Väri on siinä ja tässä: uskoisin, että lämmin ruskea esim. tässä mallissa pukisi sinua paljon paremmin tai kenties metsän vihreä (tumma semmoinen). Toisenlaiset housut alle sopisi paremmin ainakin tuon kuvan perusteella.

  25/26/27: Pinkki sinulle: ei. Ja paidan leikkauskin on väärä, kun jää helma vilkkumaan toiselta puolelta. Liivi näyttää hieman liian pienelle alhaalta, vaikka tiedän, että sen kuuluukin jäädä auki, mutta silti. Toisaalta tuossa viimeisessä (27) liivi näyttää sopivalle, että olisiko huonosti aseteltu päälle 25 ja 26 kuvissa? Oranssikaan ei sovi sinulle, ainakaan tuossa mallissa. Suora kaula-aukko leventää rintojen kohtaa (isontaa) ja muutenkin.. en osaa sanoa mikä tuossa on. Tummanliilassa samat jutut siis.. mutta värinä se sopii sinulle. 25 yhdistelmää en pitäsi, enkä 26, mutta 27 on ihan ok. Liivi on toisaalta aika massiivinen, eli antaa sinullekin lisää massiivisuutta, toisaalta taas siinä on suljenta tuossa parhaimmassa kohtaa (kapeimmassa) eli taas sitten tasapainoittaa..

  VastaaPoista
 14. Ohoh... Kiitoksia Wee oikein kattavasta mielipide perustelusta. :) Ja hei, ei sun tartte enää menettää yöunia niiden printtihousujen takia, ei niitä oo ku yhdet enää. Ja noita mustia jossa harmaata printtiä koivessa, ni niitä ei siis enää ole, mutta noita yksiä tiukempia on yhdet. :)

  VastaaPoista
 15. Tiedän. Mainitsinkin sen jossain jo.. ja en todellakaan menetä yöunia sen perusteella miten joku pukeutuu tai ei pukeudu.. sekin on mielipide kysymys tosi pitkälle, kuka mistäkin tykkää. Mä olen itse niin allerginen kaikelle kuviolle ja väreille, että en osaa varmaan katsoa kaikkea kamalan neutraalisti.

  Ihan kuin elokuvat, kirjallisuus, musiikki, ruoka ja juoma on pukeutuminenkin makuasia... Joku tykkää, toinen ei.. so it goes :)

  VastaaPoista
 16. Wee,
  Se yöunien menetys oli vitsi!! :) :)
  Ja ihan totta niinhän se menee, että mielipidekysymys että kuka tykkää ja mistä. :) Määhän olin itse pitkään, et suosein synkkiä värejä mut pikkuhiljaa oon alkanu käyttämään niitä. Sekä kuviota. :)

  VastaaPoista
 17. Kuvio on jees, housuissa tai paidoissa, mut sit toisen puolen pitäs vastavuorosesti olla yksivärinen, mieluiten tumma.

  VastaaPoista
 18. Tais olla asu nro 3, mutta itse oot parhaimmillasi kuvassa nro 11. Siitä tuli hyvä mieli :)

  Terv. Amppeli

  VastaaPoista
 19. Ilahduin blogistasi paljon :) vaikutat elämäniloiselta ihmiseltä. suosikkiasuni oli 22., vaikka onkin tumma.

  VastaaPoista
 20. Kiitoksia äänistänne. Vielä saa kertoa mielipiteitä. :) Siis että mikä/mitkä on suosikkejanne.


  Anonyymi,
  Ei sitä aina ole elämäniloinen, mutta kiitoksia. :) Sait hymyn huulille. :)

  VastaaPoista
 21. Hei mikä tuon paidan koko on tuossa kuvassa 24? =) Ajattelin tilata samanlaisen ja kun oon melekolailla samaa kokoa sun kaa nii ei tulis ostettuu väärän kokosta =) Ihana paita, ja mun mielestä sopii sulle parhaiten!

  VastaaPoista
 22. Numero 1 ja 7 .. Aivan mahtavat :) Upeita vaatteita toki kaikki :) Hyvää kevättä :)
  -Suvi

  VastaaPoista
 23. Monia hyviä, mutta 15 ja 19 ihan loistavia :)

  Miia/Two Fat ladies

  VastaaPoista