11.2.2012

Arkiaamuisin...

Me lähdetään puolisoni kanssa aina aamuisin yhdessä töihin. Paitsi niinä aamuina kun auto ei yksinkertaisesti suostu käymään. Jotenkin hassua silti, että kyllä -18 asteessa lähtee mutta heti kun mittari näyttääkin -20 astetta, ni kone ei suostu yhteistyöhön.

Meillä on selkee työnjako.. minä harjaan lumet (paitsi katolta kunnen tämmösenä tumppina ylety ihan keskeltä ottamaan) ja puoliso tulee skrapaten ikkunat. Samaan aikaan Scooter jytisee sisällä, niin että ulos saakka kuulee... tosin vaan siinä auton läheisyydessä. Ja siinä kun odottelen, että mies valmistuu skrapauksen kanssa - tykkään katsella moniko naapuri on hereillä siihen aikaan. Ei useinkaan moni.

Mutta tässä pieni pätkä teille, miltä aamuisin näyttää... osittain.( Nooh, ette kai nyt luulleet, että mää tylsistytän teitä koko pitkällä 15min ajelulla ^_^ )

3 kommenttia:

 1. Viekö mies sinut siis aamuisin töihin, vai jättääkö keskustaan bussipysäkille? Muistelen, että olet aiemmin puhunut kulkevasi bussilla töihin.

  Aamuisin on kyllä mukava mennä autolla töihin, niin saa jotenkin herättyä siinä matkalla kunnolla kun kuuntelee radiosta uutiset jne. On jotenkin enemmän päivässä kiinni sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tuo pysäkki ole lähelläkään keskustaa. :) :) Mutta sieltä menee bussi jolla pääsen työpaikalleni. Ja kyllä, kuljen siis bussilla töihin mutta saan mieheltäni kyydin tuohon pysäkille missä hyppään työbussiin. Toisinaan saan myös kuljetuksen suoraan töihin <3 Näin siis aamuisin. Päivällä joudun sitten kiertämään keskustorin kautta.

   Se on totta, että jotenkin siinä herää paremmin kun kuuntelee aamusti uutiset radiosta. Ja on se mukavampaa tolleen, että puolet työmatkasta mennään yhdessä tuon miehen kanssa.

   Poista
 2. Toivottavasti viikonloppu on ollut kiva ja rentouttava! Kävin äsken reippaalla kävelylenkillä eli 3,5 kilometriä askelsin puolessa tunnissa ja siellä on aivan ihana ilma. Vaatteita oli juuri sopivasti päällä - ohut ulkoilupuku, jonka alla bambukerrasto. Joko olet ehtinyt tänään lenkille?

  VastaaPoista