29.2.2012

Ja taas uutta vaatelähetystä Ellokselta, esittelyt tällä kertaa videoin.

                       Fleecee takki
                   

                                                                                                                Farkkutakki
                  

                    Collegetakki
                  


Oi että miten olenkaan puhissut intoa, kun tiesin että Elloksen paketti odottaakin minua tuolla Valtsussa. Tosin luulin, etten jaksaisi enää olla pirteä näiden kahden työrupeaman jälkeen mutta yllättävää kyllä - pieni vaatekasa piristikin niin paljon että tuli kaikki kokeiltua. Tosin Caprilegginssit pettivät mut tälläkin kertaa, kun olivat sinne lahkeeseen laittaneet jotain pitsiä. Muutoin ihan kiva, mutta niin tiukat (vaikka muutoin housut oli LÖYSÄT) että palautukseen meneepi. Ja sitten tuli yhdet mustat jegginssit - tai niin ne ainakin tuoteselostuksessa väittävät vaan kun ei nuo ole mun mielestäni legginssejä ihmeemmät. Eli eivät taatusti jegginssit - kangas siis vertaamalla noihin jegginsseihin mitkä tosiaan sellaiset ovat, farkkukankaasta tai sen tyyllisestä)

Mutta eipä tuo maailmaa kaada, onhan tässä vielä monta kuukautta aikaa etsiä mieluisia caprilegginssejä. Kun siis noita tavallisen pituisia mulla onkin ihan vinopino. :)

Nyt tosin pohdin taas, että mitäs sitä ottaisi noista. Oon itse aikalailla mieltynyt tuohon toppiin ja fleecetakkiin. :) Mut koska hinnat ei päätä huimaa, niin voisin vaikka kaikkikin ottaa, mut koetan olla ottamatta sellaisia jotka ei kuitenkaan täysin mua miellytä.

19 kommenttia:

 1. En sinuna ottaisi noista mitään.

  VastaaPoista
 2. Ja se perustelukin olisi kiva kuulla. :)

  VastaaPoista
 3. Ota molemmat takit, tosi hyvin käy ja toppi on pirtsakka:). Farkkutakkia jäin miettimään, mutta ei paha laisinkaan ja sopii hyvin pitemmän ja värikkään topin kans, myös valkoisen ja mustankin kanssa. Mutta anna palaa vain, jos hyvältä tuntuu.

  VastaaPoista
 4. Toppi on kyllä pirtsakka ja oon ettinyt tommosta epäsymmetristä "tunikaa". Semmoseksi mie tuon kyllä miellä vaikka toppina myydäänkin. :)

  Farkkutakki taas on just semmonen mitä etsinyt - ainut että siinä sais olla vaikka sen 5cm enemmän pituutta mut menee toki noinkin. Ja eiks sitä jossain oo sanottukki, et pitäs korostaa tota kapeampaa kohtaa tai jotain tommosta... Nyt kun oon miettiny ja katellu, ni oon ite tullu siihen tulokseen et Collegetakki saa luvan lähteä. Fleece ajaa hyvin sen asian. :)

  VastaaPoista
 5. En jaksanut katsoa noin pitkiä videoita (niitä oli niin montakin...), mutta katsoin pätkän kaikista että näin vaatteet. Muut mun mielestä hyvät, mutta farkkutakista en tykännyt. Jotenkin aivan liian lyhyt, korostaa vääriä asioita ...tai jotain. Anyway, se ei näyttänyt hyvältä, mutta muut tosiaankin OK.

  VastaaPoista
 6. No höpönlöpö nuo nyt mitään pitkiä enää ole - paitsi jos lasketaan ne yhteen. ;)

  Collegetakkia en aio ottaa, sen oon nyt tässä ehtoon aikana ite päättänyt kun pyöritelly päälläni. Farkkutakki myöskin aiheuttaa vielä pohdintaa vaikkakin tykkään tuollaisesta vyötärömallisesta.

  VastaaPoista
 7. Tuo punainen on ihan kiva jos punaisesta tykkäät, fleece ja gollege takki menee, enemmin ottaisin gollegen tyylikkäämpi. Toi farkkutakki sais olla kokoa isompi ja ei oikein minun mielestä sovi sulle ainakaa kiinni korostaa sun alavartaloas aikalailla. Ja herran jumala sentään mistä sä edes löydä't noi leveälahkeisia housuja, ihan hirveät, kavenna edes vähän, näyttää niin tasapaksulta. Ja noi housut on kuin pitkä musta hame!

  VastaaPoista
 8. Punasesta tykkään, mieluummin kuin tylsästä mustasta. Tosin joskus se musta on parempi kuin punainen, mut ei täsä tapauksessa. :)

  Ohoh.. Mää katson taas fleecen ihanampana (huom! en tyylikkäämpänä) kuin collegen. Mieskin täällä päässä tykästyi fleecetakkiin ja sanoi, että istuu paremmin.

  Niin, sitäkin se farkkutakki kyllä tekee. Mut toisaalta... niin ne muutkin tommoset vyötärömittaaset on tehneet ja oon niistä tykännyt. Voi kun on hankalaa...

  No sun suureksi onneksi, mulla ei oo ku yhdet NÄIN leveelahkeiset housut. Mut eiks se oo kiva, voi sanoo et on hame. Eikä ne es vois aatella toisin elleivät näe et onkin housut. Vähän siis vaihtelua, vaikkei ookkaa. ;)

  VastaaPoista
 9. mitä jos jatkossa kuvaisit myös ne joista itse heti olet päättänyt että laitat palautukseen. olisi kiva nähdä myös ne! että onko jotain vikoja, mitkä eivät istuneet hyvin yms. siinä saisit itse ja myös lukijatkin hieman mielipiteidenvaihtoa ja vaatteiden analysointia.

  VastaaPoista
 10. Siis ööö? Määhän olen nyt kuvannut kaikki nuo... ainoa että housut jäi kuvaamatta, tosin en usko että haluatte nähdä housut kintussa olevaa videokuvaa. ;) Että ihan teidän silmiänne tässä ajattelin. ;) Ja yleensäkin - housujen kuvaaminen on jotenkin kovin hankalaa. Ei ne näy kunnolla kuvissa eikä videolla.

  VastaaPoista
 11. Ethän sä ole mitenkään voinut kuvata kaikkia. Eikös tossa sängyllä ole iso kasa vaatteita muovit vielä ympärillä? Vai näenkö harhoja?!

  VastaaPoista
 12. College- ja fleecetakit on kivoja perusvaatteita ja tuo toppi on pirteän värinen :)

  Farkkutakista en oikein tykkää, mutta ehkä siksi, koska koen itse tuon malliset takit hankaliksi. En vaan ole keksinyt, koska noin lyhyttä takkia voisi käyttää. Tuo vois tosiaan olla parempi auki pidettynä, vähän niin kuin bolerona :)

  Annika

  VastaaPoista
 13. Aino,
  No ne on just ne housut. :) jotka siis muoveissa näkyy. Ja ei, en ole niitä kuvaamassa kun ei siitä tule mitään. Eikä housut näy yhtä hyvin kuin mekot, paidat yms.


  Annika,
  Toppi on kyl ihanan pirtee... voiku voiski talvella pitää, sillo ku kaivataan piristävän värisiä vaatteita. :)

  VastaaPoista
 14. Toi farkkutakki on tosi hyvännäköinen sun päälläsi! Takki korostaa sun selkeää vyötäröäsi, koska se asettuu vyötärön kapeimpaan kohtaan. Joten mun mielestäni tuon farkkutakin ei todellakaan pitäisi olla yhtään pidempi eikä myöskään yhtäkään kokoa suurempi. Sun on ihan pakko pitää tuo takki, oikeesti! :)

  VastaaPoista
 15. elina,
  En mä nyt oikein tiedä. Ku musta se ois saanu olla sen 5cm pidempi. Mut eikös tuo myöskin korosta tuota leveetä peräsintä?

  VastaaPoista
 16. Jos tuo farkkutakki olisi pidempi, se antaisi tosi paljon tasapaksumman vaikutelman susta ihan kuin sulla ei olisi vyötäröä ollenkaan. Siksi mun mielestäni tuo on aivan loistavan pituinen, eikä mun mielestäni mitenkään korosta lantiota/peppuakaan ainakaan mitenkään kielteisellä tavalla. :)

  VastaaPoista
 17. elina,
  No mie taas väittäsin ettei se 5cm lisäpituus toisi vielä tasapaksumpaa vaikutelmaa koska sekin jäisi tuohon vyötärön alueelle kuitenkin. Mut ehkäpä mun pitää vielä peilailla tuota farkkutakkia, paremman tunikan kanssa kun tommonen epäsymmetrinen.

  Mulle kun on sanottu niin usein, että pitäisi korostaa tuota kapeaa osaa, mutta oon ite sitä mieltä et sillon se myös korostaa leveintä osaa. Paitsi mekkojen kans se jotenkin peittää tuon perseen...

  VastaaPoista
 18. Toi punainen toppi on kiva. Sulle sopii punainen.

  Farkkutakki on hiukka liian lyhyt ja noi muut on ihan OK. :)

  VastaaPoista
 19. Elin@,
  No sitä määki meinaan, et on liian lyhyt. Ei maar... kai se on palautettava kun näin paljon ahdistaa sen pohdinta.

  VastaaPoista