15.2.2012

Joko kurvikkaammatkin pääsis kartalle?

Kuvan lähde

Lueskelin tuossa Iltalehden muoti ja kauneus osiota, jossa törmäsin tämmöseen artikkeliin;
" XL-malli hurmaa muotimaailmassa " ja pisti oikein hymyilyttämään. On jo aikakin, että kurvikkaampia malleja astuu muotimaailman kartalle. Ja ei, mulla ei ole mitään hampaankolossa normaalikokoisia malleja kohtaan mutta kyllä pistää tuulettamaan kun kauniita (mutta pluskokoisia) mallejakin saadaan vähän esille. Enemmän tätä!

Jotenkin kun ajattelen tätä, niin katson mieluusti aitoja normaalipainoisia taikka kurvikkaita malleja kuin sellaisia todella laihoja malleja - ja tarkoitan nyt niitä sellaisia, jotka keikkuun vaarallisen alhaisilla painokiloilla. Sekä toinen mikä pisti yhden kerran kiukustumaan, oli se kun luin että joku oli käyttänyt nukkeja kuvatessaan jotain bikineitä. Että ainoastaan kasvot olivat jonkun mallin, mutta kroppa oli nuken joka oltiin photoshopattu näyttämään oikealta vartalolta. Mä en tykkää tommosesta kuvan vääristämisestä! Ei siis ihmekään, että ihmiset ihannoi jotain luonnotonta!

Mun oma pluskokoinen idoli (jos voidaan noin sanoa) on Toccara Jones - jotkut voi hänet muistaa tuosta Amerikan Huippumalli Haussa -sarjan kolmannelta kaudelta.

2 kommenttia:

  1. XL-mallit on ihan jees, mutta XXL-mallit ja sitä isommat eivät enää houkuttele seuraamaan muotia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mie kyllä puhuin XL-malleista. :) Mutten silti lyttää isompiakaan malleja... koska jopa sellainenkin voi olla uskomattoman kaunis.

      Poista