5.2.2012

Kakkoskierros.. onko kakkonen ykkönen?

Nyt on käyty äänestämässä toistamiseen mun suosikkiehdokkia. Ja unohdin sitten pyytää miestä ottamaan kuvan meidän lähdöstä äänestämään - miksikö unohdin? No tää typerä flunssanpoikanen nyt sattuu hieman vaikuttamaan tohon aivolohkoon, et pääs unohtumaan. Ei pysy ajatukset kasassa kun on niin väsynyt olo. Olen kyllä yrittänyt tapella näitä flunssia vastaan vaikka tiesinhän mää että tässä näin tulee käymään. Nyt vaan odotetaan, millon se olo huononee ihan totaalisesti. 4kk MELKEIN kerkesin olemaan terveiden listalla.

Kuuntelen tässä kun mies höpöttelee omista pelailuistaan ja simmut meinaa painua väkisinkin kiinni, ei sen takia ettäkö olisi tylsää kertomusta vaan kun on niin väsynyt olo. Vaikka nukuttiinkin semmoset 9h yöunet!

No, ehkä mä annan periksi ja menen tonne sänkyyn lötköttelemään sekä kattomaan noita sarjoja. Uus Gossip Girlin, Vampire Diaresin ja Greyn anatomia jaksot oottelee (+ kasa muitakin) joten mennee se sunnuntai nyt näinkin. Ja illalla sitten jänskätään, kenestä tulloo uus pressa meille. Mä veikkaan kyllä tiukkaa kamppailua vaikka taitaa se Niinistö kyllä voittaa.

Että älkää ihmetelkö jos musta ei nyt kuulu oikein täällä blogin puolella, oon sammuneena sängyssä vaan. Aijuu, kestätteköhän vielä yhtä videota? Se ois meidän aamuisesta autoilusta otettu pikkupätkä kun mies heittää mut pysäkille ja jatkaa itse matkaa...  Mietin vaan, kun näitä videoita on tässä jo kahtena päivänä ollut.

Vieläkö kun saisi tuon blogilistan kautta noita tilaajia sinne 56kpl, niin mää pidän täällä arvonnan. Ja jonkinlainen vihje arvonnan palkinnosta näkyykin yhdellä noista videoista (home sweet home)

10 kommenttia:

 1. Toivottavasti flunssa ei nyt kuitenkaan iske, sinullahan on hyvä vastustuskyky kyllä ollut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, välillä menee paremmin ja välillä huonommin. Kuuma tee hieman piristää..

   Hyvästä vastustuskyvystä en kyllä sano mitään... kaippa tuo ihan normaali on. :)

   Poista
 2. Lisää vaan videoo... ;)

  VastaaPoista
 3. Millä konsteilla yleensä saat uhkaavan flunssan taltutettua? Syötkö jotakin flunssalääkkeitä tms?
  Eikö niitä tilaajia pitänyt olla se 60, jotta järjestäisit arvonnan - ilmeisesti vähensit määrää jo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En syö flunssalääkkeitä, mutta vähän milläkin koetan taltuttaa. Ja se on tainnu auttaa, koska olo on jo paljonparempi. Jeeee! :)

   Eiku niitä piti olla tuo 55kpl.

   Poista
 4. Voittiko suosikkisi? Oliko teillä yhteinen suosikki?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm... näen nyt viisaammaksi olla kertomatta tätä asiaa. :) Läheisemmät ihmiset kyllä tietää. :)

   Poista
 5. Kumpi oli vahvempi: sinä vai flunssa?

  VastaaPoista