17.2.2012

KatokoOon nyt jonkin
verran mumissut tuosta Katoko liikkeestä, joka täällä Porissa majailee. Heiltä kyllä löytyy myös verkkokauppakin, joten ei hätäpäivää. :) (www.katoko.fi / Nortamonkatu 4, 28100 PORI)

Käväisin itse tuolla liikkeessä kun bussista taas myöhästyin ja oon kuitenkin koko viikon miettinyt siellä piipahtamista. Ja kuten tiedätte, olen jo pitemmän aikaa himoinnut sieltä erästä ihanaa reppua jonka sitten menin ja ostin. <3 Liike on oikein kivasti sisustettu, käytettäen tietenkin heidän omia tuotteitaan (siinä samalla tuli itsellekin monta visiota miten voisi itse tietyt tavarat sijoittaa täällä omassa kotona) Palvelu itsessään oli aivan mahtavaa! Tuli oikeasti hyvälle mielelle kun kävi tutustumassa liikkeeseen ja ostamassa sen himoitsemani repun. Pidän tämmöisistä pienistä erikoisista liikkeistä.

Jaa mikä tää Katoko on?
Noh.... antakaas ni mää kerron...

Katoko on sisustukseen erikoistuva liike, jossa suositaan kotimaisuutta ja ekologisuutta. Eli paljon on suomalaisia suunnittelijoita ja tuotteissa on käytetty kierrätysmateriaaleja jne. Itse pidän erityisesti siitä, että ostamani reppu (Baggu) on valmistettu kierrätyspuuvillasta. Ja esimerkiksi heiltä löytyvät tiskirätit ovat hyvin ekologinen vaihtoehto - eli kun ne voi siis pestä, niin käyttöikäkin on pidempi kuin jonkun kaupasta ostetun ja toisekseen myöskin hygienisempi.


Katoko tarjoaakin helmikuun loppuun saakka -10% alennuskoodin. Eli kun näppäilet tilauksen yhteydessä koodin BRDG88JH sen omalle paikalleen (kuponkikoodi), saat tuon -10% alennuksen. Itse tässä jo kovasti suunnittelen uutta ostoa, sillä ihastuin ihan valtavasti tähän Mia -pipoon - eikös ois aivan söpö pipo minulle?11 kommenttia:

 1. Mä tilaan tänään :) Ja NYT mun ainakin pitää tulla sillon jazzien aikaan Poriin.

  VastaaPoista
 2. Ihanan näköinen putiikki! Saat viedä mut sinne kun seuraavan kerran tulen Poriin :)

  Tuo pipo on ihan sun näköinen. Osta, osta!

  Rentouttavaa viikonloppua <3

  Annika

  VastaaPoista
 3. Meillä on jo aika pitkään käytetty bambuisia tiskirättejä ja voin kyllä suositella!

  VastaaPoista
 4. Tuo Puppy-koira olisi aivan ihana!

  VastaaPoista
 5. Verkkariterkkari,
  Tule ihmeessä käymään, Jazzien aikaan täällä onkin edes jotain eloa. :) Mitäs kivaa sie löysit tuolta?

  Annika,
  Ehdottomasti vien, sitten kun seuraavan kerran tykkäät tulla piipahtamaan. :) Kyl mää varmaan tuon pipon ostan! Mukavaa viikonloppua myös sinne!

  Anonyymi1,
  Itse oon käyttänyt mikrokuituisia tiskirättejä. Eivät oo kyllä silleen ekologisesti tehty mutta hygienia on parempi kuin jollain muulla kaupan rätillä. :)

  Anonyymi2,
  Eiks ookki!?? Mää sitä kans ihastelin ja siksi kuvan nappasinkin. Oon noita nähnyt muutaman kerran..

  VastaaPoista
 6. Nuo Katokon tiskirätit näkyivät olevan puuvillaa. Itse suosin bambuisia, sillä ne on luonnostaan antibakteerisia.

  VastaaPoista
 7. Saat viedä mutkin sinne seuraavalla kerralla kun tuun Poriin.. ;) Taas yks hyvä syy tulla sinne :)

  VastaaPoista
 8. Nythän tääl on tää erillinen kommenttiboksi :) Niin ja lego-korvakorut on aika kova sana tuossa kaupassa.

  VastaaPoista
 9. ele,
  Jeps, laitoin sen päälle kun sitä niin kiltisti pyydettiin. :)

  No nythän ois sitte sopiva aika ostaa ne korvakorut kun saa pikkuisen alennustakin. :) Itsekin tykkään muutamista koruista tuolla mutta päätin toistaiseksi jättää kauppaan kun käytän TAAS niin hirveän huonosti noita koruja.

  VastaaPoista