24.2.2012

Lukijan Toive: Salaisuuksien vaatekaappi (viitsi vitsi... pelkän vaatekaapin sisältö vaan)

17 kommenttia:

 1. Ihania vaatteita! Ihan huippu tuo elloksen kukonaskelkuvioinen villakangastakki. Mulloli kanssa semmonen mutta se hävis muutossa.. Et haluis myyä tota sun? ;D

  VastaaPoista
 2. siistit vaatekaapit sinulla.mua kiinnostais tietää miten olette miehesi kanssa tavanneet. toivepostausta? :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi1,
  Kiitoksia. :) En mä varmaankaan halua myydä, ku se on niin ihana. Et oo kyllä ainut joka sitä on multa halunnut ostaa. :)


  Anonyymi2,
  Kiitoksia. Meidän rakkaustarinamme löytyy jo videopostauksena, lukijan toiveena. Kas tässä linkki: http://firework2.blogspot.com/2012/01/lukijan-toive-rakkaustarina-video.html

  VastaaPoista
 4. Oliko tuossa sun kaikki vaatteet?

  VastaaPoista
 5. sulla on todella vähän vaatteita siihen nähden että ostat usein uusia.

  VastaaPoista
 6. Anonyymi1,
  No tuossa mitä näytin, niin oli vaan tuon toisen kaapiston tarjonta. Sen kaapin tarjonta, mitä vain vilautin - tulee myöhemmin näytille. :) Eli on mulla enemmän vaatteita kuin tuon yhden kaapiston esittelemät. :)


  Anonyymi2,
  No, mikä on vähän ja mikä paljon. Mun mielestä mulla on vaatetta riittävästi kun niitä on kahdessa kaapissa. :) Ja hei, vaikka mä ostan usein vaatteita - saattaa niistä kuitenkin palautua suurinosa. Eli mulle itelle voi jäädä vaan yks tunika vaikkapa. :)

  Mutta tein sun vuoksi pikaisen laskutoimituksen niin yläosia (tunikat, mekot, topit, paidat) on 23kpl. Housujen lukumäärästä en tiedä, mutta veikkaisin 10-15kpl. Sitten on vielä iso pino noita neuletakkeja yms. jotka videolla näkyikin. :)

  VastaaPoista
 7. Eli tuo kaappi, jossa oli nuo jakut ja takit ja sitten se kaappi, jossa oli niitä tunikoita, legginssejä, sukkia yms. Ihmeen vähän nuoren naisen vaatevarastoksi!

  VastaaPoista
 8. Anonyymi,
  No jos se on susta vähäistä, niin se on sitten vähäistä. :) Itselleni tuo on kuitenkin ihan riittävä määrä. Enkä mie tarvitse vaatehuoneellista määrää vaatteita - vaikka toisaaltas, jos olisi se iso vaatehuone, ni ehkä sitten innostuisi täyttämään. :) Mut joo, jos tää on vähäistä, ni olisitte nähneet mun vaatekaappini joskus 15v. sitten. :)

  Oli noita yläosia kuukausi takaperin enemmänkin, mutta osan myin ja osan heitin vaatekeräykseen.

  VastaaPoista
 9. Kiva video ja esittely. Vaatteiden "vähyyteen" en kiinnittänyt huomiota ja jos ah aina niin ihanat anot kuuntelisivat kunnolla: välillä kun ostetaan uutta, vanhaa laitetaan pois, niin minäkin teen...

  VastaaPoista
 10. Ihan hullua, että ihmisillä pitäis olla paljon vaatetta nykypäivänä. Kyllä vähemmälläkin pärjää ja yhdistelemällä eri tavoin saa aikaan vaikka mitä. Enemmän arvostan ihmisiä, jotka ei haali turhaa ympärilleen vaan osaavat hyödyntää tehokkaammin esim. pienemmän vaatevaraston.

  VastaaPoista
 11. Inkku,
  Mukavaa kuulla että pidit. :) Parempia vaate-esittelyitä on tulossa sitten myöhemmin. :)

  Nimenomaan, kun ostetaan uutta laitetaan vasta päästä pois. Tosin kun mun vanhat vaatteet on vielä ihan käyttökelpoisia - niin joko myyn ne nettikirppiksellä taikka laitan vaatekeräykseen. Oon kerran myöskin lahjoittanut suoraan eräälle huonompiosaiselle ihmiselle.


  Anonyymi,
  No aivan totta! Mun silmääni nykyinen vaatemääräni on riittävä - ehkä hieman jopa paljonkin kun vertaan sitä siihen miltä 15v. sitten olisi vaatekaappini näyttänyt. Mutta onhan se niinkin, että jonkun mielestä tuo vaatemääräni voi tosiaan olla vähäinen jos itsellä on vaikkapa triplaten tuo määrä vaatteita. Vielä kun oppisi sen yhdistelmisen taidon paremmin. ;)

  Kieltämättä mua hieman hymyilyttää tuo tommonen kauhistelu, että eikö mulla enempää vaatetta ole. No ei oo ei. En sitten tiedä, olenko tuonut jotenkin harhakuvitelmaa teille lukijoille kun olen usein tilannut isot määrät vaatteita - mutta kun sepäs siinä, että vaikka olenkin tilannut niin en ole välttämättä koko tilausta itselleni kuitenkaan kelpuuttanut. Olen loppupeleissä aika kriittinen, et mikä kelpaa ja mikä ei. Ja sitte ku mulla on tota pahaa tapaa, et kun tykästyn johonkin vaatteeseen ni tykkään melko usein käyttää sitten sitä. :)

  VastaaPoista
 12. Mäkin kyllä yllätyin pikkaisen sun vaatekaapin tarjonnan määrästä, et niitä on noinkin vähä!
  Joten saa sellaisen kuvan et oot tosi kova tilailemaan, mut kai sit tosiaan palautatkin paljon takas!
  Ja kyllä tuo 25 yläosaa on aika vähän, mulla jo pelkästään sen verran teeppareita ja toppeja. :D Mut toki ethän ole koskaan edes kehuskellu et sulla olis paljon vaatteita!
  -KataMaria-

  VastaaPoista
 13. KataMaria,
  Mä palautan tosiaan paljon takaisin, jos on vähänkin sellainen ettei miellytä mua. :) Ja ois varmaan mullaki yläosia enemmän jos omistaisin noita t-paitoja ja toppeja. Mulla on kyllä muutama toppi. Niitä ois tarkotus kyllä ostaa lisää pari väriä. :) Kun ensin löydän sitä väriä mitä etsin.

  Joo, en oo varmaan sanonu että mulla niin paljon olisi vaatteita. :) Tuntuu että tää on ihan sopiva määrä - MIULLE. Ku sehän siinä onkin, että jokaisella on omiin tarpeisiinsa sopiva määrä vaatteita. Itse kun en ole mikään muoti-immeinen niin luonnollisestikkaan en omista montaa sataa vaateparia. :) Enkä mää sano, että se ois paha omistaa sitä monta sataa kappaletta. Se on mistä jokainen ite tykkää. :)

  VastaaPoista
 14. Siivosin vaatekaappini ja huvikseni vähän laskeskelin, minkä verran kledjuja omistan... No, teeppareita ja toppeja oli joku kolmisenkymmentä, farkkuja viidettoista, sitten hameita ja mekkoja joku parikymmentä. Kengät on sitten oma juttunsa, kun olen melkoinen kenkäfriikki!
  Ja mun mielestä mulla on tosi vähän vaatteita!

  VastaaPoista
 15. Paljos sulla niitä kenkiä? ;)

  VastaaPoista
 16. Kenkiä on yksi iso kaapillinen - säilytän aina ne kenkälaatikot ja kengät sitten niissä. Laatikon eteen olen printannut kuvan, niin tiedän, mistä laatikosta mitkäkin kengät löytyvät.

  VastaaPoista
 17. Kuulostaa muuten hyvältä ratkasulta. :) Löytyykö sellaisia kenkiä, mitä et olisi hetkeen käyttänyt? :)

  Mua harmittaa, kunnen voi pitää noita korollisia näin talvella. Tai voisin, vaan kun en halua sitä mahdollisuutta et on koipi paketissa. En usko omaan korkokävelyyn viel niin paljoa. :)

  VastaaPoista