18.2.2012

Muistamatonta on välillä hyvä muistuttaa.... vielä ehtii siis osallistumaan arvontoihinAattelin nyt muistutella teitä että vielä ehtii osallistumaan arvontoihin.
Olen tämän viikonlopun oman blogini osalta hiljaisuuden vallassa, kun järjestelen hautajaisia vanhalle mustalle repulleni. (ja muutenkin nautin rentoilusta nyt mieheni kanssa)


Oma kynsiaiheinen arvontani on voimassa kuun loppuun saakka eli mikäli tykkäisit saada nuo ihanat kynsitarrat itsellesi - osallistu arvontaan ja toivotaan, että onnetar on puolellasi. Huom! Muista keksiä itsellesi jokin nimimerkki ja mukaan myös sähköposti, jotta voin laittaa onnittelusähköpostia!


Muistakaahan myöskin osallistua ystäväni Anselmin arvontaan, jossa palkintona on hänen omia kuvitusprinttejään. Kehystettynä! Hänen arvontansa on voimassa 24.2.2012 saakka eli ei enää kovin kauaa. Joten hopi hopi osallistumaan!


Ja te Katoko fanit, kuun loppuun saakka olisi voimassa tämmönen alennuskoodi BRDG88JH jolla saa -10%
alennusta. Eli jos sieltä nettikaupan puolelta löytyy jotain oikein ihastuttavaa - niin käyttäkää ihmeessä tuota koodia hyväksenne. Mää ainakin aion - jahka palkka saapuu tililleni ensi viikolla, menen ja tilaan tuon Mia pipon itselleni!!

5 kommenttia:

 1. Hyviä reppuhautajaisia!

  VastaaPoista
 2. Voi kiitoksia. Tässä ollaankin oltu melko tunteellisella päällä, olihan tuo reppu mulle uskollinen 15vuoden ajan.

  VastaaPoista
 3. 15 vuotta sama reppu! Oliko se nahkaa, kun kesti noin kauan?

  VastaaPoista
 4. Ei ollut nahkaa.. En tiedä mitä se oli, mut varmaan jotain tekokuitujutskaa. Ei kuitenkaan mitään semmosta muovia, mitä noissa nykyisissä repuissa näkee usein. Ja oli se muutoin suht kunnossa, mutta pohjasta alkoi kulumaan läpi ja toisen pikkutilan vetoketju ei toiminut enää.

  VastaaPoista
 5. Voi Piiuska kiitos :). Onnea uudelle repulle!

  VastaaPoista