25.2.2012

New headphones


Mun kolme vuotta vanhat Sonyt sitten pamahti rikki, kesken musiikinkuuntelun. Mikä onkaan todella omituinen tapa mennä rikki, yleensä mulla on mennyt johto rikki taikka kuuloke murtunut. Tuosta murtumisesta tulee mieleen, että olisin ollut kovinkin kovakourainen mutta ei.. kunnei siis kalliimmissa kuulokkeissa oo tapahtunu - vain tuollaisissa halvoissa malleissa. Ja tarkoitan halvoilla sellaisia 20eur rimpuloita. Mitkä kyllä menee jos kuulokkeita ei tarvitse kovinkaan usein.

Suunnittelin ensin Sennhenserin kuulokkeita, mutten löytänyt korviini (ja päähäni) sopivaa mallia. Mut onneks sitten löytyi tämmöset AKG:n kuulokkeet - ovat olleet nyt tässä parin tunnin käytössä aivan loistavat! Harmittaa kunnei kaupoissa tunnu olevan tämmöisiä suljettuja malleja kovinkaan paljon - vaan tuollaisia halpoja malleja sekä sellaisia nappikuulokkeita mitä en todellakaan halua! Ne napit kun ei koskaan pysy kunnolla korvissa. :( Ja kaipaan bassoelementtejä kuulokkeisiini. :)

Mulla on joskus ollut kaiuttimet tietokoneessa, mutta nykyisin en voisi sellaisia ajatellakkaan. Tuntuu jotenkin ihanammalta käyttää kuulokkeita. Saa uppoutua täysin rauhassa elokuviin (ja musiikkiin) eikä tästä ole edes naapureille haittaa.

Näissä on kahden vuoden takuu, joten jos menee rikki sinä aikana - saan uudet, toivon mukaan ainakin! No ei mua haittaa kolmen vuoden välein laittaa 100eur kuulokkeisiin vaikka kieltämättä voisi olla parempi laittaa enemmänkin jos siten saisi pitää kuulokkeet kauemmin toimivina. Mut siksipä en uskalla ostaa kalliimpia, jos nekään ei sitten kestä kuin sen kolmisen vuotta. Ku jotenkin aattelen, ettei tänä päivänä tehdä laitteista enää monia kymmeniä vuosia kestäviä vaan just maksimissaan sen muutaman vuoden. Sitten onkin taas ostettava uusi.

5 kommenttia:

 1. Tosi hyvät kuulokkeet ostit! Itse olen ainakin ollut tuohon malliin hyvin tyytyväinen ja ostin kaverillekin, kun oli tarjouksessa vain alle viisikymppiä.

  VastaaPoista
 2. Jep, kuulostavat todella hyviltä. Mitä nyt pari tuntia käyttänyt. Ja istuvat täydellisesti päähän + korviin.

  Hyvän tarjouksen saanut jos alle 50eur olet maksanut. :) Mulle kans! ;) No netistä saa kyllä useinkin halvemmalla mitä kivijalkamyymälästä, mutta kun mun oli PAKKO saada heti uudet.

  VastaaPoista
 3. Piiuska kiva, etä sait uudet kuulokkeet heti :)! Ei muuta kun musiikin iloa bella!

  VastaaPoista
 4. Hifi-Kulmasta tilasin ja päivässä tulivat. Hinta oli 46,90.

  VastaaPoista
 5. Anna,
  Joo, oli se onni et löytyi täältä tuppukylästä jotain. :)

  Anonyymi,
  Juu, mie taisinkin tuolla käydä tsekkaamassa valikoimaa kun netin kautta katselin vaihtoehtoja. Tosin aika paljon oli noissa hinnoissa eroa, siis kun hintahaitari taitaa olla 36-80eur väliltä. Mikä on aika hassua, et miten niis voi olla noinkin iso ero eri kaupoilla. Verkkokaupassa taisi olla kallein.

  VastaaPoista