2.2.2012

No ne ärsyttävät POP-UPIT

Kertokaas nyt te, jotka niitä saatte. Että vieläkö niitä ilmestyy sinne teidän kiusaksenne? Itsehän en siis näe mitään noista, mutta koetan tässä just guuglen avulla selvittää asiaa. Ja jonkinverran onkin jo jotain selvinnytkin.

Siis kun mulla on käytössä Bloggerit omat taustahärpäkkeet, niin sieltä ei pitäisi tulla. Näin siis jotkut gurut on sanoneet, ettei noista pitäs tulla ellei noihin uusiin oo tullu jotain vuotoja mut niillehän me tavalliset tallaajat ei voida oikeen mittää tehä.

No jatkoin etsivän työtäni ja löysin muutaman suomalaisen tekstin jossa valitettiin samaa ongelmaa ja ilmeisesti nuo webstatsit mitä munkin sivuilla on, niin saattaisivat olla syynä. Joten nyt napsautin ne pois ja katsotaan joko ne typerät POP-UPITKIN katsoisivat asiakseen kadota.

Nii, et joko ne katos? Sanokaa ny et ne katos... Ku mie en siis edelleenkään omalta taikka mieheni koneelta saanu koskaan niitä pop-uppeja esiin. En vaikka suljin meidän AdBlockinkin. :)

13 kommenttia:

 1. aikaisemmin mulle ilmaantui aina kun klikkasin tekstiä. Nyt ne ei enää ilmestyneet :) Se olikin hieman rasittavaa, kun tykkään hiirellä maalailla tekstiä lukiessani.
  Pakkasterkuin,
  notte

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuosta oli juttua, et toisille se ilmaantui kun blogiin tuli, toisille kun koetti kommentoida...

   Tiedän, kyllä että tommonen on rasittavaa. Itse oon niistä päässyt eroon tuolla ohjelmalla. Mut musta alkaa tuntumaan että se Live Traffic toi sen pop-upin tuohon. Mutta katsotaan nyt...

   Poista
 2. joo mullekkaan ei nyt tullu sitä, vaikka ykeensä kun on klikannu sitä kommentoi kohtaa niin on tullu travianin mainos.

  Maiju

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva, että taidettiin saada edistystä tähän. :)
   Ja mitä ilmeisemmin sen aiheutti siis se gadgetti missä näkyi miltä paikkakunnalta joku tuli. Näen toki edelleen muttei se näy enää blogin puolella.

   Ilmeisesti se popuppi siis katosi. Jos ei kadonnut, niin heittäkää tähän viestiä sitten. :) Ja muistakin ongelmista voi mulle ilmoittaa, sillä totta kai haluan tehdä tästä ärsytysvapaan blogin. Ainakin siis noiden popuppien sun muiden osalta, ärsytysvapaa - sille en voi mitään, jos mie itse ärsytän vaikka sillon kannattaa varmaan etsiä ärsytysvapaa kirjoittaja jostain muusta blogista. :)

   Poista
 3. Eka kommaus. Vastaan koska noi ärsyttää. Mulla tulee samantien ku tuun blogiisi, niin joko Travianin mainos tai ny tuli taas toi Pop : Onneksi olkoon, olet melkein miljoonas kävijä ja voit voittaa vaiks iPadin. Ne on kurjia. Mut kyl mä kestän ne. :D Jossain on vaan vika.

  Mukavaa loppuviikkoa sulle Pipsa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai tuliko sulle? No johan on, kun poistin jopa sen yhden gadgetin joka ainakin muissa blogeissa toi ilmeisestikin noita popuppeja. Mut vinkkinä, kannattaa laittaa semmonen ohjelma joka blokkaa noita pois. Helpottaa kummasti. :)

   Etku ei mulla muita semmosia oo, minkä kautta vois tulla... siis mitä nyt katsonut noita muita blogeja ja heidän ilmoittelujaan mistä voisi mahdollisesti johtua.

   Mut mukavaa loppuviikkoa myös sinne suuntaan! :) :)

   Poista
 4. Mulle tuli joku "voit voittaa ipadin" ja sitten ilmottaa että firefox esti pop-upin. Eli vielä tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vieläkö tulee? Ystävän kanssa ainakin käytiin hieman läpitse, kun hänkin noita ilmoituksia sai, ettei enää olisi tullut kun otin tuon Motigon webstatsit pois. Ja tällä uudella ei pitäisi tulla...

   Poista
 5. mulla ei tuu enää vaikka on aina aiemmin tullut.

  VastaaPoista
 6. Nyt ei tullut. Mulle nuo pop-up:t ilmestyivät aina, kun klikkasin kommetit-linkkiä.

  VastaaPoista
 7. Mulle ei ole tullut missään vaiheessa, vaikka tietääkseni en ole asentanut mitään esto-ohjelmia.

  VastaaPoista
 8. No hyvä, että nyt on ilmeisesti kadonneet pois.
  Se siis loppui, kuin poistin Motigon kävijäseurannan - tiedoksi siis niille, joilla omassa blogissaan sama ongelma.

  VastaaPoista
 9. Mulla ei ainakaan nyt tullut, on siis yleensä pompannu viimesten 2-3 viikon aikana. Jospa se tällä parani :)

  VastaaPoista