25.2.2012

Päivän kuva - Minä

8 kommenttia:

 1. Blogin nimi on muuttunut!

  VastaaPoista
 2. Jos ihan tarkkoja ollaan, niin suomen kielessä on tuo pilkku tarpeeton blogin nimessä.

  VastaaPoista
 3. No jopas! Ei kyllä miellytä YHTÄÄN tämä blogin uusi nimi, eikä tuo bannerikaan. Edellinen oli paljon parepi.

  Toinen juttu, miksi laitat yksittäisiä kuvia, "päivän kuvia" ? On ärsyttävää tulla blogiin ja hoksata että on uusi päivitys, ja sitten se onkin joku kuva eikä mitään tekstiä tms. Boring. Ei se postauksien määrä, vaan laatu...

  VastaaPoista
 4. Anonyymi1,
  Ei oo vielä muuttunu, vasta tässä testaillaan. :) Muttei se tuoksi ole jäämässä. :)

  Anonyymi2,
  Niinhän se taitaa olla, mutta tuo "Terveisin, Piia" tuleekin siitä miten allekirjoitan yleensä kirjeeni. Ja tämä oli erään lukijan nimiehdotus ja idea, mihin se perustuu. Muistaakseni. :)


  Anonyymi3,
  Banneri tulee aina olemaan tuollainen mikä se on, mutta nimi muuttuu kyllä. Jahka saan mun aivot toimimaan tässä näin. :)

  Ja päivän kuviin on ideansa. :) Ei tätä tule olemaan kun tämän viikon ajan vain. Yritä kestää. :) :) Ilmeisesti enemmän tekstiä tykkäisitte lukea?

  VastaaPoista
 5. Tuo banneri on tosi raskaan näkönen eikä sovi blogin muuhun ulkoasuun ollenkaan. Päivän kuva idea on ihan hyvä, mutta pelkkien kuvien postaus vähän tylsää, mukavampi olisi, jos mukana olisi tekstiäkin. Ja jos kuvat olisi otettu sinä päivänä kun päivän kuvan postaa.

  VastaaPoista
 6. Onhan se varmaan raskaan näköinen, mutta fontilla on tarkoituksensa myöskin. :)

  Jos päivän kuvia tulee, niin ei niihin tule kyllä tekstiä. Jotenkin aattelen niiden sillon peittyvän sen tekstin alle. Eli oma tekstipostaus tulee sitten erikseen. Ja kyllähän noista jotkut on otettu sinä päivänä. Mutta lähinnä hain jotain sanoja ja niistä sitten lähdin kuvaa katsomaan. :)

  VastaaPoista
 7. Harvinaisen rasittavia ja huonosti kasvatettuja anoja vierailee blogissasi. Jos mistään ei tykkää ja on niin booring eikö voisi vain häipyä kuvioista, kaikille parempi:).
  Hyvä uusi nimi, banneri ei ärsytä, ei myöskään pitkät videot. Parempi yksi pitkä kuin kymmenen pientä:).

  VastaaPoista
 8. Onhan se asia noinkin, että jos ärsyttää ja on kamalaa, niin miksi sitten kerta toisensa jälkeen tulee takaisin. Mutta... annetaan heille se hupi mitä tuntuu saavan valittamisestaan. :)

  Banneri ei varmaan ärsytä enää, kun vaihdoin sen hieman toisenlaiseen. :)

  VastaaPoista