4.2.2012

Pipo is Pipo + Videpost of me... talking.... againKäykäähän siis klikkaamassa, mikä ois teistä sopiva määrä näille videopostatuksille. Jep jep, omahan blogi on mutta yritän silti välttää liikakuormitusta. ;) Ja kyllä mie teidän mielipiteitänne, neuvoja yms. kuuntelen ihan mielelläni vaikka oonkin tämmönen hittaasti lämpenevä. Tartten sen oman sulattamisajan. ;)

Ja jottette ihmettele, niin video on kuvattu siis eilen mutta kun tuli tuo lukijan toive ensin niin en sitten halunnut laittaa kahta videopostausta samalle päivälle. Ja kuten videolla puhuin, niin kävin tosiaan heti kuvaamisen lopetettuani vetäsemässä reippaan (muttei höyryveturimaista) kävelylenkin, kun se aurinko niin innostutti - vähät välitin noista paukkupakkasista kun tällä kertaa vetäsin pipon päähän. Kyllä, omistan sellaisen kuten allaolevasta kuvasta saattaapi huomata. (kuva otettu tänä aamuna)

8 kommenttia:

 1. Onko tuo ainoa piposi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainoa, joka on päässyt seulan läpi. :)

   Poista
 2. Hei tää pipahan on tosi vinkeä :)! Käytä ihmeessä kun sopii sulle noin kivasti :)!
  Oli taas ihanan iloset pipsa höpötykset täällä :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks oo veikee pipo! Se oli ainakin viime vuonna vissii muotii, ku niitä oli täällä joka kaupassa saatavilla. Sillo otin tuonvärisen mutta nykyisin haluaisin kyllä sitä väriä. Et aion tässä varmaan ens viikolla tutkailla muutaman kaupan pipovalikoimaa.

   Vai miun iloset höpötykset. Nyt ei kyl nassu näkynyt paljoa, et vähän erilainen silleen.

   Poista
  2. Kannattaa käydä kattomassa kaupoissa. Nykyään on ihania pipoja! Itellä pitää välillä hillitä, etten osta kaappia täyteen pipoja :) Eri kelille eri paksuista ja osan alle mahtuu tukka kii jne.

   Poista
  3. No, katsotaan nyt pääseekö ens viikolla kaupoille - jos niin tsekkailen noita pipoja. Ku viime vuonna oli täällä -ainakin mun mielestä- todella huonosti mitään innostavia pipoja.

   Poista
 3. En nyt tässä hauku tai muuta, itsekin olen läski, mutta ihan siitä syystä että en liiku, ja syön liikaa väärää ruokaa ja liian paljon, ja liikaa herkkuja mätän naamaani. Olen saanut sen kuvan sinusta että et käytä liiaksi alkoholia, suklaa ei sinulle maistu, juot zerolimpparia, käyt lenkillä jne, niin miten sitten olet tuota kokoa? Ihan vaikka lukijan toiveena että mitä päivän aikana syöt ja ylipäänsä että kuvailet vaikka pitkin päivää mitä touhuilet ja syöt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elä nyt sitä kuvvaa saa, etteikö suklaa maistuisi. Kyllähän mä sitä nautin mutta todella kohtuu määrissä. Voin helposti pitää levyllistä kaapissa eikä se minua sieltä vainoa. :) Miestä kyllä enemmän, joten se ei kauaa siel kaapissa ois jos mies tietäs sen olemassa olosta. ;) Ja zerolimpparia juon todella harvoin, se ei ole hampaille hyväksi!

   Mutta kuitenkin... en nyt näistä asioista puhu koska ne eivät kuulu tänne vaikka elämääni kuuluvatkin. Vanhasta blogista viisastuneena en puhu siis tästä aiheesta. Voitte pitää tai ette. Mutta tämä päätökseni pysyy. Päättäkää itse syyksi mitä haluatte, jos haluatte jotain syytä asiaan. :)

   Voin mää teille mun ruokani kuvata, jos niin haluatte. ;) Mutta päivän touhuilut on jotakuinkin niin booooring, etten halua tylsistyttää teitä sillä. Tai no, ehkä mä teen yhden päivän ajalta teille tommosen Päivä PipSan Silmin... jossa kuvaan ne ruuat ja samalla päivän touhuja, mut varotan - tää on tooooosi booring ;) ;)

   Poista