26.2.2012

Se siitä viikosta... paremmalla innolla kohti uutta!

Mitäs kaikkea onkaan tässä tapahtunut....


Aloitetaan vaikka sillä, mikä mua on vaivannu koko viikon ajan - nimittäin jonkin asteinen vatsatauti. Onneksi ei kuitenkaan mikään kovin vakava, että ihan olen töissä pystynyt olemaan. Omantunnon tuskissa vaan siinä mielessä, että toivottavasti en ole tartuttanut ketään muuta. Mut noilla maitohappobakteereilla ollaan päästy elämään suht normaalia elämää. Onneks nyt tuntuu siltä, et ollaan voiton puolella.



Tehtiin eilen miehen kanssa pitsaa, peräti kaksi pellillistä. No, jääpähän ensi kertaa varten... NOT!
Käytin Anselmilta saatua ohjetta, niin tiesin kyllä että kaksi pellillistä tulee ja koska mun ruokailuni on ollut nyt kovin pienimuotoista (nii juu, viikossa -4kg painosta pois.... älkää murehtiko, kyl se sieltä vielä takas tullee kuhan ruoka pysys sisäl) niin jää senkin takia enemmän talteen. No vieköön mies vaikka työpaikalleen - tiedän että menee varmasti siellä parempiin suihin ja nopeasti. Joten ei pahentumaan ainakaan pääse. :)



Nii ja blogikin sai uuden nimen. (osoitepalkissa kyl pysyy edelleen vanhana... ellen sitte jossain vaihees innostu sitäkin muuttamaan, ehkä ois parempi niin?) Musta oli uuden nimen aika, koska toi vanha ei enää ihan kuvaa minua. Joten tervetuloa värikäs elämäni! :) (josse ny nii värikästä ees on) Vai mitä sanotte, onks ihan kamala huti toi nimi? No eniveis... kyllä se minnuu kuvaa, ainakin täällä toisella puolella ruutua.

Koneella olisi vähän (no paljon mun mukaani) vaatepätkiä, siis videoituna. Nyt kun vielä sais selvyyttä, miten ne olisi soveliainta postittaa tännekin suuntaan. :) Käykäähän toki kertomassa mielipiteenne asiasta, niin saadaan enemmistön mielipide asiaan. Eli pistetäänkö joka päivä yks esittelyvideo, pari kertaa viikossa vaiko riittäskö vaan kerran viikossa mun nassun näkeminen? ;)

Ollaan oltu miehen kanssa ku mikäkin juuri toisensa tavannu. Musta nää tämmöset tuntemukset on mitä ihanampia, kun aattelee että 9v. ja 1kk (TÄNÄÄN) on parisuhdetta takanapäin. (hihihih) Piristää kummasti. Ja sit mikä ihaninta, ni oon saanu joka ilta jalkapohjahierontaa ja selän hierontaa samalla kun rasvannu sen (mulla on nyt ollu tosi kuivalla tuulella tuo selän iho, et tarvinnu oikee rasvasta rasvaa laittaa sinne... niinku tyynnyttelemään, et jaksa nyt selkä rakas muutama kuukausi, sitten tulee aurinko taas hoivaamaan)

Putouski sitten päätty.... tai siis tulee sieltä vielä ens viikolla se joku spesiaalijakso. Mun mielestä molempien olisi kuulunu voittaa, molemmat aiheutti kyl niin huutonaurua täällä päässä, ettei oo tosikaan. Onneks on Juutuubi, et voi katsoa uudelleen ja uudelleen. Nauru on kuulkaas niin hyvä asia, se pidentää ikkää ja saa sielun voimaan hyvin. Suosittelen katsomaan.... jossei noita putouksen juttuja, ni jotain semmosta sitten mikä saa nauramaan. (No vaikka näitä mun juttuja, ku nää vissii aiheuttaa joillekki naurua mut sehän on hyvä asia, nauretaan kaikki ni voidaan hyvemmin!)

Vielä ehtii käydä osallistumassa arvontaan, jonne pääset tästä KLIK
Katokonkin alennuskoodi on vielä muuten voimassa.


Noilla päivän kuvilla muuten on ollut sellainen merkitys, että saatte käydä äänestämässä mikä teidän mielestänne on paras. Älkää siis huolestuko, ei tämmöstä tule aina olemaan - halusin vain kokeilla hieman erilaisempaa juttua. :)

13 kommenttia:

 1. kuinka pitkiä nuo videot on ? jos ne on parin minuutin pätkiä, niin niitä voi olla useampi kerralla, mutta jos jokainen noista yhdeksästä on sen 10 minuuttia, niin sitten niitä ei kovin montaa jaksa kerralla katsoa.. onko uusi nimi se nimikilpailun voittja ?
  t.Seija

  VastaaPoista
 2. Nuo videot on jotain 2-4min pituisia. Niiden kanssa siis en höpöttele kymmeniä minuutteja, kun yritin keskittyä nimenomaan sen vaatteen esittelyyn. :)

  Ei uusi nimi ole nimikilpailun voittaja.

  VastaaPoista
 3. Ehkä nyt on jo liikaa noita äänestyksiä... Idea on hyvä, mutta ei hyvää ideaakaan kannata jatkuvasti käyttää.

  VastaaPoista
 4. Joo, niitä on nyt vähän paljon mutta enempää ei ole tulossa. Ja varsinkin kun jokaisen kyselyn mielipide on mulle tärkeä. :)

  VastaaPoista
 5. videoita kehiin! :)

  aiemmassa postauksessa kerroin mielipiteeni nimestä ja bannerista, ja sinne tuli joku heti määkymään anonyymien käyttäytymisestä. minä vain kerroin OMAN mielipiteeni, ja tiedän että arvostat jokaista mielipidettä mitä tänne kommentoidaan. ei kaikkien tarvitse aina miellyttää kaikkia. :)

  VastaaPoista
 6. Eka video tulee huomenna. :)

  Ja ei nyt loukkaanuta kenenkään mielipiteistä. Kyllähän niitä saa aina esittää. Varsinkin kun on asioita, joita ei välttämättä aina itse kuitenkaan huomaa. Joten annan kyllä arvoa mielipiteille. Mutta ehkäpä tämä toinen meinasi sitä, kun täällä niin usein kuitenkin tahdotaan alkaa narisemaan joihinkin mun juttuihini ja se on alkanut ärsyttämään toisia lukijoita. Aina kun ei siis voi tietää, mikä on taustalla. :)

  Arvostan kaikkea asiallisesti annettua kritiikkiä, mielipidettä yms. Sellainen, joka tulee suoraan vaahtoamaan ei saa aikaiseksi mitään sellaista mitä ehkä haluaisi. Suljen korvani kun mulle huudetaan eli jos haluaa päästä läpi, suosittelen perustelemaan ja kertomaan asiat rauhallisesti. :)

  Ja tosiaankin, kaikkia ei tarvitse aina miellyttää. Mutta tietenkin mä haluan tehdä tästä blogista miellyttävän paikan teille lukijoille. Tietyissä tilanteissa enemmistön halun mukaan mennään, mutta joissakin pidän itse oman pääni. :) Mutta esim. tämä kommentointi puoli on tietenkin niin, mistä TE pidätte - ei niinkään mistä itse pidän. Ainoastaan teksti, tyyli ja elämäni yleensäkin on minua. Niitä en muokkaile kenenkään takia. :)

  VastaaPoista
 7. Aika massiivisen näköistä pizzaa! Tuli Kotipizza mieleen...

  VastaaPoista
 8. Se on! Itse en tarvitse kuin pienen palan tuota itsetekemää, et on jo täynnä. :)

  VastaaPoista
 9. Millä sä kilos oot hankkinut ja ylläpidät, kun aina sanot että sä syöt niin vähän, oli se sit herkkua, ruokaa tai namia? Mä vedän iltapalaherkkuja :) pullaa ja suklaata... ruoka ei niinkään ongelma.

  VastaaPoista
 10. Ton nimisiä blogeja on jo aika monta muuten.

  VastaaPoista
 11. Anonyymi1,
  Jaa'a, se onkin niin suuri mysteeri ;)

  Anonyymi2,
  Niinhän niitä on, mutta olkoo... Kyllä mereen kaloja riittää. :)

  VastaaPoista
 12. alkoi tehä mieli pizzaa, nam :) täytyykin viikonloppuna tehdä. ei ole parempaa kuin omatekemä pizza :)

  VastaaPoista
 13. Totta turiset! Tosin mie tahdon seuraavaksi tehdä lämpimiä leipiä...

  VastaaPoista