14.2.2012

Siellä se Cupido ammuskelee niitä sydämen muotoisia nuoliaan


Nyt on muuten ystävänpäivä. <3 HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ vaan kaikille murusille!! ^_^

Meinas melkee unohtua, koska mun muru yllätti mut jo eilen ihanalla ruusukimpulla <3  Melkee vois kiusotella sitä, et mitäs pahhaa sitä on tullu tehtyä mutta se on ihan turhaa, koska ei se oo mittää pahhaa tehnyt....

                        

Meillä ei ole suunnitelmissa mitään sen ihmeempää tekemistä vaikka nyt näin romanttinen päivä onkin. Tai no jaa, tää on aika kaupallinen juttu kylläkin. Itse en halua mitään ystävänpäiväkrääsää mutta kukat.... kukat kyllä sulattaa minunkin sydämen. :) Mä luulen että söpöstellään minkä keritään ja katsellaan jotain elokuvia. Ja käydään vetäsemässä joku kiva lenkki.  Onks teillä muilla jotain erikoista luvassa ehtoommalla?

Tajusin muuten, etten ole ottanut vaatekuvia hetkeen aikaan joten tässä tulee (samaa mekkoa kylläkin, mut hei, uus koru!) triplaten niitä. :) Mä laitoin tuon mekon päälle, koska se on mieheni suosikki noista kaikista. Ja vaatteista puheenollen, nyt mulle on tullut joku rauhaisa aika ettei ole kova hinku saada uusia. Ehei, nyt oon kääntänyt katseeni noihin asusteisiin... en vaan oo mistään löytänyt sellaisia rannekoruja mitä oon visioinu mieleeni. Pöh!
 
                     

Huomasin tuossa ikäväkseni, että mun kauan himoitsemani punainen reppu Katokosta on päässyt loppumaan, voi tätä kurjuutta! Pitäisi samantien kyllä ostaa jos löytää sopivan, varsinkin kun oon noiden reppujen suhteen todella nirso ettei mikä tahansa sovikkaan. Kun siinä pitää olla tuo tietynlainen kansi... läppä....  Mahdollisimman paljon kun muistuttaa vanhaa reppua, ni aina parempi. :) Mut värin tosiaan haluaisi vaihtaa, ettei nyt aina mustaa. Väripilkkua elämään haluan! No vielä kyllä elättelen toivoa, että Katokolla olisi myymälässä noita punaisia reppuja - ajattelin käydä siellä tämän viikon aikana, milloin nyt bussi sitten sattuukin myöhästymään. :)

12 kommenttia:

 1. Hyvää ystävänpäivää!

  Tämä päivä eroaa normitiistaista lähinnä vain siten, että tulee toivoteltua tuota "hyvää ystävänpäivää" kanssaihmisille. Muuta en ole suunnitellut. Voisin itelle suklaata ostella, mutta en kuitenkaan sen vuoksi viitti kauppaan lähteä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sitä samaa sinne suunnalle. :)

   Mitäs suklaata tykkäät maisella, kun maistelet? :)

   Poista
  2. Melkein kaikki maistuu, en ole suklaasnobi. :D Mieluummin maito- kuin tummasuklaata (paitsi leivonnassa).

   Viimeksi ostin pari Rainbow Delizione-levyä, kun huomasin, että semmoisia uutukaisia oli tullut lähikauppaan. Maistuivat ihan hyvältä, voisin ostaa uudestaan. (Vaikka se ohukainen 100g levy puoliksi suli jostain kumman syystä normihuoneenlämmössä jämähtäen kiinni foliopaperiin. Saihan sen irti, mutta ei ollut ihan käyttäjäystävällinen kokemus. :D)

   Poista
  3. Mie en ookkaa maistanu tuota levyä, mut eihän se ihmekään ole kunnen kerta silleen suklaata syö. Mulle riittää semmonen minipätkis kun suklaan kaipuu iskee. :)

   Kuulostaapa oudolta, että tolleen huoneenlämmössä sulaa... Pitäisiköhän asiasta reklamoida, voisit saada paketillisen laatikoita hyvityksenä? ;) Kuulin vaan joskus juttua, miten kaveri oli jostain reklamoinut ja sai hyvityksenä paketin kaikenlaista hyvää kyseiseltä brändiltä. :)

   Poista
  4. Pätkis on hyvää. :)

   Ei tuommosesta kehtaa reklamoida, kun kuitenkin oli ihan käyttökelpoinen tuote. Ei paljon esteettistä haittaakaan ollu, kun meni suoraan paperista suuhun. :D

   Poista
  5. Niin on, sitä vaan ei pysty syömään paljoa kun on niin makeaa. Se pieni pätkä tosiaan riittää.

   No, jotkut on reklamoineet pienemmästäkin. :) Itse en oo vielä kertaakaan joutunut reklamoimaan elintarvikkeesta, jos oikein muistan. Mut yhdelle kaverille käy useinkin "tuuri" että löytää jotain valitettavaa. :)

   Poista
 2. Olisit ottanut siitä ruusukimpusta kuvan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikä! Vaatekuvia kun on ollut nyt liian vähän... ni saatte niitä. :) Ja haluan ihastella noita ruusuja ihan itse, yksinoikeudella. ;)

   Poista
 3. Kukat on aina ihania. Liian harvoin niitä vaan tulee saatua ;) - ainakin täällä.

  Onpas sun hiukset muuten kasvaneet. Näyttää tosi kivoilta kiinni laitettuna ja sit tuossa vikassa kuvassa, kun näkyy kiharoita.

  Hyvää ystävänpäivää!

  Annika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, siis en mäkään niitä usein saa! Tää on jotain spesiaalia kyllä ja mies vaa myhäilee ku siltä kysyy asiasta...

   Ne on kasvaneet, pitäs toukokuussa käydä taas lyhentääs. Pitäs katsoo jotain kivaa mallia, tykkään lyhyestä mutta on vielä semmonen et tarttis saada kiinni laitettua. Mut värjäyksen suhteen taidan antaa kampaajalle vapaat kädet... uskaltaskohan mallinkin suhteen? Ne kiharat ilmestyy AINA töiden jälkeen.. piikkusuoraa en saa koskaan aikaseksi, ellen sit raudan kans yritä. :)

   Kuin myöskin, ystävä rakas! :)) <3 <3

   Poista
 4. Hyvää Ystävänpäivää Piiuska! En yhtään ihmettele, että tää on miekkosesi lempi mekko, koska tää on munkin mielestä sun mekoista ehdoton ykkönen. Sopii sulle todella hyvin!

  Mutkin yllätettiin tänään eka super romattisella rakkausviestillä ja myöhemmin illalla sit jäätelöllä ja parilla tikkarilla. Itse ostin kullalle suklaarasian . Ihan amies kun tuli tänne mun töiden keskelle vaan jäden kanssa että tadaa . Kiva tää ystävänpäivä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja tämän mekon kans sopii hyvin tää uus korukin <3 Odotan kyl innolla kesää ku saa mennä taas mekkojen kans ulkosalla.

   Aaaww... vähänkö sulonen yllätys sullakin eilen!!

   Poista