28.2.2012

There is nothing can console me, but my jolly sailor bold


Olipas siellä aikamoinen lumituisku kun aamusti lähdettiin töihin pariin. Yllättävää, että mun puolen ovet oli ihan lumessa kun taas miehen puoli oli lumesta vapaa. Eikä sekään helpottanut tehtävää, kun tuuli suoraan päin naamaa. Mutta se nyt niistä valituksista....

Ei ollut vielä Elloksen paketti tullut. Tyhmää toisaaltas vielä odottaa, kun siitä on vasta viikko kun tilauksen laitoin. Äitini kun halusi että tilaan hänelle samanlaisen neulepaidan mikä mullakin on, niin nappasin itsellenikin pari toppia sekä legginssejä/jegginssejä kesää ajatellen. Aijuu ja pitihän mun sieltä napata yhden hempeen roosaset caprileggaritkin - tosin jos vanhat merkit pittää paikkansa ni nuo caprit ei oo mulle koskaan caprit vaan ovat melkein kuin kunnon pituiset housut. Mutta.... katsotaan katsotaan. ;)

Ai niin, töistä vielä puheenollen - mun loppuviikko onkin sitten taas semmonen mukavan klo 8-17 painotteinen.Vaan mikäpäs siinä, raha on aina tervetullutta. :)

Pitäsköhän huomenna raahautua tonne postilaatikollekkin, olisi meinaan vähän postitettavaa ( 12 kirjettä, 7 "pikkupakettia" ) Oon viikon siis säilynyt, jotta saisin hieman tuota kasaa pienemmäksi. Ettei kävisi niin, että kun pari saa pois niin neljä tulee tilalle. :)

Mut mukavat päivänjatkot teille! Mää lähren nyt tarpomaan tonne lumeen ...

11 kommenttia:

 1. Niin paljo tullu taas tekstiä, että täytyy myöhemmin tänään tutustua tarkemmin. :)

  Anyway, tykkään sun jutuista ja blogista, joten sullepa olisikin tunnustus & haaste mun blogin puolella! Käyhän vilkasemassa: http://mustikanblogi.blogspot.com/2012/02/tunnustus-ja-faktoja.html

  VastaaPoista
 2. Etkö vie valmiita kirjeitä heti postilaatikkoon?

  VastaaPoista
 3. Mustikka,
  Kiitoksia. :) Pitääpä osallistua ja laittaa eteenpäin. :)


  Anonyymi,
  No en heti - yleensä postitan kahdesti viikossa. Nyt oon tykänny säästää...

  VastaaPoista
 4. Onko sinulla erityisen pitkä matka postilaatikolle vai mikä logiikka tuossa systeemissä on?

  VastaaPoista
 5. Ei oo ollenkaan pitkä matka, satun vain tykkäämään tuosta pari kertaa viikossa lähettämisestä. Tämmöstä viikon keräilyä en tee useinkaan.

  VastaaPoista
 6. Joo ei avaudu nyt tämä kirjeidenlähettämishomma. Voisitko vääntää rautalangasta?
  Monta kirjeystävää sulla on ja kirjoitatko myös muualle kuin Suomeen?
  Se on kyllä kiva saada ihan oikeita kirjeitä eikä pelkästään sähköisiä.

  VastaaPoista
 7. Itse myyn paljon vaatteitani facebookin kirppareilla, enkä itse ainakaan uskalla vain tunkea kirjeenä meneviä juttuja postilaatikkoon, vaan postitan pääsääntöisesti kaikki ihan fyysisesti postin kautta. Näin ymmärrän hyvin Piian logiikan sen suhteen, ettei kirjeitä vie - edes postilaatikkoon - joka päivä.

  VastaaPoista
 8. Sulla on taas esim. otsikossa kolme erilaista teemaa päällä (välkkyy sivua ladatessa kolmena eri fonttina) mikä hidastaa blogin lataamista ja käyttöä.

  VastaaPoista
 9. Anonyymi1,
  Ei siinä ole mitään sen ihmeempää, en käy joka päivä postilaatikolla kunnei joka päivä yleensäkään kirjeitä ole postitettavana. JOten kaksi kertaa viikossa on ihan hyvä aika. :) Voi, kirjeystäviä on monia ja muutama asuukin ulkomailla. :)

  Pitäsköhän kirjottaa teille kirje ;)


  Elina,
  Itse en jätä kirjeitä silleen, et makaisivat postilaatikossa viikonlopun taikka yönkään ylitse. Kun tuota ilkivaltaa on sillon tällöin. Pitää lähteä saman päivän aikana...


  Anonyymi2,
  Aika hassua, kun ei siellä montaa teemaa edes ole päällä. Tsekkasin kyllä yhden asian ja toivotaan että se auttoi. Muuta ei pysty oikeastaan edes tekemään.

  VastaaPoista
 10. Ikinä en ole tullut ajatelleeksi, että en jättäisi kirjeitä postilaatikkoon yön tai viikonlopun yli. Ja kun kirjoitan kaverilleni kirjeen, vien sen samana päivänä kyllä postilaatikkoon.

  VastaaPoista
 11. No sulla on käynyt sitten tuuria. Itse en oo uskaltanu jättää kirjeitä yön/viikonlopun ylitse postilaatikkoon kun täällä oli useitakin ilkivaltatemppuja tehty noille laatikoille. Siis pitkin Poria, ettei siis vain tällä seudulla. Eikä se mullakaan siis ole mitenkään ongelmallista viedä kirjettä laatikkoon joka päivä, töiden jälkeen. Oon vaan päättäny noin, kuin oon. :) Itselleni se on sopinut hyvin. :)

  VastaaPoista