6.2.2012

Tuuli tuivertaa sut kumohon - näääh, tuskin tässä tapauksessa!


Tää viikko tuleekin olemaan mulle vähän erilainen kun karistelen Porin tomut jalanpohjistani (hetkellisesti) tuossa keskiviikkona, kun menen tapaamaan hyvää ystävääni jota en ole nähnyt moneen, moneen vuoteen! Joten odotan tätä tapahtumaa oikein innoissani. Mieheni on luvannut maksaa liput (jee) ja viedä mut aamulla asemalle. Ja esimies on ollut niin ihana, että antoi tuon päivän vapaaksi ettei siis ole mikään parin tunnin pyrähdys. Joten here we go!

Saas muuten nähä muistaako mies käydä hakemassa meidän vessaan uuden loistoputkilampun kun vanha siis meni tossa torstaina sanomaan sopimuksensa KOKONAAN irti. No ei se mitään, kynttiläsuihkut onkin niin paljon romanttisempia. ;)

Siellä on tänään myös kauhea tuuli, nappasinkin siitä vähän videota mutta ei siinä oikein näy se tuuli mutta kuuluu hemputin hyvin. Tuota vissii luvannu täksi viikoksi, mutta musta se tuntuu rauhottuneen jo.

Pittäis nuo kynnetkin pitkästä aikaa lakata... turha sitä on noin paljon ihania lakkoja omistaa ja tuijotella niitä vaan tuon lasin läpi. Ois kyllä aika ottaa käyttöön! Mulla aina sattuu olemaan kausia jolloin käytän ja sitten aika jolloin ne unohtuu... haluaisin käyttää aina!

6 kommenttia:

 1. Miksi miehen pitää maksaa lippusi, olethan työssäkäyvä aikuinen nainen?!

  Olet kyllä rohkea, kun videoit kotisi kaikkien arvosteltavaksi. Miten kestät ne aika monet negatiiviset kommentit, joita saat melkein joka postaukseen?

  Jos videopostauksia on kovin usein, alkaa pienet asiat ärsyttämään eli suun maiskutukset, "sanos ny" ja "älkää sitte ihmetelkö". Ja turhan paljon kyselet lukijoiden mielipiteitä, reippaasti teet niin kuin itsestäsi tuntuu hyvältä, kelvaatkoon se sitten tai ei!
  Eikä sinun tarvitse koko ajan sanoa olevasi räpätäti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mun on vaikea kertoa syytä miksi mieheni maksoi lippuni, koska en sitä mitenkään pyytänyt. Itse olisin siis ihan maksanut, mutta otan tämän ihanana eleenä puolisoltani. <3

   Hmm... eipä niissä ole mitään erityistä kestettävää vaikka joskus ampuvatkin yli. Ja mun koti on ihana, eikä sillä ole väliä jos se nyt jonkun Anonyymin mielestä on kamala koska eihän se täällä asu. ;)

   Se, että hokee jotain tiettyä sanaa/lausetta, tekee tiettyjä eleitä yms. on sellaisia juttuja mille kukaan ei voi oikeastaan mitään. Joten en voi kuin pahotella, jos se alkaa jotakutakin ärsyttämään. Ja kun mää en ala sitä itsessäni peittelemään eli saatte ihan leikkaamattoman version minusta. Ja luulempa, että tommoset pienet asiat alkaa varmaan ärsyttämään jos niihin itse kiinnittää liiaksi huomiota. Ja mitä tulee noihin mielipidekyselyihin niin joskus on kiva kuulla puolueettomalta kannalta niitä - teen kuitenkin aina mikä itsestä tuntuu hyvältä. Olenhan minä sentään minä, enkä kukaan muu. :) :)

   Joo, eiköhän sitä räpätätiä vois vähentää ku varmaa tullu monelle aika selväks asia jo videoita katsomalla. ;)

   Poista
 2. Voi ihana mies kun tollai kustantelee lippuset. Meilläki isäntä tarjos tänään ruuat ihan yllättäin, kun käyntiin thaimaalaisessa. Olin kaivaa rahapussia ni tää sano vaan kassaneidille, että samasta tulloo <3. Ne on niitä pieniä kivoja juttuja.
  Pidäppä super kivaa kaverin kanssa keskiviikkona ja kertoile sitten meille millasta oli :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, musta on ihanaa ku puoliso tolleen yllättelee ja makselee... <3
   Mimmosta toi thaimaalainen ruoka on? Ja nimenomaan, tommoset pienet asiat piristää kovastikin arkea... ja parisuhdetta! Ku mie ite en oo semmonen et kaipaisin kukkia eikä tuo kyllä niitä juurikaan tuo, ni just tämmöset on sitten, jotka piristää!

   Minä pidän! Alkanut jo hieman jännittää, ku tosiaan ei olla moneen vuoteen nähty, vaikka yhteyttä pidetäänkin todella paljon. Ja enköhän mää tommosen ison postatuksen tee taas... kamera on valmiina ottamaan kuvia. ;)

   Poista
 3. Kivaa matkapäivää! Menetkö kuinka kauas?
  Meillä ei ole koskaan ollut omia rahoja, vaan yhteisiä, joten ei tarvitse miettiä, kuka maksaa mitäkin. Yhteiset velat, yhteiset lainat, yhteiset säästöt ja yhteinen tili.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitoksia! En mene kovinkaan kauas... Täällä jo kovasti mietin huomista asua ja mitä otan mukaani. Ja että muistaa laittaa akut lataukseen yms yms...

   Niin, tuo raha-asia on vähän et miten kukin pariskunta näkee sopivaksi. :)

   Poista