27.2.2012

Vaate-esittelyssä: Fuksianpunainen korutunika (video)

                     

Tosiaankin, tuo korualue hieman ärsyttää kaulan ihoa ja olenkin miettinyt saisiko sitä jotenkin helpotettua. Olisiko kellään mitään ideaa, miten tuon voisi saada kivemmaksi? Muutoin voi hyvinkin olla edessä tunikan myynti. Olen näinkin tarkkana, ettei saa siis olla yhtäkään ongelmaa.

Vai mitäs mieltä te olette, yritänkö tosiaan etsiä ratkaisun tuohon ihon ärsytykseen vai pistänkö suoraan nettikirppikselle myyntiin?

Itse kyllä pidän muutoin tuosta tunikasta, omasta mielestäni istuu hyvin päälläni ja tuo koruosio on kyllä kiva asia - jossei siis huomioida sitä, että kaulan ihoa ärsyttää.

8 kommenttia:

 1. Ihanan lyhyt video tällä kertaa! Videoita tehdessä kannattaa muuten tsekata kaikki taustatkin, vai onko teillä yleensäkin sänky aina ilman päiväpeittoa?

  VastaaPoista
 2. No aika usein se on ilman päiväpeittoa, vaikka sellainen kyllä löytyy (äitini virkkaama). :) Mutta kyllä mä yleensäkin tsekkaan että taustat sun muut on semmoiset, että voi kuvata/videoida. :) Ja näiden vaate-esittelyiden kans ei mitään pitkää päässy yhdessäkään tulemaan. Mut jos vappaasti saan höpistä ni... sillo en ees ite pysty arvioimaan kulunutta aikaa. :)

  VastaaPoista
 3. Jos siihen korun alle laittaisi jonkin kangaskaistaleen, niin ei ottaisi suoraan ihoon...
  Päätä nyt hyvä ihminen itse äläkä joka asiaan kysy toisten mielipidettä!

  VastaaPoista
 4. Tuota on mietitty, mutta ei tuohon vissiin saa sellaista - ainakaan helpolla.

  No kyllähän minä nyt ne päätökset itse teen, mutta kun joskus TE hyvät lukijat teette hyviä huomioita mitä minä en välttämättä ole huomannut. TE voitte tietää jotain jostain asiasta enemmän kuin minä. Siksi minä kysyn mielipidettä.

  VastaaPoista
 5. Kivan näköinen pitkän mustan hameen kanssa! Niin vai onko sulla hame tuossa alla?

  VastaaPoista
 6. Eiku ne on kylläkin housut. Housuhameenakin menis... mietein tuota samaa kun videota katselin, miten noiden housujen kans näyttää hameelta. Siinä on siis niin leveet lahkeet.

  VastaaPoista
 7. Hyvä pusero. Osaako äitisi neuvoa sen kaula-aukon kans? Hänhän ompelee, vai? Ei kannata myydä, kyllä ratkaisu varmaan löytyy vaikka kysymällä käsityötarvikeliikkeestä.
  Sänkynpeite olisi kyllä plussaa vidoiden taustalla tai kuvissa:))

  Meeri

  VastaaPoista
 8. Meeri,
  Olen jo tuon tunikan myynyt. :) Äitini ompelee ja asiaa olen häneltä kysynyt, mutta hän oli sitä mieltä että myy jos et pidä. Pitää ensi kerralla vain muistaa, ettei osta tuollaisia.

  Joo, kyllähän se varmaankin olisi hyvä olla mutta kunnei nyt normaalistikkaan ni mitäs sitä väkisin esittämään jotain mikä ei pidä paikkaansa. :)

  VastaaPoista