22.2.2012

Video games - Some monday talking

14 kommenttia:

 1. mikä paise sulla on kädessä

  VastaaPoista
 2. ja mikset osaa itse ottaa kuvaa ruoasta, kun otat muutenkin paljon kuvia? t. edellinen anonyymi

  VastaaPoista
 3. Anonyymi1,
  Joku luomi se on. On pitänyt jo pitkän aikaa poistattaa se, mutta aina vaan jäänyt. Ja kyllähän siis ruuasta voi kuvia ottaa, mutta kun on nimenomaan pyydetty VIDEOTA kun sitä teen. Niin se on hieman haasteellisempaa, jopa jalustan kanssa. :) Mut ehkä vielä joskus sitä videotakin. ;)


  Elin@,
  Kiva kun pidit. :) Tuli siinä esiteltyä parit uudet ihanuudet. :)

  VastaaPoista
 4. Hei,
  oletko ajatellut jotain muuta työtä kuin siivoojan työ? Olet sosiaalinen ja ulospäin suuntautunut, voisin kuvitella sinut vaikka jossain hoivatyössä. Tai teetkö jotain vapaaehtoistyötä? Esim moni vanhus ilahtuisi sinun juttelusta ja iloisesta olemuksesta.
  Hyvät laukkuhankinnat!
  Voimia taas noiden negatiivisten kommenttien kanssa...
  Minttu

  VastaaPoista
 5. Hei Minttu!
  No siis minähän teen siivouksen lisäksi toimistotyötä. Ja noiden töiden lisäksi autan äitiä eli hoivatyötä tulee kyllä tehtyä. :)

  Tuo vapaaehtoistyö, nimenomaan vanhusten seuraneitinä oleminen olisi kiva mutta luulempa etteivät ne halua ihan näin nuorta. Mutta voisihan siitä soittaa ja ottaa asiasta selvää.

  Laukut ovat olleet ihania. Tai no reppua olen nyt lähinnä käyttänyt, että olkalaukun käyttö jäänyt näin talvella aika minimiin. Mutta ihania ne ovat joka tapauksessa. :)

  Ja kiitoksia. Joskus sitä ihmettelen miksi jotkut ovatkin noin negatiivisella tuulella. Iloisena saa niin paljon kivempaa energiaa itselleen ja muille. Siis paljon enemmän saa itselleenkin, kun lahjoittaa toiselle hymyn - mutrusuun sijaan!

  VastaaPoista
 6. Ihana tuo sun uusi laukku Piia!! Wautsi wau!

  VastaaPoista
 7. Ihan kiva video taas, mutta aivan liian pitkä!

  VastaaPoista
 8. Anna,
  Mun pitäs varmaa tehdä semmonen postaus jossa esittelen kaikki laukkuni ja siihen perään VIHDOINKIN se vaatekaapin kurkistus -video. :)

  Anonyymi1,
  Joo, mä tiedän. Sori sori sori...
  Mä en OIKEESTI pysty tekemään lyhyempiä. Tuossakin videossa yhtäkkiä tajusin, et nyt on varmaan mennyt aika kauan aikaa. Joo, tuplaten enemmän ku mitä aattelin... Odotan kauhulla mimmoset tulee noista videoista mitä nyt suunnittelen - laukkujen ja vaatteiden esittelyä.

  VastaaPoista
 9. "Tuo vapaaehtoistyö, nimenomaan vanhusten seuraneitinä oleminen olisi kiva mutta luulempa etteivät ne halua ihan näin nuorta. Mutta voisihan siitä soittaa ja ottaa asiasta selvää."

  En usko, että oot liian nuori ko. hommaan :). Jos yhtään kiinnostaa, niin yhteyttä vaan!

  -M

  VastaaPoista
 10. Anonyymi/M,
  Pitää tiedustella huomenna yhdestä paikasta. :)

  VastaaPoista
 11. Mitä te aina vingutte videoiden pituudesta ja sisällöstä? Itse niitä haluatte ja omasta vapaasta tahdostanne katsotte! Jos tuntuu heti ettei jaksa eikä kiinnosta, niin ÄLKÄÄ KATSOKO!

  Aika tyhmää tulla tänne vaan vinkumaan ja haukkumaan ja mollaamaan toista!

  VastaaPoista
 12. Ihan vinkkinä, kuten varmasti itsekin jo huamasit, niin kannattaa ensin tehdä testivideo. Tuossa on nimittäin turhan pimeätä eli kauemmalla sohvalla olis parempi valaistus. Vaaleanpunainen laukkukin näytti todella tummalta eikä hempeältä. Eli kannattais aina ensin varmistaa valaistus postauskohteessa.

  VastaaPoista
 13. Anonyymi1,
  Tuo on kyllä totta, mutta kun ihmisluonto tuntuu olevan vähän tämmöstä et tykkämmee valitella asioita. :) Mut se on totta, ei tarvitse katsoa jos on liian pitkä. :) Varsinkin kun mä en pysty yksinkertaisesti lyhentämään videon pituutta vaikka kuinka olen yrittänyt sitä kyllä.


  Anonyymi2,
  Tiedän, että valotus on vähän töks muttei se testivideolla näyttänyt noin tummalta. Aina siis teen testin ensin. En tiedä miksi se noin paljon tummemmaksi muuttui - testivideolla se oli valoisampi. Mut kokeilemme ensi kerralla mennä sinne sohvan pohjalle, josko sieltä saisi sitten paremman. :)

  VastaaPoista