7.2.2012

Who You Gonna Call?


Siis kääk! Näihin aikoihin huomenna alan valmistautumaan lähtöön, takas Poriin. Pakko myöntää, että kyllähän nuo tommoset päivän viisitit piristävät mieltä. Hain ystävälleni pienen lahjankin tänään töiden jälkeen - hieman piti miettiä, että mistäköhän pitäisi mutta tää on aika taattu, että tykkää! :) :)

Samalla kun tuolla kaupungilla tosiaan pyörein lahjani kimpussa, päätin samalla kävästä Postin myymälässä hakemassa noita ihania ystävänpäivämerkkejä ja pyysin myös isoa nippua noita tommosia Priority tarroja. Alkoi vanha nippu olemaan melko käytetty.Ei se puoliso eilen mitään muistanut hakea. Edelleen mennään siis kynttilänvalossa tuolla kylppärissä (taikka kuten puolisoni tekee... taskulampun valossa!) ^_^  Ei kuitenkaan haittaa millään tavoin, mukavan erilaista.

Arvatkaapas muuten mitä teen tässä samalla kun raapustelen teille tätä postatusta. Lämmittelen jalkojani saavissa, kuumassa vedessä! Ei auttanu tällä kertaa mitkään villasukat vaa jalat oli tyhmän kohmeat kokoajan. Kunne löin ne tonne saaviin lämpiimään. En tajua noita aikoja, et ku mikää normaali konsti ei lämmitä niitä. Suihkuunkin olisin mennyt, vaan nyt ei oikein viitsi kun odottelen esimiehen soittoa.

Arvonta tulee siis sitten kun BLOGILISTAN tilaajia on 55 taikka kun lukijoita on rapiat 5500kpl (viikossa) eli voi mennä jonkin aikaa... tai sitten ei. :)

Nysse muuten myrkyn lykkäs! Mun nenänpäähän ilmesty ilkeä finni. Siis joo'o! Nenänpäähän! Kuulit oikein. Siis on siinä finni itellensä paikan hakenu. Oon kyl jo tehny kaikenlaista poisto-operaatiot mut ei, siinä se edelleen sinnittelee. Ihmettelin työkaverillekin, että miksiköhän se tommoseen paikkaan on itsensä laittanu ja muutenkin kukittanut tuota naamaa taas, kun ei oo ees ne normaalit syyt miksi naama voi alkaa joillain kukkimaan. Jotain tää kaveri höpisi kuona-aineista jotka nyt pyrkii pois.... mutta olen vähän skeptikko tähän syyhyn. No ei auta ku seurata ja kattoa. Ensin ku mä tajusin et nenänpäässä on jotain, ni pelästyin et eikai siihen tuu uutta luomea kun siitä on muutama vuosi sitten siis leikattu luomi pois ja se aiheutti kyl semmoset traumat mulle, jotta ei kiitos enää! Mut ei, ku FINNI. No onneksi se tieto huojentaa, että muutaman viikon kuluttua sitä ei oo. :)

11 kommenttia:

 1. Olette siis sittenkin naimisissa? (Käytät sanaa puoliso etkä avopuoliso.)
  Vai ei insinööri vielä vaihtanut lamppua;) Onko teillä ikkuna kylppärissä? Silloinhan ei ole niin säkkipimeää...
  Rentouttavaa reissua sinulle ja onnistuneita shoppailuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No puoliso se on avopuolisokin. ;) Joo, ei oo insinööri vielä vaihtanut - siis ei se vaihtaminen nyt ongelma ole, vaan se että MUISTAISI käydä ostamassa sen lampun. Ei oo ikkunaa kylppärissä, eikä se iltasella paljoa auttaisi vaikka olisi. :) Mut hyvinhän toi kynttilä/taskulamppu tsydeemi on toiminu näin väliaikaisesti. Kyl se uus lamppu tämän viikon aikana sinne hommataan, jos ei mies ni mie itte sitten! Ei se oo niin vaikeaa, ku vanha lamppu käyteen ja liikkeeseen! :) :)

   Kiitoksia, toivotaan rentouttavaa. Ainakin perhoset hieman liitelee mahanpohjassa, joten saas nähä tullooko uni ens yönä helpolla. Mie oon vähän tämmönen jänskättelijä. Ja toivotaan, et kirppiksiltä löytyisi jotain.

   Poista
 2. Ihania uusia (?) postimerkkejä? Liimaatko merkit aina tyhjiin kuoriin valmiiksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks ookki ihania ja juu, uusia ovat. Tosin tuo ruusunmarja tais tulla jo joulukuussa ja on nettikaupan puolelta loppuunmyyty. Oli onni kun myyjä Postissa esitteli tuota. Ni sain vihdoin itsellenkin! :)

   Jep, liimaan aina valmiiksi - tosin säästän muutaman ylimääräisen. Harvemmin kun mulle tulee mitään kirjotusvirheitä osotteiden kanssa eikä väliä vaikka tulisi, sillä kun en kirjoita osotteita kuoriin vaan osoitelappuihin, tarrallisiin. :)

   Poista
 3. Ostatko lisäksi niitä viiden, kymmenen jne. sentin merkkejä, jos ostat noita kakkosluokan merkkejä? Priority-tarrojahan et tarvitse kuin ykkösluokan postituksiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On mulla noita sentinkin merkkejä, vaikka harvemmin tulee käytettyä. Ja tiedän kyllä, että Priority tarroja käytetään vaan ykkösluokan postituksiin - käytän myös niitäkin.

   Poista
 4. Minusta kakkosluokan merkit on kauniimpia ja toisaalta lähetän mieluummin kaikki ykkösluokassa, joten pikkumerkkejä pitää aina olla varastossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä totta. Kakkosluokan merkit ovat nätimpiä. Ja itsekin lähetän mieluummin ykkösellä mutta ei sillä niin väliä vaikka välillä kakkosellakin menee. Eniten taitaa kyllä olla ihan ykkösmerkkejä.

   Poista
 5. Piti mennä ihan laskemaan, mikä on itsellä merkkitilanne ja tajusin, että kiireesti on päästävä ostamaan postista tai sitten tilattava suoraan Postimerkkikeskuksesta isompi satsi... Vain 36 kakkosluokan merkkiä ja 53 ykkösluokan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Innostuin itsekin laskemaan. :) Multa löytyy 141kpl ykkösluokassa + 5 arkkia ylimääräisenä. Sitten 77kpl kakkosluokassa. Sitten on semmonen paksu nippu 5,10 ja 20snt merkkejä. Ettei kyl tartte hetkeen ostella vaikka mä kyl ostelen niitä sillee nipottain jo valmiiks. :)

   Poista
 6. Nuo noitarumpu-merkit ovat hienoja. Lähettelen aika paljon ulkomaille postia ja ihan heitä ajatellen valitsin itse tuollaisia merkkejä :). Yhteen kuoreen tuli useampi merkki, piti liimailla yksi tuollainen ystävänpäivä-merkki kuoreen, jotta sain tarpeeksi merkkejä että lähetys menee perille :). Ovat monesti kehuneet suomalaisia merkkejä, meiltä päin tulee kuulemma todella hienoja :).

  VastaaPoista