6.3.2012

Aina vain parempaa tiistaita

Ei oo mulla nyt ollut kovinkaan häävi päivä, vaan onneksi on aurinko paistanut <3 Ja uudessa fleecetakissa on ollut ihanan lämmintä. <3

Ai miksei ole ollut häävi päivä? No antakaas ku tätyli kertoo...

Eilen töiden päätteeksi (työajalla kuitenkin) sattui semmonen ikävä asia kuin liukastuminen. Jonka seuraksena muljautin polveni joka on nyt sitten ollut kipeänä. Suomalaisella sisukkuudella (ja perkelettä huutamalla) olin kuitenkin tämän päivän töissä ja voi huh huijakkaa miten hankalaa olikaan linkuttaa kipeän polven kanssa menemään. Kyllä se noin niinku menetteli, mut auta armias kun ois pitänyt portaita pitkin mennä - ei tullu mitään! Ja pitkin työpäivää piti käydä muutamia kertoja pitämässä kylmää pyyhettä tuon kipeän koiven päällä. Se hieman helpotti ja auttoi jaksamaan taas toiset puolisen tuntia. Huomenna sitten aamusti työterveyslääkärille näyttämään tota koipea - itse en osaa mahdollisista turvotuksista sanoa mitään, kun tuo jalka muutenkin on tommonen pölkky. Mies on ihana, vie mut sinne ja heittää vielä takas kotiin, ettei tuu linkutettua pitkin kaupunkia tuon kipeän jalan kanssa.

Mut jotain positiivista.. Sain työkehotuksen Helsingin suuntaan! Vielä en tiedä tarkkaa päivää, mutta tarkoittaa sitä että joudun ottamaan vapaata siivoustyöstä että pääsen tuonne. No yksi päivä vain! Toivon suuresti, että ehtisin näkemään muutamia ystäviä jotka siellä suunnilla asustelevat. No jahka saan selville sen päivän, niin tiedustelen ehtiikö kaverit näkemään. :)

Fleecetakki on todellakin osottautunut ihanaksi. <3 Jopa niin ihanaksi, että äitini haluaa itselleen oman. Tosin punaisen värisen. No eikun uutta tilaamaan Ellokselta. Ja voisin itse samalla napata mukaan parit alelegginssit, joista tekaisen itse caprit. Nih! (voinen siis suositella fleecetakkia, jos kaipaan jotain lämpöstä ja pörröstä kevät/syystakkia itsellesi eikä oo ees kallis kun pyöreet 36Eur maksaa)

Mutta tälleen... parempaa tiistaiehtoota sinne ruudun toiselle puolelle! Tää lähtee kylmägeelittelemään taas tota koipipalaansa.

Pssst! Jos muuten haluatte tietää mimmosella sisussa menin tänään työpäiväni, ni kattokaa tää video KLIK. Melkein samalla tavalla noiduin kuin Kovalainenkin. ;) (ei oo pitkä mainos, vaan 48s.)

5 kommenttia:

 1. Auts, pikaista paranemista sinne... Toivottavasti liukkaita kelejä on tänä kevättalvena mahdollisimman vähän aikaa. Mun puolesta voitais vaihtaa jo sulaneisiin kulkuväyliin. ;D

  VastaaPoista
 2. No toivotaan! Mä en haluaisi olla sairaslomalla, tää haittaa nyt totaalisesti mun yritystä olla terveenä. Voitasko sopia ettei tätä lasketa? Et sitte vasta ku flunssa tulee. ;)

  No yllättävää, etten ole aikasemmin liukastunut mut oonkin ollu tosi varovainen. Olin kyllä nytkin mut niin vaan kävi, et lipes ja siinä sit polvi sai kärsiä. Luulen et jos tota polven muljahtamista ei ois tullu, ni ei mulla ois tämmösiä särkyjä.

  Joo! Tulis jo ne sulaneet kulkuväylät! Varsinkin kun paikkapaikoin on, ettei oo mitään hiekotettu. Hyvänä esimerkkinä Porin tori!

  VastaaPoista
 3. Olisit eilen saman tien käynyt työterveydessä, niin ei olisi tarvinnut tänään mennä töihin.

  VastaaPoista
 4. No ensinnäkin eilen ei enää ollut yhtään vapaata aikaa ja toisekseen, mun ei tarvitse tänään mennä töihin. Enkä kyllä usko että koivelle olisi hyvästä nyt tuo rasitus. Tunnin kuluttua lääkärille. :)

  VastaaPoista
 5. Mitäs tohtori sanoi?

  VastaaPoista