22.3.2012

Can't catch me, boy! (Pitbull)


Tänään ei ole kiva päivä, kunnei aurinko paista joten katsokaamme tuota ihanaa kuvaa jossa ehtooaurinko paistaa. Muuten pakko kysyä, mut näyttääkö nuo koivut teistä että olisivat kohtapuolin puhkeamassa lehtiin? Hiirenkorville?

Hitaasti mutta varmasti ne työtkin tuolla etenee. Meni sitten viikon verran, että saan ns. oman siisteystason sinne. Nyt jo haaveilen muuten tuota pääsiäislomaa, joka on parin viikon kuluttua. Siis pidennetty viikonloppuhan se mulla periaatteessa vaan on, mut sekin riittää. Mulla on kova pohtiminen että miten pitäisi kesälomani ja talviloman (4+1) Pitkältä lomalta vaikuttaa...

Me päästiin viikko sitten eroon seinänaapuristamme. Nyt eilen sinne sitten muutti uusi naapuri. Toivon, ettei tämä ole mikään meluapina. Epäilen kyllä, ettei olisi - sillä hän on ulkomaalainen enkä jotenkin usko että sellaiset ihmiset harrastaa tätä Suomalaista ryyppykulttuuria - olihan se meidän ex-apinakin hiljaa kunnei juonut.

Tiiättekös mitä!? Mulla on tällä viikolla ollu kirjelaatikko melko tyhjä, mutta onneksi siellä on sen verran kirjeitä että saan raapustettua. :) Näin tyhjä se ei ookkaa hetkeen ollut. Yleensä siellä on aina sellainen 12 kirjettä... Tilasin sitten uusia postimerkkejäkin, odottelen innolla tulisko ne jo huomenna. Pitihän se semmonen jääkiekkomerkkikin ostaa. :) Vaikken virallisesti postimerkkejä kerääkkään, ni nappaan kyllä talteen sellaiset mistä tykkään. Esim. eräitä nättejä kettuaiheisia merkkejä tilasin ihan sitä varten, että saan ne säästööni. Siinä on kolme erihintasta merkkiä.

Oon nyt viikon ajan testannut Logitechin langatonta hiirtä. Ku aina eräät toiset Logitechit meni mulla 6kk aikana rikki - tai ei ne rikki varsinaisesti menny, mutta alkoi vaan tökkimään niin penteleesti. Et hermothan siinä meni kun klikkas yhden kerran, ni hiiripä tekikin vielä yhden haamuklikkauksen mukaan. Ja kaikkea muutakin tökkiväisyyttä. Mut tosiaan, tommonen langaton hiiri ollu nyt testissä ja oon kyllä tykänny - aikamoinen patterisyöppö tuo kyllä on tai sitte mä vaan käytän yksinkertaisesti PALJON hiirtä. Onneks meillä on noita uudelleenladattavia pattereita, ni eipä oo iso kulu. Et suosittelen kyl käyttämään tolleen, jos se langallinen hiiri ärsyttää. Ja nimenomaan käyttämään noiden uudelleenladattavien paristojen kanssa. 


Ps. Jokos odottelette innolla huomisen päivän vaate-esittelyä?

15 kommenttia:

 1. onmuuten ollut surkea sijainen jos on siivonnut noin huonosti että olet viikon joutunut hänen jälkiään paikkailemaan :(

  VastaaPoista
 2. No, en nyt sanoisi että surkea mutta kiireinen...

  VastaaPoista
 3. Täällä ainakin odotellaan innolla vaate-esittelyä :D

  Mä olen kanssa katsellut noita koivujen oksia innolla että joko niissä kohta alkais tapahtumaan :D

  VastaaPoista
 4. Johanna,
  Mulla muuten tulee pari paitaa nyt 5min sisällä myyntiin, jos olisi kiinnostusta. ;)

  No mie en noita koivuja ees sillee huomannu, mut äitini huomautteli ja oonki miettiny et onks ne jo hiirennupulla vaiko miten. Ku niis päis näkyis jotain olevan, muttei siis mitään lehteä vielä.

  VastaaPoista
 5. Joo olen kiinnostnut :) Mihin laitat ne myyntiin? :D

  VastaaPoista
 6. Johanna,
  FB:n XL-kirppikselle. :)
  Niissä on mukana esittelyvideot :)

  VastaaPoista
 7. Ok. Täytyy mennä kattomaan kuulunko sellaiseen ryhmään :)

  VastaaPoista
 8. Johanna,
  Laitan ne siis jokaiseen XL-kirppikseen mitä FB:stä löytyy. :) Etköhän sie johonkin niistä kuulu ;)

  VastaaPoista
 9. Millaisia kettumerkkejä tarkoitat? Onko ne uutuuksissa?

  VastaaPoista
 10. Anonyymi,
  Ne kettumerkit on jotain vanhoja. En muista millon oon ne ostanu, joskus 2000 luvun alussa vissiinkin. Ne oli vaan niin nättejä, ni piti napata.

  VastaaPoista
 11. Eli olet ostanut niitä ihan vaan muistoksi. Nythän ei markkamerkkejä enää voi käyttääkään.

  VastaaPoista
 12. Joo, muistoksi oon sen kettumerkin ostanu mut kyl se on ihan euromerkki. Ettei siis kyseessä ole NIIN vanha merkki nyt kuitenkaan. Mutta ihan omiin arkistoihin se on tarkoitettu, ei käyttöön. :)

  VastaaPoista
 13. Ootko käyny 3+1-päivillä Sokoksella?

  VastaaPoista
 14. Eipä oo tullu käytyä.

  VastaaPoista
 15. Moikkis!

  Meillä on kotona Fujitsun langattomia, ovat oikein hyviä pelejä. WL 5600 näyttääpi lukevan tuossa ja hintaa on noin 19 euroa.

  VastaaPoista