26.3.2012

Hello Spring! (Oh, how i've missed you)


Eilen lähti sitten isohko tilaus menemään Yoursille, vähän ehkä turhankin iso mutta te nyt tiedätte minut - en pysty vastustamaan. En siis yksinkertaisesti pystynyt valikoimaan mitään mekkoa pois. Yllä teille pientä esimakua, millaisia sieltä on tulossa. Sitten kun saapuvat, ni saankin ottaa monen monet vaate-esittelyvideot. :)

Kamala kun väsyttää niin paljon.. pitäisi siis mennä ottamaan pienet torkut mutta olen ajatellut että sitkeästi yrittäisin olla pystyssä. Sen siitä saa kun joutuu väkisin heräämään viiden aikaa aamulla. En siis olisi herännyt todellakaan vielä tuohon aikaan, mutta minkäs teet kun maha ei oo samaa mieltä kanssasi.

Sieltä se kesä tulee, jeeee! Huomenna pitäs olla todella lämmin päivä, peräti 11 astetta plussaa!! Pitäsköhän laittaa fleecetakki päälle? Miten oot itsessäsi huomannut kevääntulon? Itse huomaan sen, että olen paljon pirteempi (paitsi just tänään!) iloisempi ja kun pitää vähentää sitä vaatetusta asteittain.

Taas on muutama blogi muuttanut indiedaysin puolelle. Ei siinä mitään, hyvät heille. :) Oon itse joskus miettinyt, että oiskohan kivaa jos pääsis kirjottamaan johonkin lehteen. Tosin mun heittelehtivän kirjoitustyylin takia semmonen ei varmaan ihan sopis. Ja aiheessa pysyminen... mutta ompahan ainakin haaveita. :) Ja onneks jotain haaveita pystyy jopa tavoittelemaan, toiset.... taas pysyy pelkkinä haaveina. :)

15 kommenttia:

 1. Miten tuo Yorssille palautus on sulla onnistunut? Kun tilaat aina niin valtavan kasan, niin oletan että palautat osan sopimattomista sinne. Paljon suunnilleen on postikuluja tullut palautuksista, nehän pitää maksaa itse? En ole uskaltanut tuolta tilata juuri tuon maksullisen palautussysteemin takia :/

  VastaaPoista
 2. Voi, en minä niitä sopimattomia sinne Yoursille palauta. Juurikin sen takia, kun joutuu itse maksamaan sen lähetyksen. Eiku mie oon ne ihan kirppiksellä myynyt pois. Vaikkapa harvoin siellä on montaa sopimatonta ollut.

  VastaaPoista
 3. Mitä kokoa tilaat sieltä esim justiin noita tunikoita/mekkoja? Olen aika saman kokoinen, mutta en ole koskaan saanut noista mittanauhakokomittauksista mitään järkeviä kokoja selville. Onko sun mielestä esim yorssin 58 kokoa vastaavat tuotteet saman kokoisia kuin elloksen 58 (tai mitä kokoa sitten käytätkään)? Vai onko yorssilla esimerkiksi huomattavasti suuremmat/pienemmät mitotukset kuin elloksella/seppälällä/lindexillä tmv.

  Oletko saanut kaikki tilaamasi vääränkokoiset myytyä hyvin kirppiksellä? Ootko paljon jäänyt miinukselle, kun eihän kukaan kai mitään täyttä hintaa uusistakaan vaatteista maksa.... Mietityttää että jos tilaa useamman ja mikään ei sovi, niin onko lopulta vaan velkaantunut yorssille saamatta myytyä tuotteita kellekään (tai palauttaa isolla rahalla)... Toisaalta kiinnostaisi sieltä tilata kun on niin hienoja vaatteita, mutta hankalaa tuntuu olevan!

  T. eka anonyymi

  VastaaPoista
 4. No tää kokoasia on mullekki ny hieman hämäränpeitossa. Kun olen kuullut niin paljon eri mielipiteitä. Itse olen tilannut kokoja 22-28 väliltä ja oon olettanut niiden vastaavan suomikokoja 52-56. Vaan ilmeisesti näin ei olekkaan. Mutta netin kautta löysin tällaiset tiedot: 22=50, 24=52, 26=54, 28=56, 30=58 jne.

  Eli Yoursin koko 28, vastaa Suomessa 56. Ja tää pitää mielestäni aika hyvin paikkansa. Ainakin omissa tilauksissani. Joskus tulee sellaisia, et voisivat olla hitusen tiukempiakin. Et kannattaa myös tsekata se materiaali mistä vaate on tehty. Eli jos on kovasti elastaania, ni suosittelen ottamaan kokoa pienemmän.

  Mekoissa olen käyttänyt kokoja 24-26-28. 28 vain jos haluan liehuvan helman. :) Nii ja sillo täytyy takana olla kiristysnauhat, sillä muutoin yläosa jää repsottamaan ikävästi, koska olen yläpäästä kapeampi mitä alapäästä. Mut joustava materiaali antaa mukavasti anteeksi. :)

  Joo, kyllä Yoursilla varmaan on hieman suuremmat mitotukset kuin Suomen kaupoissa. Ja myöskin sillä materiaalilla on merkitystä.

  Hmmm... no useinkaan ei ole kyse vääränkokoisista vaatteista joita myyn pois kirppiksellä vaan sellaisia jotka eivät vain mielestäni sovikkaan. En ole juurikaan koskaan miinukselle jäänyt. Eikä nuo Yoursin hinnat ole niin isoja, etteikö uudesta vaatteesta voi sen täyden hinnan maksaa. :) Ymmärrän, jos mekko maksaisi uutena 80eur niin silloin tuskin saisi kirppiksellä myytyä uuttavastaavan hinnalla.

  Jos haluat Yoursilta tilata, mutta olet kovin epävarma ni tee kuten minä tein. Tilaa vain 1-3 tuotetta ja katso miten istuvat. Ja myy XL-kirppiksellä pois, jos ei sovikkaan. :)

  Ja suosittelen kyllä käyttämään samaa kokoa kuin mitä Suomessakin käytät. Ja huomioi myös minkä muotoinen olet. :) Eli jos oot tämmönen tyhmänmuotoinen kuin minä itse (kapea ylhäältä, leveä alhaalta) ni suosittelen ottamaan sen leveemmän osasi mukaan sitä vaatetta.

  Tää on hieman tämmöstä salatiedettä kyllä, mut kyllä se siitä. Tiedän ihmisiä, jotka ekaa kertaa Yoursilta tilaavat, niin tilaavat kahta kokoa ja ihan sen pari tuotetta vain. Mut jos haluat, voin kyllä auttaa sinua sen suht oikean koon etsimisissä jos haluat - laita vaan sähköpostia ni voidaan sen kautta sitten puida tuota kokoasiaa, jos kovinkin epävarma vielä olet. :)

  VastaaPoista
 5. Myös minua noi koot mietityttävät. Onkohan Evansin ja Yoursin mitoitukset kutakuinkin samaa luokkaa?

  Mulla toi yläosa on myös pieni (olen siis älyttömän pienirintainenkin). Varsinkin sellaisissa vaatteissa joissa on ns. rintaleikkaukset tuppaa yläosa lötköttämään surullisen tyhjänä eikä istu pätkääkään. Joskus olen vähän itsen tuunaillut eli pienennellyt ylhäältä.

  Oli muuten kivan näköisiä noi Yoursit, mistä olit laittanut esimakua. Nyt kun vielä lämpenisi.
  Siivosin viikonloppuna kaappeja ja vein talvitakit kellariin. Tänään sitten tuntui siltä, että olisi tarvinnut vielä talvitakkia.

  VastaaPoista
 6. On ne kutakuinkin samaa kokoluokkaa. Mut edelleen huomauttaisin, et katsokaa sitä materiaalia sillä en ole Evansilla huomannut käytettävän kovinkaan paljon noita joustavia materiaaleja.

  Harmillisia nuo jutut muuten, milloin rinnat haittaa vaatteen käyttöä. Mullahan ei esim. rintojeni takia kaikki Suomen kivijalkamyymälän paidat mee päälle. Tästä syystä esim. kauluspaidat ja sen tyyppiset eivät sovi mulle.

  Kyllähän täällä jo mukavasti on lämmennyt. Hyvin on siis mekon kanssa tarjennut. Duffelitakki toki käytössä edelleen, mutta alle ei tarvitse enää paksua neulepaitaa. Ja huomiseksi kun se on tännepäin luvannut aurinkoista ja todella lämmintä, niin saas nähä ... oonkin miettiny et pitäs vissii fleecetakki laittaa päälle.

  VastaaPoista
 7. Saatko töiden puolesta itsellesi pyykinpesujauhetta?

  VastaaPoista
 8. Kyllä, koska pesen työvaatteeni kotona.

  VastaaPoista
 9. Indiedaysin blogit taitaa olla pelkästään muotiblogeja, mutta ehkä sun kannattaisi kysyä, pääsitkö sinne bloggaajaksi!

  VastaaPoista
 10. Hmm... siis enhän minä sitä ettäkö itse haluaisin Indiedaysin kirjoille kirjottelemaan. Mutta jos semmosta tarjottas, ni saattasin toki ehkä siihen tarttuakin. Mutta koska en ole muotiblogi niin tuskin sellaista tarjousta tulee eteen. :) Mut siis isoin unelma ois päästä kirjottamaan lehteen taikka juttelemaan radioon/televisioon. Nää on näitä mun huimia haaveita jotka tuskin koskaan tulevat toteutumaan, mut ainakin haaveet on ilmaisia ;)

  VastaaPoista
 11. Onhan niitä nuorille naisille suunnattuja lehtiäkin, joten sinnikkäästi vaan tarjoamaan juttuja!

  VastaaPoista
 12. Tuon pallomekon kuosi on nätti!

  VastaaPoista
 13. Mä kans tykkään pallokuosimekosta, uskon että se sopii sulle hyvin ja toivottavasti tykkäät itekin siitä!

  VastaaPoista
 14. Oon vähän hämmentyny tästä valon määrästä, mitä taas on pimeimmän talven jälkeen. Häikäisee vampyyriolosuhteisiin tottunutta. :D

  VastaaPoista
 15. Anonyymi,
  Onhan niitä toki... mutta empä nyt tiedä.


  Night at Vogue,
  Se on todella nätti. Oon tuollaista jo tovin etsinytkin.

  Darling,
  Enköhän mie siitä tykkää, toivon ainakin! :)


  PS,
  Joo, tuo valonmäärä on ollut mahtava :) Väkisinkin piristyy...

  VastaaPoista