19.3.2012

Jokainen tappio opettaa meitä enemmän kuin yksikään voittoTervehdys sinne ruudun toiselle puolelle!
Onkos teillä ollu yhtä hyvä päivä ku mulla?


Ja tiiättekös!! Mä pystyin tänään pitämään takin alla lyhythihasta mekkoa. Kesä niin tekee tuloaan! Ei tartte enää tuota paksua neulepaitaa heittää päälle, ärsyttää muutenkin siinä se saamarin staattisuus aina pesun jälkeen. (MURRR) Ja tiiättekös muuten mistä muusta tietää, et kesä tekee tuloaan!? JOUTSENET! Mie näin niitä yhdellä pellolla, kun bussissa tulin kaupunkia kohden.  Kesä tulloo!! Vähänkö mää olin kun naanantalin aurinko, ku nyt mie tiedän ettei mee enää kauaa ku on jo niin kesäisin olo. Aurinko tosin sais paistaa joka päivä - sillä en tykkää näistä harmaista päivistä. (Hyvä aurinko, voisitko olla niin kiltti ja paistaisit joka päivä, siinä 9-15 välillä)

Tuli otettua tuossa kahden tunnin päivänokoset kun alkoi sen verran lounaan jälkeen ramasuttamaan. Tosin ennen nukahtamistani katsoin mieheni läppäriltä uusimman Täydelliset Naiset jakson, se taisi olla pieni virhe sillä itkin jonkin verran - inhoan sen takia hautajaisia. Tai ei, en inhoa hautajaisia vaan inhoan mitä se tekee tämmöselle liipasinherkälle vollottajatyypille. Ei tartte olla kun jonkun fiktiivisen tv-sarjahenkilön hautajaiset, ni tää itkee koko kyynelkanavansa tyhjäksi. Harmittava loppu. :( Olisin halunnut nähdä tämän tv-sarjahenkilön onnellisena - nyt kun tää kausihan on TN:n viimeinen. Mielenkiintoista nähdä miten he lopettavat koko sarjan, enää muutama jakso! Ehtoolla me katsotaan miehen kanssa Walking Deadin viimeinen jakso tältä kaudelta, kolmas kausi täältä tullaan! Odottelen siis innolla et mis tulloo kotiin ja saadaan katsoa tuo jakso. Tuo Walking Dead -sarja alkaa täällä Suomessa nyt kevään aikana tuolla SuomiTV tai siis FOX kanavalla - voin näin naiskatsojana kyllä suositella.

9 kommenttia:

 1. Ihana kun meni töissä putkeen. :) Mulla meni kanssa todella kivasti, se aina motivoi kun saa kehuja ja muutenkin kun kokemuksen ansioista saa otteeseen varmuutta.

  Mä oon niin mahdottoman huono katsomaan tv:Tä vaikka sieltä tulee kyllä kaikkea katsomisen arvoista ja mielenkiintoista. En seuraa mitään sarjaa säännöllisesti. :o

  VastaaPoista
 2. Elin@,
  Putkeen tosiaan meni vaikka saikin niska limassa mennä, sen verran pölyistä ja likaista oli. Ja huomenna jatkuu toisen puolen hommilla. Kyl se viel pari päivää menee, ennenkuin se oma siisteystaso on saatu takas.

  Siis nimenomaan! Se enemmän motivoi, kun kehutaan ja noin. Ku mun mielestä huomautuksetkin voi tehdä mukavalla tavalla. Ihanaa ku sullakin on menny töissä kivasti!! <3

  Mie oon kans huono seuraamaan TELEVISIOTA, et seuraan netin kautta omalla ajallani. Tää täydelliset naiset vaa piti katsoa heti. Muiden sarjojen jaksot saaki odottaa aina viikonloppuun, niitä kun on kiva seurata samalla kun raapustelee isoa kirjepinoa pienemmäksi. ;)

  VastaaPoista
 3. Kannattaa laittaa neuleita pestessä mukaan vähän huuhteluainetta niin sähköisyys häviää.

  VastaaPoista
 4. Siis kuoleeko joku Täydellisissä naisissa?? Voi kääk, tätä en olisi halunnut tietää, sillä seuraan ohjelmaa samaan tahtiin nelosen kanavan kanssa ja koitan välttää kaikkea spoilaavaa tekstiä tuosta sarjasta... Pitäähän sitä kotirouvan elämässä olla välillä fiktiotakin ;).

  VastaaPoista
 5. Anonyymi,
  Olen käyttänyt huuhteluainetta ja tuo neulepusero onkin ainut neuleistani, joka tulee ikävän sähköiseksi kun sen ottaa pesun jälkeen käyttöön.

  Aamunkajo,
  En mie viitti sinnuu spoilata mut luvassa on ikäviäkin juttuja TN:ssa. Onneksi ne ei Suomessa tule kovinkaan paljoa perässä, vissii jaksolla kahdella vain.

  VastaaPoista
 6. Taisit jo vähän spoilata :|

  VastaaPoista
 7. Jooo, mut ihan vähän vaa ;) En mää kertonu niin tarkasti kuitenkaan.. uskon silti et se tulee yllätyksenä kaikille.

  VastaaPoista
 8. Hei, tosi hyvä kuva susta!

  VastaaPoista
 9. Lisa,
  Kiitoksia. :) On kyl hyvin onnistunu ja mustavalkoset on aina jotenkin tyylikkäämpiä (ja onnistuu helpommin)

  VastaaPoista