15.3.2012

Let there be... PEACE!


Sota on vihdoinkin ohitse! Ja tällä tarkoitan sitä, että meidän rakas seinänaapurimme pakkasi hirween hirween kovalla vauhdilla eilen kimpsunsa sekä kampsunsa ja muutti pois. Siunattu olkoon tämä tuleva rauha.

Nyt mie täällä mietiskelen (kaikessa rauhassa) että mitäs sitä tänään pistäisi päälle, kun saan lähteä oikein luvan kanssa täältä asunnosta ulos. Tosin työkokoukseen, ettei nyt mitään sen ihmeempää kuitenkaan luvassa. Mut on sekin - ainakin pääsee ihmisten ilmoille. Rakas mieheni tulee viemään sekä hakemaan kun kokous päättyy.

Voin sanoa, että on ollut melkoisen tylsää olla kotosalla - kyllä kyllä, tylsää on ollut vaikka onhan täällä ollut kaikenlaista ajantappovaihtoehtoa. Lukemista, elokuvia/sarjoja, pelejä, yms yms... mutta kun ei noita kovin kauaa jaksa tehdä. Alkaa maistua muutoin puulta. Onneksi on kirjeet, niiden sisältö sentään muuttuu, ni ei voi silleen alkaa maistua puulta. No eilen kyllä innostuin sen verran, että menin ja siivosin mieheni työpöydän. Ups! Siihenhän ei periaatteessa kannattaisi koskea, kun tiedän jo entuudestaan että se on parissa päivässä samaisessa sekasotkussa. Täydelliset Naiset -maratoonia oon pitänyt, tosin en oo yleensä jaksanut katsoa ku 2-3jaksoa putkeen, sitten on tarvinnu tehdä jotain muuta.

Tuli mulle tuo Elloksen pakettikin. Nää kaksi pakettia on nyt tulleet kyllä erikoisen nopeasti. Viikossa! Yleensä niitä on saanut odotella sen kaksi viikkoa, ennenkuin on ilmoitus tullut että voitte noutaa pakettinne. Nyt tosin mantraan itselleni, etten avaa tuota pussia kuin vasta huomenna. Äidillehän siellä on siis tuo punainen fleecetakki ja itselleni nappasin parit legginssit sovitukseen sekä ihanan hihattoman mekon. Tosin tajusin juuri, että jos aion sen mekon pitää - pitää mun seuraavaksi miettiä siihen jotain lyhythihasta boleroa, mielellään vielä punertavanväristä. Sillä musta ei jotenkin mielestäni sovi tuohon punainen-vakoinen-kellertävä yhdistelmään. No, huomenna mää sen tietää saan - sopiiko mekko mulle.

14 kommenttia:

 1. Joo maistuu puulta tää kotona oleminen, mutta minkäs sitä tekee. Mutta onneksi päivään tuo sisältöä muuttolaatikoiden pakkaaminen.

  Mäkin tilasin Ellokselta viime viikolla ja toissa päivänä tuli viestiä, että on lähtenyt. Toivottavasti saan tänään tai huomenna sen. Olis hiukka kiire kokeilla ne vaatteet ja vaihtaa jos ei ole hyvät. :D

  VastaaPoista
 2. hei pipsa, olen huomannut että et meikkaa ja katsoin tuossa jotain vanhoja postauksia joissa olit tehnyt itsellesi luomivärillä silmämeikin. haluaisitko tehdä meille videon jossa esimerkiksi teet sellaiset luomivärimeikit? :) olisi kiva nähdä!

  VastaaPoista
 3. http://annika-diamonddiary.blogspot.com

  Aivan ihana blogi, kannattaa käydä tutustumassa:)

  VastaaPoista
 4. MaryLiza,
  Nii, onko se lähtenyt Ruotsista vaiko Suomessa kuljetuksessa? Mulla kans luki vissii tiistaina että kuljetuksessa, ni siitä aattelin et keskiviikkona sit saattaa olla tuossa Valtsussa. Mitäs kivaa itelles tilasit? Mie otin ihan vaan muutaman legginssin testiin et kumpi ois hyvä + yhden mekon kesää aatellen.

  Anonyymi1,
  Jep, meikkaus ei ole minua varten. :) Toki olen niitä kokeillut. En tiedä miten tuo videointi onnistuu tuolleen enkä tiedä kannattaako mun näyttää sitä epätoivosta yritystä. :) Noissa muissa blogeissa on paljon paremmat, ihmisillä jotka oikeasti meikkaa ja onnistuukin siinä. :)


  Anonyymi2,
  Kiitoksia. Käyn tutustumassa myöhemmin. :)

  VastaaPoista
 5. Hei, mikähän tapaus tuo annika-blogi on? Olen tänään törmännyt tuohon viestiin jo monessa blogissa...

  Mikset avaa pakettia heti?
  Nauti ihmeessä "vapaapäivistä" ja paranna jalka kuntoon. Kohta taas työputki jatkuu.
  Voithan vaikka tehdä pakastimen täyteen ruokia ja leivonnaisia tms. Itselläni kyllä kuluu päivät nopeasti ihan kotihommissa ja välillä netissäkin roikkuessa:)

  VastaaPoista
 6. Varmasti jotain mainostusta. :) Enkä mä sitä kiellä. Voi löytää vaikka jotain mielenkiintoisiakin blogeja tuolla tavalla.

  No, voisihan sen paketin toki avata mutta musta on kivempaa avata se sitten kun äitikin on täällä. Saadaan sitten yhdessä peilailla ja miettiä, onko vaate jonka tilasimme, niin mieluinen. :) Äidin takiahan siis tein tuon tilauksen. :)

  Nauttinut olen, niin paljo kuin vain säryistä ja kipuvihlomiselta pystyy. Alkaa kyl pelottaa, ettei toi kinttu oo vielä ens viikollakaan kunnossa vaan vielä mitä, kyllä mä ainakin alkupäivät meinaan mennä töihin, säryistä huolimatta. Leivonnaisia ei oo tässä taloudessa nyt tehty, koska mies on mökötellyt ja äksyillyt. Mutta ruoka on aina ollut odottamassa, kun on kotiin saapunut ja myöskin siisti koti on ollut vastassa. Harvemmin itse tykkään tehdä pakkaseen mitään ruokaa, et sinne teen sitten noita leivonnaisa ja sämpylöitä yms.

  VastaaPoista
 7. Ihmettelijä15.3.2012 19.27

  Hei Pipsa :)

  Pakko kertoa tämä. Olen tänään useammassakin blogissa törmännyt ylläolevan 2.anonyymin mainontaan. Kävin ko. blogiin laittamassa ihmettely-kommentin, jossa kysyin, miksi tänään on moneen blogiin ilmestynyt moinen mainosteksti.

  Heh, tiedätkö mitä tapahtui!? Kyseinen blogisti poisti sekä kommenttini että kyseisen postauksensa. Että semmoista! :) Nooh kysymykseni teki tehtävänsä ;) En voi sietää tuollaista mainontaa, sillä suurin osa blogeista, mihin "mainos" oli laitettu ei ole yhtään samankaltaisia mainostetun blogin kanssa :O

  MUkavaa illan jatkoa!

  VastaaPoista
 8. No, hassua kyllä poistaa koko postatus - sillä kommentin poisto on todella yksinkertaista.

  Onhan se vähän ikävää, jos tuolleen massamainostetaan miljoonassa paikassa, mutta tuollainen yksi viesti kommenttiboxissa ei nyt saa itseäni kuitenkaan repimään hiuksia päästä. :) Eri asia jos tuota osoitetta floodattaisiin.

  VastaaPoista
 9. Mulle noi Elloksen paketit on yleensä tullu tosi nopeeta, mut tällä kertaa kesti ihan ikuisuuden (eli joku 2vko heh). Yleensä menny se joku 6 arkipäivää siis.

  VastaaPoista
 10. Jaha, se on menny sitten vähän päälaelleen. Siis jos sulle on ennen tullu tälleen viikossa ja mulle siinä 2vko aikana, ni niinku nyt se menee ihan päinvastoin. No ei mitään, kyl mulle kelpaa. :) Tossa se paketti mua ilkkuu, et "avaa minut"...

  VastaaPoista
 11. Mä en sitä aiemmin kattonu, kun sähköpostista, ettö on lähetnyt matkalle. Äsken katsoin Elloksen sivulta, niin viimeinen merkintä on, että on lähtenyt Ruotsin postista liikkeelle. Mäkin tilasin vuosi sitten joulukuussa ja tuli viikossa! :O
  Tilasin muutamia housuja ja kenkiä kokeiltavaksi.

  VastaaPoista
 12. Ai sie meinasit silleen, ku sieltä Elloksen sivun kautta näkee paremmin missä päin menee... Sieltä siis luin että on kuljetuksessa ja aattelin siitä, et on Suomeen rantautunut ilmeisestikin. :) NO harmikseni mekko oli niin iso, ettei sitä voinu ottaa. :(

  VastaaPoista
 13. Toivottavasti saatte sitten uudet rauhalliset seinänaapurit... Mitkä seinät teillä on vastakkain?

  VastaaPoista
 14. No toivoa sopii, siinä on nyt kahdet vuokralaiset olleet ja ovat molemmat olleet tommosia välinpitämättömiä naapureita kohtaan.

  Meillä on vastakkain silleen, et meidän olohuoneen seinän takana on naapurin makuuhuone. Siellä se melu ei ole kovinkaan paha. Tässä vaan silleen tyhmästi et meidän makkari on ihan tuon oven vieressä eli kaikki möykkä (oli se asunnossa taikka tossa tasanteella) ni kuului meille.

  VastaaPoista