1.3.2012

No niitä housuja (videolla)

                     

Siinä teille nyt niitä housujakin. Aivan kamalia! Paitsi nyt sitten nuo yhdet mustat, mikä oli kyllä yllätys. Ihan mukava yllätys. Oli se luojan lykky, et päätin ne kokeilla sitten kuitenkin. Saanpahan siitä itselleni oikein caprilegginssit. Ellokselta siis nämäkin....

Anteeks kovasti kun tuli vähän muristuakin, mutta oon melkosen väsynyt kun yöllä tapahtui sellaista mikä kyl kaikotutti unet. Naapuriin murtauduttiin tai ainakin yritettiin... Ja mie oon ku peppuun ammuttu karhu, jos en oo saanu tarpeeks hyvin nukuttua. Eikä mitään päikkäreitäkään voi ajatella.

Mutta tässä vähän tekstinäkin nuo tuomioni.

Roosanväriset legginssit - eivät ollenkaan hyvät jalassa. Vaikka oli kahta eri kokoa, niin mikään ei auttanut. Jos ne pitsilahkeet ois olleet löysemmät, niin olisivat varmaan olleet paljon mukavammat jalassakin. Tosin väri ei ollutkaan kovin sopiva. Ehkä tummemmanpunaiset paremmat?

Mustat legginssit - osottautuivatkin ihan passeleiksi. Pitää siis ottaakin itselleni, kunnei noita capripituisia ole. Ja tykkään kyllä tuosta pitsilahkeesta, JOS se vaan ei oo niin kireä niinkuin noissa roosanvärisissä. Näissä muistissa ne on just kivat, eivät jätä mitään punasta viivaa. Ja joustaakin vielä. Hivenen ovat kyllä pitkät eli jos haluan laittaa capripituisiksi, pitää ne krympätä tyhmästi pitkin koipea. Kunnei tuon pitsijutskan takia voi oikein lyhentääkään - tai voi, mut sit saa sanoa pitsille hei hei.

Mustat jegginssit - tai niin ne ainakin kovasti tuoteselosteessa väittävät mutta eivät todellakaan olleet. Eivät edes legginssit. Kangas kun oli kovin jäykkää, ei yhtään sellaista pehmeää mitä legginssit on. Eivätkä todellakaan jegginssin tuntuiset. Olivat myöskin tyhmän malliset eli pohkeista niin kireät ku olla ja voi, mutta reisistä sitten niin löysää kangasta kilometritolkulla. Ei hyvä ei. Ja kun koetti vähän koukistella jalkoja ja nostella, niin kangas pisti vastaan koska ei istunut täydellisesti. Varmasti oikealla istuvuudella, nuokin housut saattaisivat olla melko kivatkin. Tosin ei minulle.

20 kommenttia:

 1. "Pitsalahje" :)

  VastaaPoista
 2. Oi, mikäs sen maukkaamaan kun pitsalahje. Saa aina tarpeen tullen haukata palasen. ;)

  VastaaPoista
 3. Joo noi roosan väriset pitsicaprit, on ihanan pirtsakan väriset, mut niistä näkyi jalkojen muhkurat todella epäkauniisti... mitähän kokoa noi caprit oli? Ku mustat taas on hyvät kesähousut sulle. Ja noi mustat jegginsit on paljon paremman näköiset mitä ne ylileveät, mut toki huonosti näkyi mustat housut videolla ja ku sanoit ettei istu, niin nekö ei nousseet kunnolla päälle vai mitä??? Mut pirtempään loppu päivää Piia!

  VastaaPoista
 4. Oon huomannut, että muhkurat näkyy todella hyvin värillisten housujen kanssa. Et jos värillisiä haluaa, pitäisi niiden olla hieman löysemmät kuin myötäilevät. Pirteänvärisiä housuja kyl kaipaisin... Noista roosista mulla oli 54 ja 56. Muutoin siis meni päälle ja noin, mutta se pitsilahje oli älyttömän tiukka. Katselin, että monet muutkin olivat asiasta valittaneet noiden kohdalla.

  Musta on klassinen väri eikä siinä näy muhkurat. ;)

  Noku ne mustat jegginssit eivät kyllä olleet mun mielestä ees mitkään jegginssit. Enemmän muistuu mieleen jonkinlaisen bengalihousut (tai ton nimiset) Ja kyllä ne jalkaan meni hyvin, mutta olivat siis lahkeesta todella kireät ja reisistä/perseestä ihan lötköt. Ja mie tykkään vähän päinvastaisesta eli ylhäältä sais olla kireämmät ja polvesta alaspäin hivenen löysemmät. Ja sit noissa oli semmonen omituinen "paino" kun jalkoja yritti normaalisti nostella ja liikutella. Niinku et jokin pisti vastaan kun koetti liikuttaa.. Ni melkein sanoisin etteivät istuneet hyvin mutten osaa sanoa että mistä eivät istuneet.... joka puolelta?

  Ja kyllä, näyttäähän se aina kivemmalta kun housut ei oo sääristä ylileveet. Tosin mie tykkään kyllä bootcut tyylisistä housuista - TOSIN en niin paljoa kuin nyt näiden ylileveiden housujen kans. Mut en suinkaan heitä ehjiä ja hyviä housuja pois vain sen takia, että ovatkin ylileveät. Noita tuli siis yhdet tilalle kun ns. normaalit lahjeleveydet oli siitä koosta loppuneet. Tokihan nuo saisi kavennettua mutten yksinkertaisesti yksien housujen takia VIITSI sitä tehdä. ;) Ehkä jos olisi useammat tuollaiset.

  Kiitoksia, kyllä se päivä jo pirteämpi onkin vaikka väsyttääkin niin maan penteleesti. *haukotus*

  VastaaPoista
 5. et tod oo vaan xl-kokoinen. ehkä kokoa 64, veikkaan. kohta lihot kaikista kauppojen vaatteista ulos, eikö se pelota?

  lisäksi mustia housuja/vaatteita kuvatessas voisit sulkea oven takanasi, niin näkyisi jotain muuta kuin mustaa tummaa taustaa vasten. (eli mustat vaatteet vaaleeta taustaa vastaan näkyy edes jotenkin)

  sulla on aika turvonneet jalat, onko sulla joku nesteenkiertohäiriö?

  vaaleanpunaiset housut on kamalat.

  VastaaPoista
 6. No ensinnäkin parahin anonyymi, videon housut olivat kokoa 54-56, mitä kokoa käytän yleensäkin legginsseissä. Noissa on hirween, hirween iso kokoskaala. Mutta hmm... ne 64 kokoiset olisivat voineet ollakin passelimmat noiden roosien kanssa. Mikä on kyl uskomatonta... koska en ole lihonnut nyt muutamaan vuoteen - ja eläkees ny anot tulko sanomaan toisin, sillä lyön vaikka vetoa ettette ole olleet olan takana kurkkimassa kun olen puntarilla käynyt ;)

  Kiitos vinkistä, pitää muistaa tuo asia kun tummia kuvailen. Kattokaa ny! Taas asia jota en itse tajunnut (döööö) joten kiitoksia. :)

  Jos meinaat kun jalat on tommoset tunkit, että olisivat turvonneet niin ikäväkseni mun on todettava että ei. Ne nyt vaan sattuu olemaan sellaiset tällaisella lihavalla ihmisellä. Kauhistuttaakin ajatus, kuinka paksut ne olisikaan jos vielä turvotukset tulisi lisäksi. HUI!

  Roosat housut onkin kamalat. Veikkaisin että ehdottomasi 64 kokoset olisivat istuneet paremmin mun leveeseen perseeseen. ;)

  VastaaPoista
 7. Etkö peilistä näe, mitkä sopii ja mitkä ei?!

  VastaaPoista
 8. No näen, mutta kuten sanoin - te voitte nähdä silti jotain mitä minä en. :) Yleensä silsi sellaiset housut, jotka eivät yhtään sovi niin ne jopa tuntee. Ei tarvitse edes näköaistia siihen. :)

  VastaaPoista
 9. Älä marise. Oot säälittävä. Laihduta ei tommonen voi olla terveellistä

  VastaaPoista
 10. Anonyymi,
  Ehkäpä nyt kannattaisi katsoa peiliin, että kuka tässä marisee. ;)

  Voisitteko yrittää kertoa jotain uutta asiaa - kyllästyttää nämä teidän samat mantrat ajasta toiseen.

  VastaaPoista
 11. caprit katkasee jalan ihan väärästä kohasta jaöat näyttää lyhyeltä ja leveeltä :(
  _MILLI-

  VastaaPoista
 12. Milli,
  Niin tota mä oonkin miettinyt että sopiiko caprit loppupeleissä lyhyille ihmisille? Varsinkin kun mie muistelisin nähneeni et Caprit tulee aikalailla polven kohdille, tai siihen alas. Mut leveiltä nuo tunkit näyttää, oli sitten housuina mitkä vaan. ;)

  VastaaPoista
 13. Onpa täällä taas aika jäätävää sakkia kommentoimassa. Hirvittää ihmsten onneton netiketti, pitää huudella todella ala-arvosta läppää täysin vailla perusteita. Ei vaan tajuta, mitä toiselle ihmiselle vois sanoa. Säälittää jotenki, että miten toiset ihmiset ei vaan oo niin kovin älykkäitä, että löytyis ellasta pelisilmää ja tunneälyä. Väittäsin, että näiltä puuttuu vaan osa kapasiteetistä. Ei osata aatella sitä omaa rasvasta näppistä pidemmälle.

  Etenkin haluaisin kohdistaa tämän pienoisen kritiikin sanasen anonyymiin (2. maaliskuuta 2012 12.24). Eipä paljoo ole tollaisen kommentin perusteella varaa huudella toisia säälittäväksi. Huudollesi löydät varmasti vastauksen sieltä peilistä, ehkä jopa siitä kokovartalopeilistä. Voisin laitana ihan sinua itseäsi että ei toi oo ihan tervettä.

  Pipsa topakka! Toivottavasti oot saanut naapureilta nukkumarauhan :).

  VastaaPoista
 14. Suokaa anteeksi pienet typoni. Tunteella kun kirjottaa niin se näkyy tekstissäkin sit :D haha.

  VastaaPoista
 15. Ohoh... Anna vähän tulisena. ;) Hyvä teksti kyllä, sillä olen huomannut että netin ihmeellisessä maailmassa moni tuntuu kadottavan käytöstapansa. Vaikka helppoahan se on, kun nimettömänä ja kasvottomana voi tehdä. Vähänkö tommonen loppuisi jos kommentoinnit menisivät sellaiseksi, että pitäisi oman nimen kanssa julkaista.

  VastaaPoista
 16. Käyn tsekkaamassa joka päivä blogisi että olisko tulli lisää videoita :D en oo koskaa osannu/jaksanu seurata blogeja mut tähän jää koukkuun!!! :D Sulla on Piia mahtava luonne ja varsinkin asenne Piia! :) Toivoisin siis enmmänkin videoita ja varsinkin niitä höpötysvideoita :)) kivoja vaatteita sulla ja ihanaa että pukeudut just niinkun itse haluat, niin teen minäkin vaikka ne ei aina imartelis vartaloani :)))

  VastaaPoista
 17. Kiva kuulla, et blogista on pidetty. :) Ja täällä varmaan paistaa todella hyvin tuo todellinen minä läpitse, videoilla varsinkin. :) Ja ku mie en ossoo enää peitellä mitään, et tämmöstä tulloo eikä mitää peittelyä yms. :)

  Videoita on tulossa taas huomenna. Höpinävideoo ehkä kans ens viikolla, katsotaan nyt. Oon koettanu nyt vähän tekstiäkin laitella, et tulloo tasapuolisesti vähän. Varsinkin kun en viel ossoo tehdä noista höpötysvideoista kovin lyhkäsiä.

  VastaaPoista
 18. Just tämmöstä blogia oisin kaivannut kun olin tuhdimmassa kunnossa ja nytkin kelpaa vaikka oonkin laihtunut, en mie mikään keijukainen oo vielkään (160cm/76kg).

  Mulla on jalat myös paksut, ihan sama mikä paino, siis tietty paksummat paksuna ;D mutta laihduin tossa synnytyksen jälkeen imetyksen aikana jopa painoon 66kg ja jalat ne vaan oli ja pysyi paksuina :( Tämmösille töppötukeille on tod. vaikeaa löytää pöksyjä. Mun legginsit on ihan Prismasta, sellaseta kivasta alelaarista ja capreina mainostettiin mut kyl ne mulla melkein nilkkoihin yltää. ja yks lysti miltä ne muiden mielestä näyttää kun tuntuvat hyvältä :D

  VastaaPoista
 19. Kysyisin vielä, siis just äsken kommentoin, et mistä noi "jegginsit" ostit ja mitä kokoa sulla siis oli?

  VastaaPoista
 20. Anonyymi,
  Et oo keijukainen? No oot kyllä! Ainakin muhun verrattuna murunen ;)
  Onnittelut laihtumisesta!

  No kun on lyhyt, ni jopa ne lyhyimmät caprit tuntuu olevan täyspitkät. Ite oonkin usein ostanu semmoset tavalliset legginssit ja sit taitellu ne siististi tohon säärelle silleen noin suurinpiirtein. Et nää mustat pitsicaprit jotka videollakin näkyy, ni on mun ainoat oikeet caprimittaset.

  Jegginssit oli Ellokselta, en muista ees merkkiä koska palautin ne. Mutta koko varmaan 56-58. Ja silti tyhmän kireet. :( Aina ei mee yksiin koko ja materiaali.

  VastaaPoista