31.3.2012

No voi typerä takatalvi sentään!


Tämmönen näkymä näytti aamusti makuuhuoneen ikkunasta.
En tykkää. Piste.

Tyhmä takatalvi. Mä kyllä odotin niin innolla noita plussakelejä ja kokoajan lämpeäviä päiviä.
No ollaan me toki plussan puolella päivisinkin mutta yöt on ikävän kylmiä ja se tietää, et aamusti saa taas skrapata auton ikkunat puhtaaks. Pöh sanon minä!

Tuu takas kevät, pliiis! Mää en kestä enää hetkeäkään noita kylmiä kelejä...

6 kommenttia:

 1. Voi, täällä on niin ihana kevät. Aamullakin oli -26C ja nyt päivällä nollan pintaan. Välillä aurinko paistaa ja metriset hanget hohtaa, välillä tulee lunta vaakasuoraan. Ja on valoisaa illalla:)
  Etkö pidä siitä, että on eri vuodenajat?
  Ja mikset laita peitettä auton päälle tai ikkunaan?
  Sinun pitäisi käydä karaistumassa jossain landella, niin arvostaisit kaupinkioloja, vai?

  Pääsetkö sujuvasti julkisella töihin? Mulla ei ole sitä vaihtoehtoa, mutta pidänkin autoni tallissa. Ja roikassa, ajastimella.
  Minttu

  VastaaPoista
 2. No siis kyllä mie pidän eri vuodenajoista, mutta jo kerkesin niin innostumaan tuosta et oli plussaa kokoajan ja lämmintä. Ni en siis enää toivonut mitään takatalvea!

  Meillä nyt on noista peitteistä niin huonoa kokemusta, ettei olla jaksettu menettää hermoja niiden takia. Joten menetetään hermot siihen skrapaamiseen. ;) Ja kyllähän mie landella aina välillä käynkin, rakastan sitä rauhaisaa oloa. Jos omistaisin ajokortin, voisin jopa ehdottaa et omakotitalo hommattaisiin landelta.

  Pääsen julkisilla oikein sujuvasti liikkumaan, joten mun ei tarvitse mistään autosta periaatteessa murehtia edes. Mutta kun miehen työmatka suuntautuu niin mukavasti samalle suunnalle missä itsekin työskentelen, niin se menee siinä niin samassa. :)

  VastaaPoista
 3. Täällä oli viime yön -7 astetta pakkasta ja vaikkei se ole mitään verrattuna pohjosen lukemiin niin kyllä sapetti..ja nyt just ja just mittari plussan puolella..
  Tahtoo heti takas ne +10 asteen lämmöt jota oli esim. viime viikolla. Sais talvi jo häippästä :) Lumetkin melkeen jo kaikki sulannu, mut nyt luvattu lisää..toivottavasti sulaa heti poiskin :)

  VastaaPoista
 4. Jooo! Mää kans tahdon takas ne + 10 asteen lämmöt ja sellaiset muutaman plussan yölämmötkin!!

  Sitä vaan alkaa niin harmittamaan kun ehti jo iloita et sieltä se kevät sitten vihdoinkin tuli. Ni ei... ku takatalvi vielä. Vaikka osashan sitä ootella kun maaliskuussa jo lumet suli ja tuli lämmintä. Ku muistelisin että joku vuosi vielä huhtikuussakin oli lunta...

  VastaaPoista
 5. Kyllä alkaa hermo menemään, jossei kohta tule kesä. Auringossa on tänään ollut jo aika mukavan lämmin - onneksi!

  VastaaPoista
 6. Jenniniemi,
  Joo, ei siellä ulkona ny mikää kovin kylmä oo. Tosin ei paljoo mieltä ylennä kun ulkona sataa lunta!! :(

  Ilmeisesti kaks viikkoa on tämmöstä ilmaa, ellei yhtäkkiä muutu. MUUTU PLIIIS!!! :)

  VastaaPoista