3.3.2012

On helppo hymyillä, kun aurinko paistaa ja kaik on hyvin...


Nyt on jo helppo hymyillä kun on saanut yhdet kunnon (sikeät) yöunet nukuttua. Meillä on nimittäin taas ollu vaivaa naapurista ja sen hullunhauskoista kavereista. Onneksi viimeisimpien tietojen mukaan ovat siirtyneet muualle ryypiskelemään, niin saa olla rauhassa. Tosiaankin... naapuri on taas meluamisellaan hankaloittanut tuota yöelämää ja hänen kaverinsa tehneet siten ilkivaltaa, että yrittäneet väkisin murtautua asuntoon. Nyt on ovi aika kivan närhityn näköinen.  On pitänyt ottaa kuva ja videotodistetta, ettei ihan tyhjin käsin lähde syyttelemään.

Mutta mennääs positiivisempiin asioihin.

Tää viikko olikin työntäyteinen ja sainkin muutamassa päivässä tehtyä mulle koko viikoksi tarkoitetut hommat. Ja siitä syystä, että painoin niska limassa sellaisia ihania 12h työpäiviä. Ni sai loppuviikon ottaa rennommin. Mulla on aina työtä tehdessä valttina nopeus ja tarkkuus - pystyn siis tekemään työni hyvin tarkastikin vaikka tekisinkin nopeassa tahdissa.

Sitten tuo aurinko on niin paljon jo hullaannuttanut mut... kevättä rinnassa siis jo!

Kirjottelut on olleet tällä viikolla melkoisen rauhallista, sillä olen keskittynyt aikalailla oleilemaan vain. Pelaillut mieheni kanssa, lenkkeillyt, katsellut elokuvia, pelaillut uudelleen ja lueskellut lehtiä jotka ovat isona pinona mua muistaneet olemassaolollaan. Mut kyllä mä vielä spurttaan tuon raapustelun suhteen, jahka tässä heräilen kunnolla tähän päivään.

Vaatteiden kanssa pidän kovaa pohdintaa edelleen... olen kyllä jo melko varma mitkä otan mutta tuo farkkutakki ja sen lyhyys hieman pohdituttaa. Pitää tässä joku päivä testata sitä jonkun muun mekon kanssa, kun tuo punainen toppi ei ollut paras mahdollinen epäsymmetrisen helmansa takia. Ja myöskin farkkutakin tummansininen väri aiheuttaa pohdintaa, sillä en oikein pidä tuosta väristä. Sen pitäisi olla MUSTA! Vaan kun sen värisiä farkkutakkeja harvemmin on saatavilla paitsi jossain XS koossa. ;)

Olen myöskin alkanut tiirailla kevättä/kesää varten Yoursin valikoimia. Haluan lisää mekkoja! Ja sinne on jo tullut ihania uutuuksia. Olen löytänyt jo neljät ihanuudet jotka ehdottomasti haluan, mutta haluan kuitenkin vielä odotella ennenkuin tilailen. Kyllä, ne ihanuudet saattavat sitten jo olla menneet mutta sille sitten ei taas voi mitään.

5 kommenttia:

 1. Kiva kuva, hyvää viikonloppua :)

  VastaaPoista
 2. Ahdistavalta kuulostaa jälleen kerran naapurisi venkuloineen. Asun myös kerrostalossa ja yksi ihan pahimpia pelkojani on, että joku vieras ihminen yrittäisi väkisin sisään ovesta. Ikinä ei ole niin käynyt ja saman rapun asukkaat ovat lapsiperheitä ja/tai työssäkäyviä täysipäisiä aikuisia, mutta jostain tuollainen pelko on päässyt syntymään. Hyvä etteivät päässeet sisälle ja ehdottamasti kannattaa ottaa kuvat ja pitää kirjaa sattumuksista. Hrrrrrrr.

  Kevättä rinnassa - ihana tunne! <3

  VastaaPoista
 3. Elin@,
  Kiitoksia. :) Ja sitä samaa sinnekin!

  Heli,
  Mua ei loppupeleissä ahdista kun tiedän ettei ne noista ovista pääse sisälle. Sen jo sain todistaa tällä viikolla, et on aika jykevää ovimateriaalia. :) Muutoin meidän talossa on kans ihanat naapurit. Mutten toisaaltas ole yllättynyt tuon naapurin käytöstavoista ja kavereistansa, kun on kaveria meidän ex-seinänaapurin kanssa. Sehän itse tajusi lähteä ennen häätöä. Se oli vielä pahempi kuin tämä nykyinen. Tai siis nykyinen on hyvää vauhtia vajoamassa samalle tasolle kuin entinenkin. Ettei siis hyvältä näytä.

  Se on ihana tunne! <3

  VastaaPoista
 4. Hei,
  millaisia lehtiä luet ja oletko tilannut ne vai ostatko irtonumeroita?
  Vuodenvaihteessahan lehtien hinnat nousivat, joten itse ostan vain irtonumeroita silloin tällöin ja ystävien kanssa kierrätämme lehtiä tehokkaasti. Hyödynnän myös kirjastomme laajaa lehtivalikoimaa.

  Mitä mieltä miehesi on niistä uusista vaatteista? Hän varmaan osaa sanoa paremmin kuin me, miltä ne näyttävät liikkuessa tai istuessa. Minusta siinä farkkutakissa ei ollut muuta "vikaa" kuin ne edessä olevat vaaleat/kivipestyt kohdat, korostavat rintoja liikaa.

  Voi, mitkä naapurit :(
  Aurinkoista viikonloppua!
  Minttu

  VastaaPoista
 5. Minttu,
  Vaihtelevasti mutta nyt pinossa on MeNaista, Reginaa, Tosielämää, Elleä, Cosmoa ja Tiede lehteä. Meillä ei kirjastossa ole kovinkaan laajaa lehtivalikoimaa mutta joitain tulee luettua myös siellä. :) Lähinnä noita lapsuudenajan lehtiä eli Hevoshullua, Aku Ankkaa, Witch, Villivarsaa ja Tieteen kuvalehteä.

  No, mieheni piti kaikista paitsi ei farkkutakista. Se ei ole koskaan tykännyt noista vyötärömittasista. Tosin en kyllä saa mieheltäni koskaan täysin rehellistä mielipidettä, siksipä kaipaisinkin enemmän naisten mielipidettä asiaan. :) Ja tuntemattomilta saa yleensä aika rehellisen mielipiteen. :)

  Kuin myöskin, aurinkoista viikonloppua sinne!

  VastaaPoista