28.3.2012

Rinnat, daisarit, melonit, boobsit... rakkaalla lapsella on monia nimiä

                                                     Helmi - Primadonna - 65EUR

Olipa kerran Elloksen rintaliivit, arvokkaat sellaiset. Eräänä päivää rintaliivit olivat saaneet tarpeekseen käyttäjänsä megadaisarien kannattelusta ja päättivät lopettaa sopimuksen sillä samalla hetkellä. Ja kun omistaja puki kyseisiä rintaliivejä päälleen, ratkesivat rintaliivit hakasten kohdilta. The endkö?

Kyseinen satu tosiaankin siis tapahtui minulle eilen aamulla ja hämmentävintä on että kyseessä oli suhteellisen uudet rintaliivit eivätkä ne ole millään tavoin mulle olleet liian pienet yms. Onneksi mussa on ompelijan vikaa, niin nopeastikos minä ne hurautan koneella takaisin kiinni. Jouduin sitten kovalla kiireellä nappaamaan kaapista jotkut rintaliivit ja se osottautui sellaiseksi virheeksi ette ollut tosikaan! Ikävästi pääsivat hankaamaan joten onneksi on bepantteenia kotona, niin se sitten helpotti. Töistä lähtiessäni päätin, että menen ja ostan itselleni ne kunnon rintaliivit - vaikka sellaiset olenkin jo mielestäni omistanut.

Suuntasin ensin Porin Sokokselle, koska siellä käyneenä tiesin että löytyisi meikäläisen megameloneille kannattimia. Vaan kuinkas sitten kävikään.... sanotaanko nyt niin, että olen pettynyt palveluun jota en saanut sitten ollenkaan. Ja kuulun niihin kamaliin asiakkaisiin, jotka eivät lähde merta edemmäs kalaan eli en mistään pikkunurkasta lähtenyt myyjää metsästämään vaan siitä lähettyviltä katselin vaan kun missään ei edes näkynyt myyjiä... tiedä sitten missä olivat. Mikäköhän ihme hetki silloin aikoinaan oli, kun sitä palvelua sain. Hieman olin tuosta ihmeissäni, kun olen aina ajatellut Sokoksesta niin että sieltä jos mistä saa palvelua. No nytpä en saanut joten siirryin seuraavaan....

                
Ratsula - Patricia - 59EUR

Seuraavaksi sitten päätin käpytellä Ratsulalle, joka ilmeisesti vain täällä Porissa majailee... melkoisen hintavana paikkana aina olen sitä pitänyt vaan nyt en antanut sen olla esteenä. Joten suoraan ovista sisään ja alusvaateosastolle (joka muuten sijaitsee ihan katutasossa) ja heti sieltä tuli oikein mukava naismyyjä palvelemaan. Joten vihdoinkin päästin asiaan eli liivien sovitteluun... Löytyi oikeastaan aika moniakin ihania rintaliivejä, mutta yhden vain saatoin ostaa. Urheiluliivitkin sieltä löytyi jotka olisivat olleet täydelliset työtä ajatellen mutta ei sitten taas noita mun vaatteita ajatellen, olisivat nimittäin pilkistäneet sieltä. Rintaliivit jotka valitsin, ovat kylläkin kaarituettomat mutta ovat kyllä yllättävän tukevat ja hyvin rintoihini sopivat. Ja koska kaikissa Ratsulan kaarituetuissa rintaliiveissä oli omituinen haitta, ne nimittäin painoivat kipeästi tuohon rintojen alapuolelle. Ihme juttu, sillä ei mulla aiemmin ole kaarituet tuolleen sattuneet ja sitä ihmeteltiin myös myyjän kanssa, sillä koko oli täysin passeli.

Ratsulan jälkeen tarkoitus oli lähteä kotiin, mutta siinä sitten kun kävelin toria kohden päätin soittaa äidilleni ja kertoa miten ihanat liivit olin löytänyt. No äitini sitten sanoi nähneensä jossain ilmaisjakelulehdessä ilmoituksen jostan alusvaateliikkeestä, joka oli kävelykadulla. Siinä sitten kun vielä intoa piukassa olin, päätin käväistä katsomassa ja pyysin vielä äitinikin siihen mukaan. Ja kyllä tosiaankin, Porin kävelykadulta (Sokosta vastapäätä) löytyi sellainen liike kuin Alusasuliike HELMI OUTLET. Helmi on täällä Porissa vain toukokuuhun saakka mutta kivijalkamyymälä löytyy kyllä Raumalta. Tuolta sitten löytyi mitä ihanammat korallinpunaiset rintaliivit ja olin myyty niille heti. Istuvuus oli mitä täydellisin (samoin kuin rintaliiveissä, jotka Ratsulasta ostin) Helmen myyjä oli asiansa osaava ja nopeasti tosiaan nuo oikeanlaiset liivit löydettiin.

Menkää siis ihmeessä sinne alusvaateliikkeeseen, jos sellainen vain löytyy. Liikkeestä saa asiantuntevaa opastusta ja aivan taatusti oikeanlaiset liivit! Itsekin olen hieman yllättynyt, kun mulle tuotiinkin 95G kokoiset liivit (olen aiemmin käyttänyt numeron isompia) sillä oon aina aatellu ettei tuonkokoinen ympärysmitta taatustikkaan mene mun päälle vaan mitäs mitäs... hyvinhän se meni. :)Niin että te jotka pohditte, et tarttis uudet liivit hommata ni suosittelen marssimaan sinne liikkeeseen oikein myyjän mitattavaksi, ni tulloo taatusti oikeanlaiset liivit. Älkääkä kauhistelko jos myyjä antaakin teille isompia kokoja, sillä voihan olla että oottekin muuttuneet niistä vanhoista ajoista ja toisekseen, näiden rintaliivien koot on muuttuneet vuosien aikana.                                                                                       
                             

53 kommenttia:

 1. Ennenhän sinulle suositeltiin rintaliiviliikkeitä, mutta et itse suostunut menemään... Kiva kuitenkin että olet päässyt jossain asioissa jääräpäisyydestäsi eroon =)

  Nuo punaiset ovat huomattavasti paremmin istuvat, tekevät rinnoista pyöreät, kun taas sinisissä tissit leviävät kainaloihin päin ollen lättänämmät ja tötterömmät. Onko punertavissa kaarituki? Näyttäisi ainakin muotoilevan rintaa paremmin.

  VastaaPoista
 2. Siis eihän mulla mitään rintaliiviliikkeitä vastaan ole ollut, sellaisia ei vain täällä ole aikaisemmin ollut. Enkä siis aiemmin tiennyt, että esim. Sokokselta ja Ratsulasta löytyisi mun megadaisareille liivejä. Ja joissain asioissa taas tää jääräpää tarvitsee aikaa sopeutua ajatukseen. :)

  Molemmat itseasiassa istuvat parhaiten, mutta paremman muodon antavat punaiset. Niissä on kaarituet. Molemmat ajavat kyllä tarkoituksensa. :)

  VastaaPoista
 3. Punaisissa huomaa heti, että on kunnon kaarituki ja sitten olkaimet on tarpeeksi leveät. Olisi kannattanut heti ostaa kahdet samanlaiset!

  VastaaPoista
 4. No niin, mikä jottei... mutta kun en nyt ihan kaarituellisia hakenut. Siniset siitä hyvät, et niitä voi käyttää töissä. Kaarituelliset on liian hienot sellaiseen. :) Mutten silti voinut vastustaa. :)

  VastaaPoista
 5. Johanna,
  Jee meee!!!! :) :)


  Eiks ookki muuten ihanan kultasenruskeet hiukset tossa vikassa kuvassa? Love it!

  VastaaPoista
 6. kai ostit noihin myös sopivat alaosat ? siitä tulee niin ylellinen tunne kun on täydellisesti istuva uusi alusasusetti päällä :)

  VastaaPoista
 7. Anonyymi,
  No noihin korallisiin ei ollu alaosia, mut sinisiin otin kyllä. :)

  VastaaPoista
 8. Satuitko muuten kattomaan TV5:ltä 5D: Minä ja uhkea poveni-dokkarin? Tuli tässä joku päivä, oli kyllä mielenkiitoinen! Ei sillä että meikäläinen kuuluis joukkoon (ei tod. - paitsi ehkä tän raskauden ajan, LOL), mutta aihe kiinnosti silti, kun se on totta parin kaverin kohdalla :) Näyttäs tulevan uusintana tänään, kylläkin 01:50 :B

  VastaaPoista
 9. On kyl menny ohitse, täytyy katsoa pystyiskö netin kautta viel kattoo kun en ihan tohon aikaan oo tänään enää pystyssä vaa tuhisen sängyssä...

  Mie katton niin huonosti telkkua, ni menee ohitse. Dokkarit kyl yleensäkin kiinnostaa. :)

  VastaaPoista
 10. Löysin kuin löysinkin tuon dokumentin netistä. Jos muitakin kiinnostaa se nähdä, voin linkata osoitteen tähän. Varoitus, ei ole tekstitystä suomeksi joten pittää ymmärtää puhuttua englantia. :)

  VastaaPoista
 11. Olet ihanan rohkea, kun poseeraat :D.
  Minä olen niin rupsahtanut kolmen raskauden jäljitä, etten voisi. Nostan hattua sinulle! Olen uusi lukijasi, sattumalta löysin tänne.
  Ellu

  VastaaPoista
 12. Ekat on kauniit! Siniset tuntuu litistävän mutta ei nekään huonot.

  VastaaPoista
 13. Ellu,
  Kiitoksia. :) Ja tervetuloa blogiani lukemaan. :)


  Anonyymi,
  Molemmat niistä ovat yhtä hyvät. Siniset toki litistävät, koska niissä ei ole kaaritukia. Vaihtoehtoina ois ollu yhdet urheiluliivit, mutta kun tarkemmin ajattelin tulin siihen tulokseen et nuo siniset oli paremmat. Samanlainen lititys ja tukevuus tuli kuin urheiluliiveissäkin. :)

  VastaaPoista
 14. No jopas! Komppaan ylempiä, että punaset on paremmat, mutta ei nuo sinisetkään hullummat ole. Hyvä että löysit tällaisetr ihanat. Siitä tulee niin hyvä olo, kun on mieleiset rintsikat päällä!

  Rohkee meininki! Go Pipsa!

  VastaaPoista
 15. Olet rohkea, mutta mikä tässä oli se pointti? Onko se niin, että jokaisessa naisessa asuu sisimmässä se strippari...

  VastaaPoista
 16. Anna,
  Punaiset on paremmat, se on tosi. Ja ihanan väriset <3 :) Ja nyt voi sanoa, että on kunnon rintaliivit. Nuo vanhat löysähtäneetkin ku käytin sillee, et pistin ne samantien sinne viimeisiin hakasiin ja olkaimet niin kireelle ku sai. WRONG! Noin ei siis kuulu tehdä.


  Anonyymi,
  No kiitoksia! Pointtini on se, että haluan näyttää muillekin että ostamalla kunnon liivit saa poven kuin povenkin näyttämään hyvältä. Ja että meille isorintaisille on olemassa vaihtoehtoja, myös näteissä väreissä - ettei aina sitä puuteria, valkosta tai mustaa. :)

  Ja tietääkseni strippaus toimii siten, että ollaan nakuna ja hetkutetaan persettä kuolaaville miehille, itseäni en siis stripparina kyllä näe näiden kuvien perusteella. Enkä kyllä muutoin olisi pystynyt näyttämään, miltä liivit näyttää oikeesti isorintaisen päällä. Tiesin kyllä, että kaikki eivät tämmöisiä ymmärrä mutta mielestäni nämä kuvat kertoo enemmän kuin kaksi rintaliiviä henkarilla.

  VastaaPoista
 17. Hienoa PipSa!
  On uskaliasta laittaa näinkin rohkeita kuvia näkösälle, mutta hyvä niin!
  Itse monesti takkuan liivien kanssa. Ne on aina liian pienet! Kaupassa monesti tuntuvat sopivilta, mutta sitten ne ei olekkaan kun kotia pääsee.
  Hyvältä siis näyttävät liivit päälläsi, molemmat. Vaikka itse pidän enemmän punaisten mallista,olenhan kaaritukien ystävä. mutta sitten taas pidän enemmän nuotten toisten väristä. :)
  Lasten myötä on kuppikoko muuttunut ja oleilen siis edelleen imetysliiveissä vaikka en oo imettänyt kohta kahteen kuukauteen! =D
  Pitäisi siis varmaankin lähteä rintaliiviostoksille. Kiitos PipSa, ehkä tosiaan meillä isompi rintaisilla on vielä toivoa löytää hienoja rintaliivejä. :)

  VastaaPoista
 18. Punaiset näyttää parhailta.

  VastaaPoista
 19. Ensimmäiset liivit on upeat! Itse käytän myös Primadonnan liivejä ja aina löytyy istuvat, tukevat liivit :) Mun koko 90G joten näillä ryntäillä mielummin sijottaa kyllä liiveihin enemmän, mä en kelpuuttais mitään seppälän tmv halppiksia millään.. tosin ei sieltä kokojakaan löytyisi ;) Hienoja kuvia, hienot sivut!

  VastaaPoista
 20. Anonyymi1,
  Kiitoksia :) Suosittelen tosiaankin menemään sinne liiviliikkeeseen tai johonkin, mistä saa osaavan myyjän apua. Just tuossa dokkarissa sanottiin, et naiset pakkaa ostamaan itselleen vääränkokoisia rintaliivejä. Enkä ihmettele, sillä itsellänikin kesti aikansa päästä oikeille jäljille.


  Nelli,
  Kiitoksia, ne ovatkin tuolleen parhaimmat mut siniset siinä mieles et soveltuu käyttää vaikak töissäkin. :)


  Anonyymi2,
  Mulle primadonnat on uusi merkki, luulisin ennen käyttäneeni Anitaa. Mahdollisesti... en ole varma tosin siitäkään. Siis Primadonna ja Patricia ovat mulle uusia merkkejä, vaikka olen toki niistä kuullut. :)

  Totta, mieluummin sitä sijoittaa liiveihin enemmän kun jotain 20eur halpisliivejä. Oon ite huomannu et tommoset löystyy tosi nopeasti. Vaikka muutoin voisivatkin olla istuvat. Ja toinen mistä en pidä, niin strechliivit! Nehän vasta nopeasti menettääkin se joustavuutensa!

  VastaaPoista
 21. Hyvännäköiset liivit olet löytänyt, punaiset varsinkin, kuten jo vissiin kaikki muutkin on kirjottanut. ;)

  Itsekin kävin vähän aikaa sitten alusvaateliikkeestä etsimässä liivejä ja ihan ensimmäistä kertaa. Siihen saakka olen ostellut enimmäkseen Prismasta Triumphin liivejä mutta halusin tosiaan käydä ihan alan liikkeessäkin katselemassa josko löytyisi jotain "parempaa". Ajattelin, että nyt mullekin katsotaan koko oikeaksi ja löydän täydelliset liivit. No, käyttämäni koko olikin myyjän mukaan täysin oikea ja ostin hänen opastuksellaan tavalliset sekä urheiluliivit. Jälkimmäisistä tykkään todella paljon mutta ekat taitaakin jäädä käyttämättä.. :/ Että eipä ollut kummoinen reissu, palaan takaisin omatoimiseen ostosteluun liivienkin osalta. :)

  VastaaPoista
 22. Moona,
  Kiitoksia, sitähän te olette mulle tosiaan sanoneet jo useaan otteeseen. :)

  Elä anna tuon huonon kokemuksen pelottaa! Mulla kans kävi ikävä kokemus sillosen alusvaatemyyjän kanssa, kun täällä tuollainen liike oli. Että siis siksi kans ostin sitten itse kokeiluun liivejä ja koetin pärjätä. Että on toki siitäkin kiinni, onko myyjä oikeasti asiakaspalvelutaitoinen! Ja tietty, kun ihmisiä ollaan ni voi olla paha päiväkin muttei sitä sais asiakkaan päälle kaataa.

  Että suosittelen menemään toiseen liikkeeseen katsomaan. Vaikka mikäs siinä, jos ne Prisman Triumphit ovat olleet hyviä. Aion itsekin tilata Ellokselta noita Glourise/Miss Mary merkkisiä kun olen ne todenneet hyviksi keskihintaisiksi rintaliiveiksi. Ainakin mun kokoja löytyy ja ovat olleet tukevat - varsinkin nyt kun olen tilannut paljon pienempää kokoa. :)

  VastaaPoista
 23. Ihanat nuo punaiset, piti heti guuglata tuo Primadonna, liekö täällä pohjoisemmassa päinkin noita jostain saisi.. :)

  Mulla on myös varsin suuret tööttäimet, ja ompa kerran käynyt niinkin, että finnwearin plus-liiveistä paukahti olkain kesken päivän, olin vieläpä koulussa tuolloin :P Ei auttanut kuin yrittää sinnitellä loppupäivä yhdellä olkaimella, toinen tissi alempana.. Onneksi noihin finnweareihin on sittemmin vaihdettu metalliset olkainten säätimet ja renkaat muovisten tilalle, koskapa mulle nuo liivit ovat istuneet aina tosi hyvin, ja lisäksi ovat edullisiakin :) Plus että tän kevään/kesän mallisto on kaunis, korallinpunaista ja pinkkiä :)

  VastaaPoista
 24. Anonyymi,
  Riippuu kuinka pohjoisissa mut ainakin Rovaniemellä yks liike myy ja Oulussa kolmessakin paikassa. :)

  Mie en ookkaa noihin Finnwearin liiveihin tutustunut. Sieltä ilmeisesti löytyy kokoja? Pitääpä tutkailla löytyykö täältä liikettä (epäilen) joka niitä myisi.

  Miulla ei oo koskaan käynyt noin, et ois keskenkaiken pamahtanu olkain. Tuon hakasrepeämänkin meinaan et on ollu vaan harvinaisen huono ommel. Mut varmasti on ikävää kun jotain tuollaista tapahtuu.

  VastaaPoista
 25. Isot rinnat ja rintsikoiden ostaminen sellaisille on kyllä jonkun riivaajan keksintö... :P Onneks sitä ei tarvi tehdä kovin usein! :D

  Miuku / http://miukula1.blogspot.com/

  VastaaPoista
 26. Miuku,
  No en nyt tiedä riivaajan keksinnöstä. Itse olen löytänyt ihan mukavasti rintaliivejä - paremminkin varmaan löytyis jos tässä kaupungissa ois oikee alusvaateliike.

  VastaaPoista
 27. Hyvältä näyttää. :) Mutta hei, mikä punainen juttu sulla on kädessäsi? Näyttää kuvasta äkkiäkatsottuna ihan tussin jäljeltä, vaan ei kai sentään.
  T: 19v_nainen

  VastaaPoista
 28. 19v. nainen,
  Piti itekki kattoa et mistä sie nyt puhut mut jooo... se on ponnari! :) Mä pidän ponnaria aina sillo tossa ranteessa kun hiukset on auki - et voi tosi nopsaan laittaa kiinni jos tarvis. :)

  VastaaPoista
 29. Primadonnan liivit on kyllä parhaat, mitä olen kokeillut. Rosa Faiaa kannattaa myös testata, jos tulee vastaan. Triumphilla kanssa ihan hyvää tavaraa, mutta kaarituet ovat ainakin itselläni ikävästi katkeilleet.

  VastaaPoista
 30. Tregalia,
  Mie kokeilin noita molempia eli Rosaa ja Triumphia mut niiden kaarituet painoi todella ikävästi rinnan alle. Ihmeteltiin sitä myyjän kanssa koska muutoin liivit olivat ihan OK. Eivät edes näyttäneet puristavan.

  VastaaPoista
 31. Voi jukraviti! rintaliivipostaus nettiin! ja mitkä rinnat! Hukkuuko miehesi niihin herravie?!

  VastaaPoista
 32. Anonyymi,
  No mitäs tästä? Hyvä postatushan tää on ollu. :) Joo, sinne se on kadonnu.

  VastaaPoista
 33. Pyytäisin samanlaista postausta alushousuistasi! :-) Olen itsekkin isokokoinen nainen ja minulla on ollut vaikeuksia löytää hyvin istuvia alushousuja.

  -Terveisin. Maija

  ps. Aurinkoista kesää sinulle!

  VastaaPoista
 34. Rohkea veto tehdä tämmöinen postaus!
  Punaiset liivit on nätit! :)

  VastaaPoista
 35. Maija,
  Tuskin alushousuista tulee postatusta ;)

  Jenni,
  Noo, ei tässä kovin paljoo rohkeutta tarvittu. :) Siittä vaan! :) Nää kuvat kun on vielä hyvin asiallisia. Sit ois kyl rohkeus menny pois, jos alasti ois pitänyt posettaa, mitä ei ikinä tuu tapahtumaan. Ja kiitoksia, punaiset on ihanat. :)

  VastaaPoista
 36. Rohkea postaus, ihailen sitä! Täytyy sanoa, että kuppi on molemmissa liiveissä kyllä aivan liian pieni. :-( Sen huomaa mm. siitä, että rintaliivien keskiosa ei ole kunnolla rintakehässä kiinni. Niiden kaarien päiden pitäisi siis kunnolla tukeutua rintalastaan.

  VastaaPoista
 37. Bra Nightmares,
  No Primadonnan keskiosa oli aika lähellä rintakehää, mutta siis mulla ei oo yksikään liivi mennyt silleen vaikka on kokeiltu ihan kaupassa. Eiku juu, yks oli joka meni noin mutta se sattui niin paljon, ettei voinu aatella. Oisko sulla vinkkiä, miten toimia jos kerran liikkeen myyjätkään ei osaa myydä oikein?

  VastaaPoista
 38. Jep, omassa blogissani oon tuhat kertaa todennut, että monet myyjät eivät edes asiantuntijaliikkeissä osaa toimia oikein!

  Sen keskiosan pitäisi olla ihan tukevasti kiinni rintakehässä ja jos se ei ole, kuppi on aivan liian pieni. Luulen, että Primadonnan koot eivät sulle ehkä riitäkään ja kannattaa kääntyä esim. Lumingerien puoleen.

  Siellä myydään mm. Curvy Katea, jonka 90 ympärys on musta aika sama kuin Primadonnan 95 ympärys. Niissä suosittelisin kokeilemaan ensin HH-kuppia, joka on siis oma kuppikokoni. Noin silmämääräisesti meillä voisi olla suunnilleen samankokoiset rinnat.

  Lumingeriessa osataan aika hyvin neuvoa ja multakin voi kysyä Facebookissa (nimellä Bra Nightmares) tai blogissa lisää apua. Autan tosi mielelläni, koska tiedän miten ihanaa on saada OIKEASTI hyvin istuvat rintsikat ja tajuta, että ne tuntuu päällä aika hyviltä.

  VastaaPoista
 39. Bra,
  Aika hassua etteivät osaa toimia oikein. Mulla siis yksi Primadonnan liivi oli kupista oikein hyvä ja ympärysmitaltakin mutta se painoi jotenkin niin pahasti että sattui. Ja myyjä ihmetteli sitä itsekin että missä vika, kun kaikin tavoin istui hyvin. Kipu tuntui just kupin keskiosan kohdalla siinä alhaalla.

  Pitääkin tutkailla asiaa vielä tarkemmin, mutta nuo uudet liivit mitä mulla on, ni ne kyllä istuu muuten hyvin vaikkei ihan kunnolla keskiosa rintakehään kiinni menekkään.

  VastaaPoista
 40. Suomessa rintaliivitietous on vielä niin pientä: kuvitellaan, että joku F-kuppi on iso. Myyjät tuntuu tietävän tosi vähän isoista koista. Ja liikkeethän eivät voi myydä liivejä, joita heillä ei ole. :-)

  Pääasia on tietysti, että on itse liiveissään tyytyväinen! Mun halu löytää kunnon liivit lähti siis ihan omasta epämukavuudesta: liivit painoi, kiristi, hiersi, ahdisti ei näyttäneet hyvältä.. Kaikki nämä ongelmat johtuivat liian pienestä kupista. Mutta kuten sanottu, jos itte on tyytyväinen niin sittenhän liivit on nappiostos. :-)

  VastaaPoista
 41. Bra,
  F-kuppi ei todellakaan ole vielä iso, mutta ehkäpä noissa perinteisissä myymälöissä se on.

  Itse oon kyllä tyytyväinen näihin nykyisiin uusiin liiveihini. Paljon se saikin aikaseen kun sain pienemmän ympärysmitan ja isomman kupin. Nyt istuvat silleen hyvin, vaikkei rintakehään menekkään se keskiosa. Mutta tästäkin huolimatta. Aina mulla silti on hakusessa semmoset liivit, että saisin sen keskiosan kiinni. Nuo vaaleanpunaiset Primadonnat kyllä melkeen menee kiinni mut ei ihan.

  VastaaPoista
 42. JAIKS! Ihanaa isotissinen ystäväni, ovat nuo punaset AIVAN ihanat... itse olen ostanut lähes kaikki liivini Changenimisestä liikkeestä, mutta nyt lähiaikoina olen huomannut että ne hajoavat, ja varsinkin kun pidän kaaritukia niin tulevat tuosta keskeltä pois o_O ihme hommaa. Ja jokaisista liikkeista olen myös etsinyt ja tuskastellut, olkaimettomat liivit näin kesäksi oli ongelmapesäke... kävin rehellisesti 20 eri kaupassa, ja sitten viimesenä toivona menin seppälään JA LÖYSIN ALEREKISTÄ olkamettomat liivit!! hurrasin siellä kaupassakin jo ja mies myös (säästi melkein 50euroa.... ;D). On muuten aivan mahtavat päällä.
  Sulla sentäs on sellainen hyvä ympärysmitta että löydät hyvin kokosi... Minullakun on 75H/I, niin yrittäppäs löytää tuon kokoisia kuppeja tuolla ympärysmitalla...

  -Tuire

  VastaaPoista
 43. Tuire,
  Korallinväriset on kyllä ihanat, muttei nuo sinisetkään pahat oo. Eivät istu niin hyvin ku punaset, mut kuitenkin ihan OK. :)

  Change -liikkeessä haluaisin itsekin käydä, vaan kun pitäisi vissiin Tampereelle sitten suunnata. No ehkä jskus. ;) Jos kaarituet tulee keskeltä pois, ni eiku ompelukoneella sitä suuta kiinni. :)

  Mahtava tuuri kun alerekistä löytänyt hyvät olkaimattomat. Mä en ees uskalla olkaimettomia aatella näiden ryntäiden kans. Haluaisin kyllä mut.... ei oo vielä löytyny kokoa.

  Kurkkasin muuten tuon mittasi mukaan, ni ainakin Lumingeriestä löytyi todella monta vaihtoehtoa. Kantsii tutustua. Elikkä: http://www.lumingerie.fi

  VastaaPoista
 44. Siis hui jumpe mitkä rinnat. Miehesi on onnekas heppu. Nyt pitäisi varmaan saada tämä heijari alas.

  VastaaPoista
 45. Anonyymi,
  Kylmään suihkuun, Mars!

  VastaaPoista
 46. Todella kauniit nuo punaiset! Itsellä myös ongelmia rintavarustuksen suhteen. Ei niinkään kuppikoon kanssa, vaan ympäryksen. F70 on todella vaikea, melkein mahdoton löytää liikkeistä. En ymmärrä miksi vieläkin nykypäivänä ajatellaan, että jos on rintava, niin silloin on myös ylipainoinen.

  VastaaPoista
 47. Anonyymi,
  Kiitoksia, ne on ihanimmat. :) Ja tosiaankin, se että on iso rintavarustus ei aina tarkoita että ois lihava. Joillakin sattuu olemaan sitä varustusta vähän liikaakin muuhun kroppaan nähden. :( Mut hei, mä suosittelen tätä: http://www.lumingerie.fi Sieltä ainakin nopealla vilaisulla löytyi sun koossa liivejä!!

  VastaaPoista
 48. Ihanat tissit.. Noihin kun sais pään painaa niin olo olis ku innokkaalla pikkupojalla. t:30w rintoihisi ihastunut nuoriherra.

  VastaaPoista
 49. Anonyymi,
  Oijoi, nyt kaksikko ihan punastuu ku ihailijan saanu. ;)

  VastaaPoista
 50. Itse myöskin isorintaisena en ikinä ostaisikaan edes kaarituettomia! Mielestäni ne ei vaan tue yhtään ja niskat kipeytyy.
  -M-

  VastaaPoista
 51. -M-,
  Kaipa se on niin yksilöllistä, mie tykkään käyttää kaarituettomia lähinnä töissä. Koetat tuetut ahdistaviksi siellä.

  VastaaPoista
 52. Nätit on kummanki väriset ;-)

  VastaaPoista