25.3.2012

Sunday afternoon... and soon it will be monday.... (i hate mondays.... naaaah!)


Ootteko muistaneet siirtää kelloja tunnilla eteenpäin?  Tuntui kyllä oudolta kun nous ysiltä ylös, kun tiesi että kello ois muuten ollut kahdeksan. No mie en pysty viikonloppusinkaan (nykyään) nukkumaan kovinkaan myöhään. Joskus kun tuli helpostikin pötkötettyä sängyssä ehtoopäivän puolelle.

Hei! Huomatkaahan sivubannerissa ois taas teille rakkaille lukijoille kyselyä. Eli käyhän antamassa äänesi, mimmoiset postatukset on sun mieleen. Videot, tekstit&kuvat vaiko kenties muutama video viikossa ja loput sitten tekstiä&kuvia.

Nyt ois sitten taas kevätsiivous kaapistolleni tehty. Ei sieltä löytynyt oikeastaan mitään kummempaa, mut pari kumminkin jotka aion laittaa myyntiin. Eli 3/4 hihanen hupparitakki sekä melko avonainen tunika (tarttee alleen jonkun topin) Niistä sitten pitäs maanantaina touhuta myyntivideota - kyllä vain, minä teen myyntiVIDEOTA enkä mitään kuvailmoitusta, ainakin nykyisin.

Miksi moinen siivous? Nokun mie ostin itselleni 10 uutta mekkoa, jotka lähtivät tulemaan Yoursilta tänne kohti... tai ei ne varmaan nyt ihan vielä oo tulossa tänne mut tilaus on kuitenkin sähköisesti lähetetty sekä maksettu. Nyt voinen ilolla odotella. <3 Nappasimpa itselleni uuden värinkin sovitukseen, TEAL - eiks toi oo niinku turkoosinvärinen? Google kyllä kerto niin ja silmiinikin se näyttäisi sellaiselta. Okei... ei siis enempää yläosia meikäläisen varastoon... Näistä tulee sitten omat esittelynsä kun tänne mun käsiteltäväkseni saapuvat. Sitä ennen ehdin varmaankin käydä hyvin nuo kaapistolla olevat mekot läpitse. Pari pitäisi vielä kuvata, kun huomasin ettei niistä ole oikein kunnollisia esittelyitä. Miten oon esimerkiksi voinutkin unohtaa esitellä teille oikein videolla mun lempparimekkoni.

Viikonloppu takana. Ihana onkin ollut, kun oon saanu olla sekä yksikseni että mieheni kanssa kahden kesken. Mie rakastan näitä kiireettömiä päiviä. Olisi tarkoitus raahata tuo yks mun mukanani ulos pienelle kävelylenkille - en oo vielä oikeen uskaltanu liikkua todella reippaaseen tahtiini, kun pelkään kokoajan että se polvi muljahtaa uudelleen. Joten mennään rauhalliselle kävelylenkille tuossa piakotellen. Kunhan vaan toi pilvisyys menis pois ja aurinko pääsis paistamaan.

2 kommenttia:

  1. Eihän viikonloppu vielä ole takana! Monta tuntia vielä jäljellä.

    VastaaPoista
  2. On se jo sunnuntaina takana päin. ;)

    VastaaPoista