4.3.2012

Tunnustus ja pieniä tiedonjyviä


Sain tällaisen ihanan tunnustuksen kahdeltakin eri bloggaajalta eli Mustikkametsän mustikalta ja Uutistoimisto Anselmin Annalta. Joten nyt olisi minun vuoroni.

Ohjeistus on melkoisen simppeli elikkäs:

Tunnustuksen saajan on:

- Kerrottava linkin kera keneltä tunnustuksen / haasteen sai.
- Paljastettava SEITSEMÄN faktaa itsestään.
- Laitettava tunnustus eteenpäin.

Minä en nyt laita tätä kenellekkään eteenpäin, koska olen nähnyt kyseisen tunnustuksen kiertäneen jo aika monissa paikoissa. Joten jos et ole vielä itse tehnyt, ole hyvä ja nappase tästä. :)


1. Olen harrastanut perinteikästä kirjeenvaihtoa 15-vuotiaasta lähtien. Aloitin silloisella rippileirillä kahden huonotoverini kanssa kirjoittelut - harmikseen se sitten kuivui muutamassa vuodessa kasaan. Jos muistaisin kunnolla kyseisten ihmisten nimet, etsisin heidät Facebookista. Pisimpään olen raapustellut Eve's Temptations Even kanssa, yli 10v.

2. Olin koulukiusattu, mutten kuitenkaan lannistettu. Monen monta pitkää vuotta olin se arkajalka joka ei uskaltanut tehdä tai sanoa mitään kunnes tämäkin ruma ankanpoikanen puhkesi kukkaan (enkä nyt tarkoita ulkonäöllisesti) Moni ei uskoisi tänä päivänä, että olin noin arkajalka ja hiljainen hissukka.

3. Olen tavannut mieheni netin kautta. Mitään ei kumpikaan etsinyt vaan ajan kanssa ihastuttiin toisiimme ja tässä sitä ollaan, monta vuotta myöhemmin. Asumme omassa kerrostalokaksiossa ja haaveilemme hieman isommasta, uudemmasta kodista. Paljastan nyt teille, että olemme kuolanneet tätä asuntoa.

4. Tykkään pelata Facebookissa Farmville peliä. Olisin siis saletisti loistava maatilan emäntä. ;)

5. RAKASTAN vaatteita. Ja värejä! Tosin edelleen etsin itseäni vaatetuksen saralla. Tosin mekot taitavat olla niin minua, mikä on hassua sillä olen aina luullut inhoavani mekkoja.

6. Seuraan 23 eri tv-sarjaa eli keskimäärin 3,5 jaksoa päivässä. Mikä menee nopeasti kun tykkään samalla kirjoitella kirjeitä, kun seuraan noita jaksoja. Sopivaa taustahälyä. Jos sitä hälyä ei ole, en pysty kunnolla keskittymään - paitsi joskus tulee sellaisia hetkiä jolloin pystyn keskittymään ja saan aikaiseksi monen monta kirjettä.

7. Olen 160cm pitkäpätkä, painan PALJON, omistan 100G kokoiset ryntäät ja tästäkin huolimatta olen ihan *kirosana* onnellinen typykkä. (tämän totean perusfaktana siksi, koska kun moni luulee/ajattelee että pitäisi olla kovinkin masentunut ja onneton kun on näinkin iso)

15 kommenttia:

 1. Ihanaa asuntoa havittelette!

  VastaaPoista
 2. Me kuolataan yhtä funkkisasuntoa, joka on aivan ihana... On keskustassa Satakunnankadulla ja vanhasta talosta.

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia. Tuo olisi kyllä ihana asunto ja varmaan loppuis naapuriongelmatkin. ;)

  Missäs tuo funkkisasuntoa pääsis katsomaan? Ihan uteliasuudesta tykkäisin katsoa. :)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa asuntoa havittelette! Onko haaveilu edenny yhtään? :)
  KataMaria

  VastaaPoista
 5. Tiedätkö..Löysin tän sun blogin jokin aika sitten,vanhan nimen perusteella,ihan sattumalta..Siitä lähtien olen seurannut säännöllisen epäsäännöllisesti ja välillä miettinyt,miksi oikeastaa seuraan tätä? Äsken tajusin sen..siksi koska sun positiivisuudestasi tulee hyvä mieli mullekkin! Kiitos siitä! Voi kun itsekkin jaksaisi olla yhtä usein yhtä iloinen :)
  -kirppu-

  VastaaPoista
 6. KataMaria,
  Siis emme me tuota varsinaisesti havittele, haaveillaan vaan. Ja luultavasti se uusi koti löytyy jostain noista uusista taloista, joita aletaan rakentamaan. Mutta ei sitä tiedä, vaikka ykskaks repästäskin. Tuossa linkin talossa ainut epävarma tekijä on se, että on niin lähellä tuota jokea ja kun täällä on tuota tulvavaaraa...

  -Kirppu-,
  Voih, mullekki tulee hyvä mieli kun sulle tulee hyvä mieli. :) Se on ihanaa kuulla. :) Ja hei, loppupeleissä positiivisia asioita on päivissä todella paljon, ne voivat olla jotain pieniä asioita mutta kun ne huomaa, ni päivä piristyy uskomattoman paljon. Yksikin positiivinen asia päivässä peittoaa kymmenen negatiivista. :)

  VastaaPoista
 7. Tämä... http://www.jokakoti.fi/kohde/84e65/wicket:pageMapName/jk-kohde

  VastaaPoista
 8. Piti hetki katsoa et missä tommonen on, ennenku tajusin. :) Aikas kiva hei! Tosi mielenkiintoinen. :)

  VastaaPoista
 9. Onko kokosi koskaan masentanut sinua?

  VastaaPoista
 10. Onko siitä jo 10 vuotta?? o_O Herrantsiisus, mihin tää aika on mennyt?? :D <3

  VastaaPoista
 11. Anonyymi,
  No en voi sanoa ettäkö masentanut. Joo ei, ei ole koskaan masentanut tämä kokoni. Joskus vuosia sitten se on kiukuttanut kylläkin, kun on ollut kaikenlaista.


  Eve,
  Joo, silleen mää laskin että 10v. Mahdollisesti vuosi pari lisääkin. Sillä muistelisin että olin 18v. kun me ollaan kirjottelut alotettu. :) Aika menee nopsaan. :) :)

  VastaaPoista
 12. Minua kiukuttaisi ja masentaisi ja yrittäisin varmasti tehdä asialle jotakin, mutta sinä tunnut olevan sinut tuon asian kanssa.

  VastaaPoista
 13. No jokainen ottaa asiat omalla tavallaan. :) Mutta olen kyllä sinut painoni kanssa. Yritän ajatella asioita mieluummin positiivisesti kuin negatiivisesti.

  VastaaPoista
 14. Itse kuulun juuri noihin hiljaisiin hissukoihin:/ Sanavalmiitten ihmisten kanssa jää aina suunvuorotta, kun ajatus ei leikkaa niin nopeaa kuin muilla. Kuinka sinusta tuli noin itsevarma ja iloinen ihminen? Blogi on ihana ja tuo toivoa tännekin, että jospa sitä itsekin joskus osaisi vain hyväksyä itsensä sellaisena kuin on...
  -haamutyttö

  VastaaPoista
 15. Hei haamutyttö!
  Ajansaatossahan tämä muuttuminen on käynyt, en siis suinkaan aina ole tällainen ollut. Harmittaa kyllä, sillä olisi ollut varmaan helpompi kouluaika jos olisin uskaltanut olla oma itseni. :)

  Askel askeleelta... kun tiedostaa että voi ihan rauhassa olla oma itsensä, vikoineen päivineen. Sillä jokainen ihminen on kaunis, omalla tavallaan!

  VastaaPoista