7.3.2012

Tyylillä tullaan, Tyylillä mennään


Pääsimpä vihdoinkin sieltä työterveydestä pois. Istuin siellä yhteensä kolme tuntia!! Siis aivan järkyttävä odotusaika. Siis toki pääsin itse lääkärin puheille silloin kuin aikakin oli ja polvi tutkittiin. Mut vielä piti ottaa röntgenit ja niiden tutkimisessa meni sitten kauemmin aikaa - aloin jo vähän hermostumaankin että oliko siellä sittenkin mennyt jotain pahastikkin rikki.

Mut ei siellä sit loppujenlopuks näkynyt mitään, ei edes mitään alkavaa kulumaa. Mikä siis voi tulla, kun on tota ylipainoa niin paljon. Yllättävääkin kyllä siis. Mut onhan nuo lääkärit tituleerannukki mua harvinaisen terveeks ylipainoseks. ;) Mut tosiaan, polvilumpion sijoiltaanmeno on sitten lääkärin diagnoosi. Joten nyt on polvi paketissa sekä apteekista haettu Vimovo tulehduskipulääkettä + liimasiteitä. Myöskin pienen jumppaohjeen sain eli ojennus ja koukkuun.

Nyt kun työterveyshuollossa laitettiin kylmägeeliä ja sitten tuo liimaside, ni se on jotenkin kyllä helpottanut tilannetta. Jotenkin sitä uskaltaa askeltaa jalalla hieman enemmän, siis varata painoa. Ainut vaan että tuosta lääkärin tutkimisesta johtuen jalassa on luultavasti ihanat säryt, ainakin ennen kylmägeelin laitto oli. Nyt ei siis tunnu särkyä, mutta semmoselta hassulta tuo polvi silti tuntuu.No nyt sitten loppuviikko lepoa jalan suhteen, ni eiköhän sitä olla maanantaina jo pelipaikalla takas töissä. Vääääh! Mä en saa tuon särkylääkeputelin korkkia auki. Oon selkeesti lapsi ku en osaa ottaa tosta tota lapsilukkoa pois (vai miksikä ne sitten onkaan tarkoitettu)

Huomenna pitäs sitten palauttaa takaisin tuo Elloksen paketti. Kuvissa on siis tuo farkkutakki (vyötärömittainen) mutta en aio sitä siis pitää mutta otinpahan huvikseni kuvia jossa on päällä joku muu kuin epäsymmetrisen helman omaava toppi. Ja toiset jotka aiheuttavat taas mietintää, ovat nuo mustat caprilegginssit joissa on tuo pitsilahje. Viitsiäkö maksaa niistä 20eur kun samalla hinnalla saisin tekastua kahdet caprit, halvemmista norm.pituisista legginsseistä. Ja minä en suostu maksamaan kovinkaan paljoa noista legginsseistä, ihan siitä syystä etteivät ne kauaa kestä. Kun ovat sellaista köykästä materiaalia, niin ne kuluvat paljon nopeammin puhki. Mikä on kyllä harmi. Siksi varmaankin mulla on legginssejä enemmän kuin housuja. :) Kumpaa te suosittelisitte - 20eur yhdet pitsicaprit vaiko 20eur kahdet normaalit joista lyhennetään sopivankokoiset caprit?

Ps. Oottekos jo huomanneet, että lisäsin Gossipin korutunikan sekä Eläinkuviollisen mekon videoesittelyyn uusintavideoinnit. Nyt on sitten meinaan valkosta taustaa vasten, olkaapas hyvät!

8 kommenttia:

 1. Halvempi parempi, tottakai. Jos et välttämättä sitä pitsiä halua, niin turha maksaa tuplahintaa vain koristeen vuoksi, jos ne ihan samaa laatua.

  VastaaPoista
 2. PS,
  Näin miekin aattelin mut aika vähän on tuollaisia halpoja. Harmittaa kyllä...

  Elin@,
  Kiitoksia, eiköhän se tästä kun saa levätä.

  VastaaPoista
 3. Mikset pidä farkkutakkia?? Se on tosi kiva (ja valmiina jo kevättä varten) :)

  VastaaPoista
 4. No ku se sais olla sen 5cm pidmepi. Tää jää nyt liian ylös.

  VastaaPoista
 5. Olisit ihan muodoton möhkö pitemmässä, tää katkeaa sopivassa kohtaa. Farkku on sen verta jäykkää, ettei istuis, kun sun lanteet levenee niin nopsaan.

  VastaaPoista
 6. Ja edelleen väittäsin että se 5cm pidempi ois parempi. ;) No enää ei voi valittaa, kun paketti on jo viety palautettavaksi. Ja koetan muistella ystäväni neuvoa, että jos hiemankin epäröi jostain vaatteesta - kannattaa se melkein palauttaa.

  Tuo farkkutakkihan oli pituudeltaan 43cm. Ja ne vyötärömittaiset mitä omistan ovat jotain 50-55cm. Ja sopivat mielestäni paremmin. Tosin eivät ole mitään farkkukangasta.

  VastaaPoista
 7. Hyvä, kun palautit tuon farkkutakin! Ei ole ollenkaan kivan näköinen, kun tuossa korostuu lantion massiivisuus aika tavalla...

  VastaaPoista