5.3.2012

Vaate-esittelyssä: Gossipin korutunika (video)

                   

Tällä kertaa vuorossa on Gossipin korutunika, jonka siis sain kun olin stailattavana Porin Sokoksella (MTL oli esittelemässä Gossip -mallistoa)

Itse tykkään pitää kyseistä tunikaa tuolleen vyön kanssa, sillä omasta mielestäni tuo ei vaan sovi tolleen "ilmavana" päälleni. Luo liikaa effektiä, että olisin yläosasta isompi.

Olen käynyt silloin tällöin tsekkaamassa tuota Gossipin valikoimaa, mutta ainakaan vielä en ole löytänyt toista, sopivasti istuvaa vaatetta sieltä. Ja sitten kun eivät kaikkia Gossipin vaatteet edes tule tänne saakka vaan ovat jossain Helsingissä. Kiukuttaa, kun ei sitten tämmöiseen pieneen paikkaan tule koko mallistoa vaan ne muutamat. Vaikka ymmärtäähän senkin, kun pieni kaupunki on.


Ps. Olen tässä nyt hieman huolissani, sillä en ole saanut äitiini mitään yhteyttä KOLMEEN päivään. Hänelle on kyllä tyypillistä tuo, että kun mököttää niin laittaa puhelimen kiinni mutta sekin on aika outoa sillä ei pitäisi olla mitään syytä tuolle mökötykselle nyt. Olen ajatellut, että menisin huomenna töiden jälkeen katsomaan jos en siihenkään mennessä ole yhteyttä saanut, mutta pohdin sitäkin vaihtoehtoa että lähtisin nyt jo katsomaan.


                                 Uusintavideointi


           

4 kommenttia:

 1. HEI,
  asuuko äitisi kaukana? Minä menisin suttina katsomaan, että kaikki on ok.
  Tuosta vaatteesta olisi saanut selvemmän kuvan, jos ovi olisi ollut kiinni, olisi vaalea tausta.

  Ihan hyvin voi käyttää myös ilman vyötä tosiaan vaikka legginsien kanssa.
  Oletko paljonkin ollut mallina tai stailattavana? Kerran mainitsit Imagen jutusta. On varmaan mukava saada asiantuntijoilta vinkkejä oman tyylin löytämiseksi. Joskus itselläkin iskee epävarmuus esim. vaatteiden mittasuhteista, ettei pukeudu mihinkään "soputelttaan".

  Minttu

  VastaaPoista
 2. Minttu,
  Ei asu kaukana, joten kävinkin tuossa heti postatuksen laitettuani kurkkaamassa onko kaikki OK. Ja olihan siellä. Sitten me tultiin tänne mun luokse, kun täällä oli yks paita joka äidin piti sovitella vaan ei ollu sopiva. Mut mut... niinku mä sanoin... se ihastu kans tohon fleecetakkiin ja haluaa itelleen samanlaisen, tosin PUNAISENA. Ja nyt itsekin pohdin, ottaisinko myöskin jos sihen sais vielä jotkut kivat alennukset Ellokselta. :) Farkkutakki taas sai tappotuomion, sopii muuten mutta mulla on kuulemma jo niin paljon noita tuontyyppisiä takkeja (2!!!) mut haluaisin kyl tommosen farkkutakin, vyötärömittaisena. Mut kait se pittää palauttaa ja pukeutua johonkin bleiserijakkuun niinku 30v. kuuluukin (ai kuuluu vai? NO EI!)

  Pahoittelen tuota taustaongelmaa. Se otetaan huomioon seuraavan kerran kun kuvailen noita vaatteita. Voi olla, et joskus kun jaksan ni teen pikaisen remaken. :)

  Voi kyllä käyttää ilman vyötäkin, mut musta se tekee itsestäni vaan kovin tasapaksun, kadottaa tuon vyötärön. Mallina/Stailattavana olen vain ollut tässä Porin Sokos&MTL Gossip-kiertue jutussa, Imagessa taas olin ihan omissa vaatteissa, omissa meikeissä (no ei ollu ees) kuvattavana. :) Tosin en ole oikein saanut mitään vinkkejä tuohon pukeutumiseen, mutta Sokokselta saa muistaakseni tämmöstä pukeutumispalvelua. Olisi kyllä joskus kiva päästä oikein ammattilaisen stailaamaksi.

  VastaaPoista
 3. Onneks äitis olis kunnossa. Toi gossipin tunika on kiva vyön kanssa ku on tuollaiset leveämmät housut, mut leggareiden kanssa kivempi ilman.
  KataMaria

  VastaaPoista
 4. KataMaria,
  Joo, se on vähän mitkä vaatteet on ja tolleen. Et hauska miten yks tunika sopii molempien kans - siis leveiden housujen ja legginssien. :)

  Äiti on kunnossa. :) Tosin pidin sille saarnan, et jos haluaakin mullitella sisaruksilleni ni vois edes skypeen tulla sanomaan et hengissä on.

  VastaaPoista