8.3.2012

Vaate-esittelyssä: "Intti"mekko (video)

                

Ja tässä alempana löytyy uusintaotos tästä mekosta niin, että tausta on valkoinen.
Eli se ovi on laitettu kiinni. Uusintaotos on myöskin todella pikainen video. :)

               


Jälleen kerran olisi Yoursin valikoimista löytynyt "Intti"mekko (eli armeijamekko)
Ja ettette kovasti ihmettele miksi nimitän sitä armeijamekoksi, niin se johtuu ihan siitä että englanniksi tämä on nimeltään Military Dress.

Tuo on mielestäni hitusen pitkä mekko mulle, mutta kuitenkaan en osaa ajatella (enää) luopuvani siitä. Varsinkin kun ystäväiseni kertoi, että noiden hihojen ilmeisesti kuuluukin olla tuollaiset hassut. Itse kuvittelin sen johtuvan siitä ettei istu sieltä kainalosaumasta hyvin + on liian isohkokin, että se tekee sellaiset hassut sinne olkapäille. Mut ei sit vissii, ku on muotia. ;)

Mut tykkään kuitenkin aivan valtavasti tästä. Ja odottelenkin innolla noita lämpimämpiä ilmoja, että saisi jo laittaa päälle. Ulos siis. :) Sisällähän olen tätä mekkoa käyttänyt muutamia kertoja.

Hintaa tällä mekolla taisi olla 35Eur kun sen ostin, ellen nyt kovasti väärin muista. Joten ei mikään pahanhintainen ostos. Tosin luulen, että suosin enemmän väriä mekoissani kuin koko mustaa. Mutta onneksi mustaakin pystyy piristämään niin monin eri värein. Punaiseksi maalatut huulet, värikäs huivi taikka vyö... nopeastikos sitä saa aikaseen värikkään mekon vaikka musta olisikin lähtöväri. :)

Mekko istuu päälläni todella hyvin. On jopa hieman isohko, olisi siis voinut olla koon pienempikin mutta onneksi noilla takana olevilla nauhoilla saa jonkin verran kiristettyä tuota yläosaa. Helmanhan täytyy olla ilmavampi, tykkään siitä niin. Kovin tiukka helma ei oikein itseäni innosta.

10 kommenttia:

 1. jee! tulihan sieltä videoo :) ootan jokapäivä innolla millon tulee taas uutta videoo :) niitä höpötysvideoita ootan vielä kovemmin! Ja jotki narisee tääl et videot on liian pitkiä nii musta ne sais olla pidempii :D

  VastaaPoista
 2. Voishan tuolta yhden höpinävideon taas laittaa, ettei mee kovin myöhäselle sen julkasu kun on jo tehty maanantaina. :) Mut ehtoommalla sitä sitten. :)

  Kiva kuulla, et videoita odotetaan. Koetan kuitenkin tasapuolisesti tehdä niin tekstiä&kuvia kuin videotakin.

  VastaaPoista
 3. Ne hihathan näkyy olevan aika normaalipainoisellakin siellä Yoursin sivuilla tuolla tavalla löysästi, joten kuuluu varmaan malliin.

  VastaaPoista
 4. Niimpä. En vaan ollut aikasemmin asiaa edes katsonut Yoursin sivuilta, että miten sillä mallin päällä istuu. Vaan kysyin suoraan ystävältä, et mitä mieltä se on. :)

  VastaaPoista
 5. NiiMpä pitäisi olla niiNpä :)

  VastaaPoista
 6. No niimpä, jos haluaa kirjoittaa oikein mut mä ite oon tämmönen rebeli ni haluun aiheuttaa niille ihmisille harmaita hiuksia jotka niin kauheesti näkee vaivaa noista väärinkirjotuksista. Ihan siis on tarkoituksella kirjoitettu M-kirjaimella vaiks tiedostan kyllä, että oikeaoppisesti se on N-kirjaimella. :) Kiitoksia silti oikasusta. :)

  VastaaPoista
 7. Juu ja vaikka et olisikaan koruimmeinen, kesällä esim. joku kiva värikäs kesäkoru antaa väriä. Kiva mekko.

  Inkku

  VastaaPoista
 8. Jep, koru on aivan loistava valinta myöskin tuomaan sitä väriä. Ja olen minä koruihminen mutta ei vaan tule laitettua niitä päälle. Ihmettelen kyllä miksi. Juuri tänäänkin hypistelin noita korujani ja huokailin, että voisikin käyttää. No voihan kyllä, senkun heittää kaulaan ja ranteeseen. Mut ei.. kun ei... :)

  VastaaPoista
 9. Minä pidän jatkuvasti koruja kaulassa ja ranteessa, mutta ne ovatkin sellaisia rihkamakoruja - käsittääkseni sinulla on hienoja hopeakoruja ja muita uniikkeja juttuja. Rihkamakoruja voi olla vaikka kuinka monta yhtä aikaa kaulassa ja kaikki ihan eri tyylisiä. Suosittelen hankkimaan joskus sellaisia!

  VastaaPoista
 10. Voi kyllä mulla on noita rihkamakorujakin. :) Mutta kun on tullu taas vierotettua ittensä korujen käytöltä, ni on hankalaa. Alottaminenkin tuntuu vaikealta. Naurettavaa kylläkin! Olen siis ollut korujen ... no ehkei nyt suurkuluttaja... mutta kuitenkin. :)

  VastaaPoista