17.3.2012

Vaate-esittelyssä: Neuleliivi + violetti tunika (video)

                   

Ja kunnen nyt tainnut videolla sanoa, niin molemmat ovat Yoursilta ostettuja.

Neuleliivi on akryylia, joten ihanan pehmeää sekä lämmintä (hiki tuli tuossa kuvatessa ja mulla oli sentään ikkunakin vielä auki) Huomenna tulossa pieni esittely samaisesta neuleliivistä, mutta kirkkaammanvärisen tunikan kanssa.

Tunika taasen on jotain trikookangasta, aika tommosta kevyttä joten saa vielä hetken odotella että ihan sen kanssa tarkenisi mennä ulos. Himoitsen tuota seuraavaa väriä eli punaista.

Hetken (ihan pienen tosin vain) pohdein tämän asukokonaisuuden myymistä mutta nyt kun katselen videota, niin ei tämä vaikutakkaan ollenkaan hullummalta. Ja kuten eräs ystäväni sanoi, kokeile tässä kevään aikana käyttää niin tiedän tykkäätkö vai etkö. Mullakin kun on, etten ole aiemmin tuollaisia liivejä käyttänyt niin kai se siksikin tuntuu vähän oudolta itselläni.

11 kommenttia:

 1. Tunika on tosi kiva eikä mun mielestä lainkaan liian tumma kokonaisuus yhdistettynä tuohon liiviin. Sopivat hyvin yhteen!

  Hyvä, jos sua ei häiritse että rintsikat näkyy, mutta mua häiritsee. Älä suutu ;) mut alle vois ehkä laittaa topin/t-paidan, niin että rintsikat ei näkyis. Ne vaan jotenkin pilaa tuon muuten niin kivan kaula-aukon.

  Minusta tuo tunika istuu sulle tosi hyvin.

  Rentoa lauantai-iltaa toivottelee Annika :)

  VastaaPoista
 2. Kyllähän ne rintaliivit muakin hitusen haittaa, muttei silleen et se nyt maailmanloppu olisi. Ois saanu olla hitusen erilaisempi kyllä tuo kaula-aukko. Mutta enhän minä nyt tämmösestä suutu!! :) :) Topin jos alle laittaa, ni luulen että siitä tulee sit aika kuuma. Et melkeimpä sanoisin, et parempi tunika alle. No mie kyl kuvasin tuon punasenkin tunikan kans et miltä näyttää ja siinäkin näkyy ne rintaliivit - tosin en koskaan käytä sitä tunikaa ilman toppia joten siinä se toppi kyl tulis... Joten joten.... Katsellaan sitä toppia tuohonkin. :)

  Mut jotenkin aattelen aina et toi liivi ei sopis, ku en oo aiemmin käytellyt ni heti sit epäröittee.. :)

  Mut mukavaa ehtoota myös sinne!

  VastaaPoista
 3. Hei,
  minustakin nuo ovat tosi hyvät! Eikä ollenkaan liian tummat yhdessä.

  Mulla itsellä vaivaa, jos rintsikat näkyvät ja ärsyttää,kun joutuu ostamaan isokokoisia puseroita yms, niin niissä kaula-aukko suurenee sitä mukaa mitä suurempi kokonumero on, argh!

  Sulla on kyllä aika runsaasti vaatteita, ehditkö käyttää kaikkia?

  Minttu

  VastaaPoista
 4. No, ehkä se on tuo video vain joka näyttää et tuo violetti ois kovan tumma. Ehkei se sitten luonnonvalossa oo niin paha. :)

  Siis kyllähän muakin vaivaa jos rintaliivit näkyy pahastikin, muttei nuo vilkuilut ole niitä pahimmasta päästä olevia. :) Tosin tuossa tunikassa tuo kaula-aukko on silleen, et tuohon sopis mun mielestä sellaiset toisenlaiset liivit kuin nää tämmöset tavalliset.

  No, toiset sanoo runsaasti, toiset et vähän. Mie sanon et riittävästi mulle. Kyllähän niitä ehdin kaikkia käyttämään, aika tasaisesti. Joka päivä pystyis pitämään eri vaatteen, jos vaan haluaisi. :)

  VastaaPoista
 5. Toppejakin on tosi kivoja ja ohuita - itse suosin bambutoppeja ja ne ei ainakaan ole kuumia toisen puseronkaan alla. Tuo neuleliivi näyttää edelleen liian pieneltä. Sori vaan.

  VastaaPoista
 6. Juu, onhan toppeja vaikka millaisia. Mut itse aattelen vaan siitä, et voi olla aika kuuma kun jo pelkän tunikan+liivin kanssa tuli kuuma. Tokihan asian kuitenkin testaan. :)

  Sori vaan, muttei se kyllä oikeasti ole mitenkään liian pieni. En siis edelleenkään ymmärrä tätä väitettä - älkääkä nyt sanoko, et ku se jää tolleen avonaiseksi. Sen kun kuuluukin jäädä noin. Toki se mulla jää hitusen verran enemmän, kun tuossa lanteilla on enemmän tavaraa, kuin tuolla neuleliivin esittäjämallilla.

  Mie ymmärrän liian pienen sellaisena, että se kiristää ja puristaa joka paikasta. Ja on selkeesti epämiellyttävä. Jos tuossa liivissä olisi tuollaiset napit koko matkalta, ei olisi edes mitään ongelmaa saada sitä kiinni. Jos se ei menisi kiinni, olisi se silloin liian pieni. Vaan kun ei nyt kuitenkaan, että anteeksi vain. :)

  VastaaPoista
 7. olen varmaankin sokea kunnen näe tässä videossa mitään siihen viittaavaa että jokin olisi liian pieni.istuu mielestäni ihan hyvin.lisää näitä vaatevideoita!! katselisin itse mieluusti näitä videoita kuvien sijaan.

  VastaaPoista
 8. Liivi on just hyvä, ei liian pieni todellakaan. Vaihtelet värejä liivin kanssa, punaista jne., mielen mukaan. Olen samaa mieltä, että jos vaate kiristää, puristaa ja ahdistaa, on se silloin liian pieni. Muodot saa näkyä ja vyötärö, kuten sulla nyt molemmissa videoissa.

  Inkku

  VastaaPoista
 9. Nimenomaan, pitää vaihdella. Tuossa uudessa postatuksessa onkin esimerkki miltä se näyttää kun on kirkkaanpunainen tunika alla. Jotenkin piristävämpi. :)

  VastaaPoista
 10. Moi! rupesin 2 viikkoa sit lukemaan sunn blogia ja vaikuttaa mielenkiintoiselle blogille! :) noi vaatevideot on mukavia! :) ja oot elämäniloinen ja pirtee nii saqat minutki piristyyn!! <3

  VastaaPoista
 11. Suklainen,
  No se on kiva, että blogi vaikutus on piristävä. :) Tervetuloa vaan lukemaan blogiani. :)

  VastaaPoista