23.3.2012

Vaate-esittelyssä: Persikanvärinen tunikapaita (video)

                   

25 kommenttia:

 1. Hyyiii!! Pastellivärit! Ne on just niitä kaameita haaleita vaaleita mitäänsanomattomia värejä. Ja tämä on vain siis mun mielipide :D

  ja toi on niin oikea asenne että ei pidä mennä muodin mukaan vaan sen mukaan mikä itsestään tuntuu hyvältä.

  Go Pipsa!!

  VastaaPoista
 2. Johanna,
  Pastellivärit on jotkut ihan jees. :) Ja nimenomaan, pukeutuu siten miten tykkää. Ja ei siinäkää paha vaikka muodin mukana meniski, mut menee kuitenkin siten siinäkin kun ite tykkää.

  VastaaPoista
 3. Miks oi miks sä hierot mahaas koko ajan? Tai huohotat?

  VastaaPoista
 4. Joku kyllä kommentoi juuri ihan samaa mitä itsekin ajattelin kysyä.. Mun huomion ainakin kiinnittää jokaisessa huomiossa tuo mahan siveleminen :D ja hengästytkö sä pelkästä puhumisesta? En nyt pahalla kommentoi, mutta mua vaan ihmetyttää että hengästytkö noin helposti :)

  VastaaPoista
 5. Anonyymit,
  Okei, mun täytyy selkeesti olla sokee ja kuuro koska en itse nähnyt mitään mahan hieromista enkä kuullut huohotusta - ja mulla on sentään kuulokkeet korvissa et kaikenlaiset pienet huohotukset luulis kyl huomaavan.

  :) :)

  Ps. Aika jännää miten te kaksi anonyymia tuutte muuten samasta IP-osoitteesta. ;)

  VastaaPoista
 6. Hei,

  minä olen tuo jälkimmäinen ja voin kyllä vannoa käsi sydämellä että en ole tuota ylempää anonyymin kommenttia kirjoittanut! :O

  VastaaPoista
 7. On kyllä hassua tommonen. Mut eteenpäin sano mummo lumessa.... ;)

  VastaaPoista
 8. Jeee, vaate esittely! Lisäääää! :)) Ihanaa viikonloppua Pipsa!

  VastaaPoista
 9. Anonyymi,
  Sitten ens viikolla taas seuraava. :) Mukavaa viikonloppua myös sinne suunnille. ;)

  VastaaPoista
 10. Mäkin katsoin videon oikeen toistamiseen ja äänet täysillä ja mä en kyllä kuullut mitään huohotusta. Ja mielestäni mahan hierominen on vain paidan oikomista.

  Mutta jokainen näkee ja kuulee asiat miten tahtoo.

  VastaaPoista
 11. Johanna,
  Noinhan se taitaa olla. :) Vaikka siis kyllähän ihminen voi hengästyä puhuessaankin, jos unohtaa vetää välillä sitä happea. ;)

  VastaaPoista
 12. Musta toi pituus on oikein hyvä. Tykkään myös tuosta rimpsuhelmasta.

  Osittain blogisi ansiosta ja osittain kevään huumaamana ole taas innostumassa vaatteista. Odottelen juuri Ellokselta ja Evansilta postia. En ole aiemmin tilannut Evansilta mitään, mutta vaatteet näyttivät kuvissa hyvältä..
  Yoursilta en ole koskaan tilannut. ILmeisesti toimitukset pelaavat hyvin, kun tuokin tunikapaita on perille tullut?

  Vielä kun saisi sinun asenteesi pukeutumiseen, että voisi joskus luopua siitä ainaisesta mustasta...

  Blogisi on muuten yksi päivän piristyksistäni (joskus ainoa :)) ja käyn kurkkaamassa sen joka päivä.

  VastaaPoista
 13. Anonyymi,
  Se ripsuhelma on kyl ihana. Noita ei mielestäni oo kovin paljoo näkynyt.

  Mitäs kivaa olet Ellokselta ja Evansilta tilannut? Minun pitäisi viikonlopun aikana päättää, mitkä haluan tilata Yoursilta. Saldo näyttää 320EUR joten jotain täytyy kyllä jättää pois. Harmi, oisin halunnu kaikki!! ;)

  Kyllä Yoursin toimitukset hyvin pelaavat. Viikossa ne yleensä ovat kotiovelle tulleet - tai itseasiassa miehen työpaikalle sen kuriiri käy viemässä kun miehen nimellä se tilaus tulee tehtyä. Oon vissii kolmesti tilannu Yoursilta ja tää on sitten neljäs kerta... ja olen aivan tyytyväinen. :)

  No no, kyllähän se mustakin on ihan kiva. Kyllähän multakin mustaa löytyy. :) Ei muutaku piristämään vaan kaikella pirteällä värillä. Jos ei heti uskalla alkaa värien kans pelaamaa ni tota voin suositella, et lisää asteittain sitä väriä pukeutumiseen. Siitä se lähtee! :)

  Mukavaa kuulla, että blogini piristää. :)

  VastaaPoista
 14. Piti ihan käydä tarkistamassa, että mitä on tullut tilattua..Evansilta pari pitkähihaista tunikaa (toinen musta -höystettynä muutamalla piristävällä kukkasella ja musta-ruskean kirjava). Sitten yksi hihaton tunika.
  Ellokselta neuletakki ja tunika. Housuja en uskalla tilailla ja juuri niiden löytäminen (ja sovittaminen) tuottaa tuskaa.
  Nyt olisi hakusessa mm.caprit. Mutta kun sopivia ei tahdo löytyä (tai sitten olen kranttu).
  Mun lempparihousuista paistaa kohta päivä läpi..

  Mistäs sinä olet löytänyt parhaat housusi?

  VastaaPoista
 15. Anonyymi,
  Mie oon housut ostanu Ellokselta melkeen kaikki. Mimmosia capreja sie sitten etsit? Olisiko mahdollista ostaa legginssit ja itse lyhentää niistä caprit? Oon ite tehnyt noin, ni tullu sopivan lyhyet.

  Mut sen oon huomannu, et jos Ellokselta jotkut housut on sopivia ni niitä kannattaa samantien ostaa useammat - ei tiedä saatko koskaan enää samoja.

  VastaaPoista
 16. Mulla on yhdet Nanson (?) caprit, jotka olivat aluksi "ulko"käytössä ja nyt ovat olleet rakkaimmat kotihousuni jo varmaan pari vuotta. Niissä on sopivasti (ei paljon) löysyyttä lahkeissa ja muuallakin. Eivät purista mistään.

  Ja toi on niiin totta, että pitäisi ostaa heti useammat housut, jos löytää sopivat. Tässä juuri kadun katkerasti sitä etten ole noin tehnyt. Jotenkin aina kuvittelen, että kohtapuoliin laihdun huimasti ja housutaivas aukeaa...

  VastaaPoista
 17. Anonyymi,
  Mulla on muutamia Nanson paitoja ollu joskus nuorempana... ovat olleet ihan hyviä ja nyt kun mietin, ni taitaa mulla vieläkin olla yks semmonen yöpaituliksi tarkoitettu ja hyväs kunnos onkin.

  Siis todellakin kannattaa ostaa monet jos toteaa hyviksi. Ainakin Elloksen valikoimista. Kun niitä ei välttämättä tuu uusia. Mieki otin kolmet housut taas yhtä ja samaa ja ei menny ku viikko, ni ei siel ollu ku ihan suurinta kokoa enää jäljellä ja tiiäkkö mitä... nuo housut on hieman isot mulle vyötärön kohdalta. Onneks on toi levee perse, ni ei kuitenkaan alas tipu. Et ois saanu olla koon pienempi.

  Mut niin, mulla on aina ollu silleen et vaikka laihdun ni ei housujen kans oo koskaan ollu sillee, et tarttis pienempiä välttämättä ostaa. Ku ei toi perse kuitenkaan anna niitä senttejä pois enneku ihan viimiseks. Mie kapenen kyl sääristä, reisistä, vyötäröltä ja kaikkialta muualta mut en tosta leveimmästä kohdasta. Siks ei oo tarvinnu aatella ettei ota paljoo housuja jos sattuuki laihtumaan. Varsinkin kun mie tiedän jo omassa tapauksessani, et musta ei normaalipainosta koskaan saa - mut sitkee yritys on ikuisesti et sais niitä grammoja pois.

  VastaaPoista
 18. Mulla taas ei oo persettä, mutta vatsan kohdalta hannaa. Luulen että sen takia housujen löytäminen on vähän hankalampaa, koska vyötäröltä (liian) tiukat istuvat paremmin persauksista. Useimmiten on vain niin, että vyötäröltä sopivien housujen pers-reisi-osaan voisin pakata eväät muutaman viikon retkeä varten...

  Hauskaahan se on, että ihmiset on erilaisia, mutta ei välttämättä sovituskopissa...

  VastaaPoista
 19. hih.. lisäys/korjaus tuohon edelliseen kommenttiini: Kyllähän sovituskopissakin voi olla kiva, että ihmiset ovat erilaisia, mutta se ei välttämättä helpota sitä housujen sovittamisen tuskaa...

  VastaaPoista
 20. Anonyymi,
  Niin, mulla on silleen et jos perseestä ois kunnollinen ni vyötärö-reisi-pohkeet on sit jo nin isot ettei kiva. Et siitä syystä mie tykkään käyttää semmosia housuja joissa on tota joustoa.

  Harmittaa kyl kun ei aatella, et ihmiset on niin erilaisia. Ei me olla siitä samasta muotista missä koko kroppa on sopusoinnussa toistensa kans. Mullaki ku siis kapee vyötärö mut levee lantio. Tuo hemputisti ongelmaa.

  VastaaPoista
 21. LOL noi "kaks" anonyymiä :DDD

  VastaaPoista
 22. Bloggerissa ei kyllä näe millään lisäasetuksillakaan kommentoijan ip-osoitetta, että se siitä noiden alun anonyymien lyttäämisestä.

  VastaaPoista
 23. ja videota kommentoidakseni, kyllähän sinä muodin mukaan pukeudut. Pukeudut juuri siihen mitä milläkin hetkellä sinun koossa kaupasta löytyy = muodin mukaisia vaatteita.

  Eri asia olisi jos sinun koossasi onnistuisit löytämään esim. hippivaatteita kirpparilta, silloin voisit sanoa ettet pukeudu muodin mukaan.

  VastaaPoista
 24. Anonyymi hyvä,
  Enhän minä olekkaan sanonut että kyseessä olisi Bloggerin oma tilastoseuranta. ;)

  Jokainen voi nyt henkästä helpotuksesta sillä en kuitenkaan näe kenenkään kommentoijan henkilötietoja sun muita. Vain kaupungin ja IP-osoitteen. Ja nämä ovat vain minun nähtävissäni. Ja tällä seurannalla on oma tarkoituksensa.

  VastaaPoista
 25. Anonyymi2,
  Tarkoitan muodin mukaan pukeutumisella sitä, että ihmiset katsovat mitkä ovat IN ja pukeutuvat sen mukaan. Pukeutuvat mitä sanotaan jossain muotiohjelmassa taikka -lehdessä, että on juuri tämän hetken trendi.

  Pluskokoisista en tiedä, ovatko edes sen hetken muotia varsinaisesti. Koska en rehellisesti sanottuna seuraa muotia. Eikä multa tosiaankaan löydy aina niitä vaatteita, mitkä jokin taho toteaa muodiksi juuri sillä hetkellä. Enkä mene ostamaan sen mukaan, mitä jokin muu sanoo vaan jos ne itse totean että voisi sopia itselleni.

  Että joo, ehkä joissain tilanteissa menen muodin mukaan mutta en seuraa orjallisesti kuitenkaan muotia.

  VastaaPoista