16.3.2012

Vaate-esittelyssä: Shopninkan fuksianpunainen paita (video)

                  

8 kommenttia:

 1. Minusta tuo paita näyttää liian pieneltä. Varsinkin takaa.

  VastaaPoista
 2. Onhan se myötäilevä, muttei mielestäni silti silleen kuitenkaan pieni. Mä kun lasken pienen sellaiseksi, että se kiristää ja puristaa. Tää ei kuitenkaan tee sitä, vaikka melkoisen myötäilevä onkin. :)

  VastaaPoista
 3. Jee, vaate esittely!! oon jonkun aikaa seurannu blogiasi ja eniten oottanu aina näitä vaate esittelyjä :) ja minusta ne sais olla vaikka pitempiäki, kiva samalla kuunnella sun höpöttelyjä kun katselee kivoja vaatteita :)

  VastaaPoista
 4. Kiva kun tykkäätte. :) Emmä usko, että saan noista vaate-esittelyistä kovin paljoa pidempiä kun koetan niissä puhua itse vaatteesta yms. Ni ei siinä paljoa kerrottavaa yleensä saa. :) Mut kyllä näitä vaate-esittelyitä vielä tulee - koetan vaan kerran viikossa laitella, ettei heti lopu. :)

  VastaaPoista
 5. Nätti paita ja kiva blogi!

  Mitä kokoa tilaat Ellokselta, Yoursilta, Shopninkasta?
  Pitääkö koot yleensä paikkansa?

  Tilasin shopninkasta äsken housut ja tunikan ja yritin epätoivoisesti mitata reittä yms., mutta ans kattoo osuvatko kohdilleen.

  VastaaPoista
 6. No nuo koot vähän vaihtelee, mutta pääsääntöisesti 52-54-56 (yläosat) Housuissa sitten 54-56-58. Ja koot pitää aika hyvin paikkansa, tosin kannattaa tsekata kun tilaa, et mitä materiaalia se vaate on. Mulla on pari kertaa käyny niin, et ottanu oman koon ni sovittaessa huomaakin, et ois saanu olla kokoa, ehkä jopa kahtakin pienempi. Ja tuo on käynyt sellaisissa, missä on ollut paljo elastaania - tommosissa oon siis suosinut normaalia pienempiä kokoja.

  Huomaahan, että Shopninkan vaatteissa on yleensä joustavuutta. Jos siis venyttämätön mitta on pari senttiä pienempi kuin reidestäsi saatu mitta, ei se vaikuta välttämättä mitään. Varsinkin jos kyseisestä tuotteesta lukee, että joustaa venyttämättömistä mitoista vielä. :) Mutta tilaamalla ja sovittamalla sen näkee. :)

  VastaaPoista
 7. Hahaha, toi sun kehotus “kääntäkää katseenne tuonne päin” oli ihana :D. Remahdin täällä ihan rehtiin nauruun. Oots ä kyllä sellaiki :). Hyvää viikonloppua ihana Piia!

  VastaaPoista
 8. No nii mutku niin se on helmpomaa, et jos niin kovvaast häerittee, ni kääntää katseen. Silleen mää teen, jos mua joku kovasti häiritsee. Tää tääl nettimaailmas se on viel nii helppoo, et ei tartte kirjottaa sinne osoitebannerille sitä osotetta. Eks ni? Siis niinku jos joku oikeesti ärsyttää ja sillee... Ni siihen on olemassa niitä hyvin simppeleitä ratkaisuja. Muutaku tulla sit avautumaan niistä sille ihmiselle. Ja suosittelen viel laskemaan kymmeneen... on ainakin itellä toiminu. ;)

  Mut Anna, toi tosiaan on mua. Joskus itekki miettii videoita kattoessa et oonks mää tosiaa tommonen. Hyvää viikonloppua teille sinne!! :) :)

  VastaaPoista