8.3.2012

Vähän myöhässä tulee maanantain höpinävideota (vaan parempi myöhään kun ei milloinkaan)Nyt tulisi vähän höpinävideota maanantailta. Jäänyt tämän videon postaaminen näin myöhäseen, kun on ollut kaikenlaista muuta. Ja osa noista mitä höpisen, on saattanutkin jo tulla kommenttiboxissa yms. esille.

Huomisellekin olisi sitten tulossa videota, kahteenkin otteeseen - kun ollut tätä aikaa tehdä noita videoita. Katsotaan mitä mää keksin videoida huomenna... ainakin särkylääke saa mut jotenkin aika pehmeeks... joten jutut voi olla melko pehmeitä. ;) Kattokaa vaa, ens viikolla voi joka päivä tulla höpinävideota. Tosin jos näin käy oikeasti, lupaan tehdä sellaisia lyhyempiä videoita. Pysyä asian ytimessä, enkä pompi sivuraiteilla. :)

Polvitilanne: Edelleen särkee ja lujaa. Vielä en oo löytänyt kunnon apua tuosta tulehduskipulääkkeestä, mutta viilentävä kylmägeeli on helpottanut oloa hetkellisesti.


Ai niin, melkein unohtuikin! HYVÄÄ, UPEAA JA MAHTAVAA NAISTENPÄIVÄÄ TEILLE UPEILLE, MAHTAVILLE NAISILLE!

6 kommenttia:

 1. Ja aina niistä naapureista on riesaa...
  Onko tapanasi yleensä pitää äitisi kanssa noin tiiviisti yhteyttä, että huolestut, jos ei pariin päivään kuulu mitään?

  VastaaPoista
 2. Niin, aina niistä tuntuu jotain riesaa olevan. Vaikka myönnettäköön, että on se hieman muuttanut tapojansa - harmi vaan ettei kaverit oo ottaneet vinkkiä asiasta.

  Kyllä, pidän äitiini yhteyttä joka päivä. Ihan siitä syystä, että kun muutoin se olisi aivan yksin siellä kotonaan. Ja tiedän itsekin kokemuksesta, että yksinäisyys ei ole pitkällä aikavälillä kovin kivaa. Että kyllä, kyllä mä huolestun jos en muutamaan päivään kuule mitään.

  VastaaPoista
 3. Eikö äidilläsi ole mitään muita kontakteja kuin sinä? Aika surullista ja toisaalta myös sinua sitovaa.

  VastaaPoista
 4. No ei oikein. Hänen kaverinsa kaikkosivat pois, kun äiti tuohon syöpään sairastui. Ja vaikka on nyt jo ollu monta vuotta syöpävapaa, ni kaikenlaisia hermosärkyjä on jäänyt jotka rajottaa menemisiä yms.

  Surullista se on. Ja sitovaa, minulle. Mutta toisaaltas... äiti on mut kasvattanu aikuseks, ni tää on vähintä mitä voin kuitenkin tehdä. Oon kyllä ehdotellu sille kaikenlaisia juttuja, mut ei se vaan innostu niistä.

  VastaaPoista
 5. Kyllä minäkin lähes joka päivä soitan äitille tai äitini minulle. Mitä vikaa siinä? Ei taida kovin hyvät välit olla näillä parilla surullisella tyypillä, kun tuollaista ihmettelee... Minusta ainakin on mukavaa, että äiti soittaa vaikka kirpparikierroksestaan. Ja kyllä minäkin huolestuisin, jos isälläni tai äidilläni olisi KOLME PÄIVÄÄ puhelin kiinni!

  Ai niin, ja käy nappaamassa vaivihkaa kuva siitä naapurin runnotusta ovesta ;D

  VastaaPoista
 6. Niin, tiedän monia jotka pitävät yhteyttä vanhempiinsa joka päivä. Ja nyt kun oon äidille vielä opettanut tuon skypen käytön, niin se soittelee muutaman kerran päivässä. Ei meillä varsinaisesti mitään asiaakaan ole, mut kai se äänenkuuleminen piristää. :)

  Ovesta on otettu kuvat ja ne on pistetty eteenpäin tietyille tahoille. :)

  VastaaPoista