12.3.2012

Voi voi, kevättä kohti - Pistää pohtii, et missä kohtii must loppu puhti (Trilogia)


Koipivaivainen täällä, terve!
Se olisi sitten koko tämä viikko sairaslomaa, ensi viikolla on kyllä töihin päästävä kun sinne tulee tarkistaja. Haluan olla paikalla kuulemassa mahdollisista valituskohdista.

Tälle viikolle tuskin tulee kovinkaan mielenkiintoista tekstiä. Melkeen pitäs varmaa vetästä leikiks ja videoita teille jotain noita omia hupsunhömpötyksiä. Jos te vaa annatte mun rikkoo lupaukseni, etten tekis noita videoita niin paljoo nytte... ?

Periaatteessa "töihin" pitää mennä torstaina, mutta kun kyseessä ei ole siis mitään muutakuin istumista. Niin enköhän minä sen kestä. :) On siis jonkinlainen kokous taas ja esimies on oikein pyytänyt mua sinne. Ja haluankin mennä, kuulemaan asioita sekä sopimaan muutamia juttuja. Kyllähän mie nyt koipivaivaisena voin istua kuitenkin tuossa kokouksessa, kun kotonakin istuskelen - okei, mulla on kyllä yleensä koipi kuitenkin kohoasennossa täällä näin. Ja toisinaan nappasen läppärin ja menen sänkyyn makoilemaan.

Hei, ootteko muuten huomanneet...kevät tekee tuloaan! Viime yönä oli neljä astetta plussaa ja nyt päivällä se on kivunnut kuuteen asteeseen. Ja lumi senkun sulaa! Vieläks joku muistaa sen ärsyttävän kesäbiisin, vuodelta ööö jotain? Kuulin sen TÄNÄÄN radiosta ja nyt se jäi päähän soimaan. Murrr!

4 kommenttia:

 1. Videoita vaan kehiin, et lupia kysele omassa blogissasi, valittavat anot voivat sitten murista ihan rauhassa, jos siihen tuntuu olevan suurta tarvetta. Suurin osa kuitenkin tykkää niistä:) Tarkoitatko biisiä: Mamban vielä on kesää jäljellä....

  Inkku

  VastaaPoista
 2. No siis tokihan teen blogissani miten tykkään, mutta koska TE tätä luette, niin toki koetan tehdä tästä kuitenkin mieluista lukupaikkaa. Harmillistahan se on, jos tietyt anot tulevat sotkemaan sitä mitä porukka oikeasti tykkäisi lukea.

  Ei, en tarkoita Mamban kappaletta. :)

  VastaaPoista
 3. Mulle tuli mieleen biisi "tästä kesä voi alkaa laita kumpparit jalkaan" vai miten se yks biisi nyt menikään :)

  VastaaPoista
 4. Aaaa... Mie kans jäin miettimään, et mikäs tuo kappale onkaan. Sehän on Valvomonn Mikä Kesä! Ihan jees, mutta ei oo kuitenkaan se ärsyttävä kesäbiisi mitä itse meinasin. :)

  VastaaPoista