20.3.2012

Yeah! We're Halfway ThereOlipas se tänään ihanaa kun aurinko paistoi aamulla ja vielä kun tulin töistäkin, mutta sitten se katos tonne tyhmien pilvien yläpuolelle. Siihen loppui siis mun päivän piristäjä. No onneksi huomiseksi on taas luvattu aurinkoista, siihen saakka kunnes tulen töistä.

Tuli saatua esimieheltä taas palkkio hyvästä työstä. Eli uutena Muumijäsenenä tuo Mymmelin äiti muki. :) Oon niin innostunut näistä, mutta koska tiedän että töistä näitä saa aina sillon tällön ni en oo alkanu ostelemaan. Ehkä jotain vanhempaa voisikin ostaa... Esimiehelleni sanoin, että tässä tulee seuraavaksi se joku hevosaiheinen muumimuki, olikos se nyt primadonnan hevonen nimeltään. Joten se varmaan sitten seuraavaksi - joululahjaksi?

Tiiättekö muuten mitä mä tein ihan ekaa kertaa tuolla työpaikallani, tosin kuitenkin niin ettei kukaan varmastikaan kuullut. No kuulkaas kiroa jupisin! Kun työaika teki loppuaan, enkä minä kerenny ihan kaikkea tekemään ni pisti jupisuttamaan. Siis kaikki perusduunit tuli tehtyä, mutta ei jääny aikaa siivouskomeron siivoukselle. No, täytyy ne sitten huomenna ihan ekana tehdä. Normaalisti kyllä ehdin aina hyvin siistimään työpäivän päätteeksi tuon siivouskomeron, mut nyt ei ehtinyt ku piti keskittyä siihen hinkkaamiseen ja hankaamiseen.

Aijai, loppuviikosta taidankin laittaa violetin mekon päälleni kun se on semmosta ohuempaa kangasta niin tämmöset pikkumiinukset ei oo kovin hyvä sen kans, voipi tulla vilu. Mutta tosiaan, kun loppuviikoksi on luvattu sellaista + 7 astetta niin sillä sitten jo tarkenee. Voi että miten mää odotan kesää... tosin en sitä hellettä! Siis muutoin se helle ei vaikuta kovinkaan pahasti, muttei siivoustyö oo kaikista ihaninta sellaisella helteisellä kelillä. Ja miekin kun käyn aamusti jo siivoskelemassa, ni silti hikivesi juoksee. Yäääh! No eiku vesipullo mukaan, ni helepottaa. :) Ja nyt kun noista meluavista naapureista päästiin, ni uskaltaa jättää yöksi ikkunatkin auki - me kun ollaan varjoisalla puolella makkarin kanssa, ni se on ihanan viileä illalla ja yöllä. Nii ja kesällä mie täytän taas vuoden enemmän, sit ollaankin enää vuoden päässä kolmikymppisistä, OMG!

8 kommenttia:

 1. Nuo Muumi-mukithan olisi ihan nättejä koristeena jossakin keittiön hyllyllä tms. Ilman muoveja tietystikin.

  VastaaPoista
 2. Meillä ei oo sellaisia hyllyjä keittiössä, että nuo näkyisi. Muutoin olisin varmaan sellaisella ne laittanutkin. :)

  Mie taas jostain syystä tykkään pitää muoveissa. Tuohon Hosuliinkin oon aatellu et ite tekaisen nopeasti.

  VastaaPoista
 3. Onko teillä keittiössä ikkunalauta? Siihen ne kävisivät myös hyvin.

  VastaaPoista
 4. Ei oo :( Sillo ku tähän vaihdettin nää uudet ikkunat, ni meni sitten lautakin alta. Paitsi et tajusin just, et ne mukit sais tonne välikköön hyvin - siel on tommonen levee tila mihin ne mahtuis nimittäin. Et eiku avamaan tää sisemmäinen ikkuna ja mukit välikköön nätisti. :)

  VastaaPoista
 5. Ja ilman muovia!;)

  VastaaPoista
 6. Eipäs ku muovien kanssa ;)

  VastaaPoista
 7. Odotan hellepäiviä, vaikka ylipainoiselle se onkin kova rasitus... No, toivotaan että pumppu kestää!

  VastaaPoista
 8. No mie en kyllä työni puolesta odota hellepäiviä, muutoin niistä ei ole ollut haittaa. Että vaikka ylipainoinen olenkin, niin ei oo kyllä pumppua haitannu helteiset kelit taikka muutoinkaan. Ootan innolla, et pääsen pulahtaa mereen työpäivän päätteeks tommosina helteisinä päivinä. :)

  VastaaPoista