31.3.2012

Yön talo 5 - Vainottu


Olen lukenut nyt pari päivää kovalla innolla kyseistä kirjaa, joka tempaisee mut joka kerralla niin totaalisesti mukaansa. Siis parissa päivässä sain luettua tuon kirjan, kunnen melkein muuta juurikaan tehnyt kuin luin ja luin.

Kirjasarja kertoo siis Zoey Redbirdistä joka merkitään tulokkaaksi (eli tulee joskus olemaan vampyyri) mutta jo aika nopeasti kaikki tulee ymmärtämään, ettei Zoey ole mikään tavallinen tulokas. Siitä se seikkailu sitten alkaakin...  Jos kiinnostus heräsi, suosittelen kurkistamaan täältä paremmat kertomukset kirjoista.

Odotan innolla mahdollista tv-sarjaa/elokuvaa, mistä on ollut jonkin verran huhuja. Uskoisin että jos tv-sarja olisi, olisi se suosittu.

4 kommenttia:

 1. Oletko lukenut muut tuon sarjan kirjat?
  Joskus on ihanaa vaan lukea ja lukea ja silloin huomaa, että hups! nelisataasivuinen kirja meni päivässä...

  VastaaPoista
 2. Ihan alusta asti olen kyseistä sarjaa lukenut, suomeksi. Enkä enää viitsi englantiin vaihtaa kun suomeksi aloittanutkin. Millään kyllä malttais olla lukematta. :) Sen verran kutkuttaa saada tietää, miten käy. :)

  Se on todella ihanaa, kun ykskaks huomaakin et on vetänyt semmosen 800sivusen kirjan parissa päivässä. Niin kävi yhden Harry Potter kirjan kanssa. :)

  VastaaPoista
 3. Oikein kiinnostavan kirjan kanssa kanssa saattaa mennä pitkälle yöhön ja siinä se tulee luettua...

  VastaaPoista
 4. Näinhän se on. Ja mieku niin aattelin et tämän kirjan kans menee kaks viikkoa ennenku oon lukenu sen. Joopa joo. ;) Pitäs jo vanhastaan tietää, et päivä pari ni se on luettu. :)

  VastaaPoista