1.4.2012

Aurinko, missä oikein luuraat? Ala pian paistamaan ja sulata tuo lumi maasta

Toppi / Ellos / Plus Collection
Housut / Ellos / Denim 24
Rintaliivit / Alusasuliike Helmi / Primadonna

Se on sitten taas viikonloppu pian ohitse (no okei okei, onhan tässä vielä yhdeksän tuntia aikaa...) ja kun nyt tässä taas kotosalla olen yksikseni eikä juurikaan ole kotitouhuja rästissä, niin olen kirjoitellut kirjeitä sekä katsonut uusia jaksoja tv-sarjoista. Nii eikä parane unohtaa taas tuota lauleskelua... mies aina kiusaa että siitä tietää mun olevan erittäin hyvällä päällä kun laulaa hyräilen. Niimpä, kiukkusena kun lentääki sit ne nuotit päin seiniä - no ei vaiskaan! Mut sillon kun oon kiukkunen ni en todellakaan hyräile ja oo ku naantalin aurinko.

Ollaan tässä viikonloppuna maisteltu muutamaa uutuusmakuja noissa muutamassa lonkerossa, jotka nappasin kaupasta kunnen voinu vaa kävellä niiden ohitse. Oon sen verran utelias luonne, et tykkään maistella kyl uusia asioita. Tosin aika rajallisesti näissäkin. Mut alkoholituotteet nyt kuitenkin ehdottomasti! (heheheh) Näistä tulloo sitten joskus pientä arvosteluraatia.

Aprillia! Onks ketää saatu aprillattua? Mua ei oo saatu vaikka velipoika sitä yrittikin, että oli mukamas voittanu jonkin verran lotossa. No sinne sen voiton kyl tarttis toisaaltas mennäkki.... mut onneks tiesin mikä päivä tänään on, niin empäs mennyt retkuun. Paitsi et äiti oli heti hehkuttamassa mulle, et veljes on voittanu lotossa ison kasan rahaa, kunnes mää palautin sen maanpinnan päälle et hei äitee, nyt on kyl aprillipäivä. Voi voi... oisko pitänyt vähän feikata et ois uskonu koko voittoon.

Yoursin tilaus on sitten lähtenyt tiistaina matkaamaan tänne päin. Innolla odottelen et se tosiaan ens viikolla saapuu tänne meille. Tulispa perjantaiksi ni saisin napsia täällä kuvia ja videota. Mukavinta tässä on se, että paketti on aina viety mieheni työpaikalle joten se pystyy kyl sit yllättämään mut joku päivä ihan totaalisesti - ainakin viimeks se yllätti mut.

13 kommenttia:

 1. Kiva asukokonaisuus, värit on niin tärkeitä. :) Ei aina mustaa...

  VastaaPoista
 2. Niin, ei aina mustaa! :) Harmi vaan kun tuli toi takatalvi ni ei varmaa tarkene ihan tolleen mennä...

  VastaaPoista
 3. Kuvasta näkee, että nyt sulla on eka kertaa kunnolliset rintsikat!Hyvä!

  VastaaPoista
 4. No nää on nyt ne kaariliivit. Yleensä käytän kaarituettomia jotka ei nosta ihan noin pystyyn noitta tisuja. ;) Kyl kaikki nykyiset liivit on yhtä tukevia ja hyviä, mut tietenkin eroja on. :)

  VastaaPoista
 5. Upea kuva! Vaatteet näyttää toooodella hyviltä!

  VastaaPoista
 6. Miksi paketin tulo yllättää sut totaalisesti, jos on jo tiistaina lähtenyt? Sekö, että on matkalla vain viikon?
  Onko nyt takatalvi? Joko teillä sitten oli terminen kevät jo alkanut?
  Minttu

  VastaaPoista
 7. Johanna,
  Kiitoksia. :)

  Minttu,
  No ainahan se paketin tulo yllättää. :) Ja varsinkin siksi, kun ei siitä tule siis mitään ilmoitusta et on saapunu suomeen kuljetettavaksi. Se vaan ilmestyy mieheni työpaikalle eikä se kerro siitä mitään vaan yllättää mut siten, että ilmestyykin kotiin paketin kanssa. :) Niin yllätyshän se on. :)

  On takatalvi, kun meillä alkoi terminen kevät jo viikko pari sitten. Täällä kun oli täysin sulaata paikat. JOki nyt on edelleen sulaa, mut maassa on tota jotain valkosta mötinää. :(

  VastaaPoista
 8. Luulin, että terminen kevät katsotaan vuorokauden keskilämpötiloista eikä lumen määrästä =)
  Minttu

  VastaaPoista
 9. Minttu,
  No siitähän se, luulin että ymmärsit pointtini... että ei tuo lumi ois noin kokonaan sulanut ellei lämpötilat ois ollu jo reippaalla plussalla. :)

  Mutta siis niin... Täällä oli lämpötilat 5-11 astetta päivisin ja öisinkin 2-5.

  VastaaPoista
 10. Kyllä isot rinnat tarvitsevat kaarituetut rinsikat!Parit kunnolliset riittävät. Muistathan pestä rintsikat käsinpesussa!

  VastaaPoista
 11. Kiitoksia vinkistä, pesen kaarituetut kyllä aina nyrkkipyykillä :) Kaarituettomat pesen taas pesukoneessa, pesupussissa.

  No niin tarvitsevat, harmi vaan et kaaritukien kans en kyl tykkää siivoustyötäni tehdä. Siihen haluaisin kyllä urheiluliivit.

  VastaaPoista
 12. Kiitoksia. Toppi on kyllä ihana. :) Tulis ny vaa ens viikon lämmöt, ni vois käyttää. Tänne siis luvattu tommosta ihanaa 9-13 asteen lämpöä! :) Toivottavasti nuo nyt pitäs, ettei tässä viikossa kovin laskis..

  VastaaPoista