27.4.2012

Elämäni tarkoitus on olla varoittavana esimerkkinä muille

Takki / Plus Collection / Ellos
Mekko / Yours / Yours Clothing
Housut / Roamans / Ellos
Huivi - Jostain

Täällä tulikin vietettyä aikamoinen yö, kun mies kärsii jonkinasteisesta ruokamyrkytyksestä (ilmeisemminkin?) Ei ole siis nukuttu kunnolla yöllä, sellaista kamalaa koiranunta vain. Mutta olin kuitenkin sen verran pirteällä tuulella (siis miten ihmeessä, vähillä yöunilla?) että lähdin töihin jo hyvässä ajoin ennen kukon kiekasua.

Tänään ei sitten tule mitään vaate-esittelyä taikka höpinävideota, kun isäntä nukkuu oloansa paremmaksi makkarissa, niin on tuo videointipaikkani varattuna. Ainakin toistaiseksi. Eli noita tulee, jahka saan makkarin taan itselleni. Mut laitan teitä ilahduttamaan mun tämän viikon vaatetuksen, mekko on pysynyt mut takit on vaihtuneet. :) Nii ja kaulahuivit!

Takki / Plus Collection? / Ellos
Mekko / Yours / Yours Clothing
Housut / Roamans / Ellos
Tuubihuivi - Made by MOM
             

Voi että miten kipeänä tuo mies onkaan. Hain sille jaffaa ja mustikkakeittoa, kun töistä tulin - toivottavasti niistä olisi jotain helpotusta. Tosin nyt hänen ei tartte enää juosta vessassa, että toi kova kuume vie siltä voimia.

Seuraavat viisi päivää (ma-la-su-ma-ti) aion keskittyä ihan vain oleiluun. Sekä tietenkin kirjeiden kirjottelemiseen, sillä tällä viikolla tuo raapustelu on jäänyt turhan pieneksi että oikein hävettää. Kun asiaa olisi vaikka millä mitalla mut ei vaan saa kynää käteen. Laatikossa näyttää olevan 11 kirjettä, joille olen vastausvuorossa.

Hahahaha! Taas vetäisin hyvän aforismin tohon otsikoksi. No ei mut tosi tosi, kyllähän mä tykkään olla varottavana esimerkkinä mitenkä käyp jos syö liikaa. Paisuu ku pullataekina eikä siit ylimääräsestä pääsekkään veitsen sivalluksella eroon. (ei pääse ei)

           

33 kommenttia:

 1. Mukavaa pidennettyä viikonloppua sinne :)

  VastaaPoista
 2. Miehet on jotenkin huvittavia silloin kun ovat kipeitä. Niin avuttomia ja surkeita. Kipukynnys kun yleensä miehillä on varsin matala.

  VastaaPoista
 3. Muista, että voit olla joku päivä myös hienona esimerkkinä siitä, miten niistä kiloista päästään eroon :) Mikään ei oo mahdotonta, terveisin se muuan aiemmin kirjoitellut -54 kg :)

  VastaaPoista
 4. Linnea,
  Kiitoksia, vaikka tää perjantai taitaaki mennä hoivatessa tota yhtä. Reppana on ihan rikki.


  Anonyymi,
  Tuo voi olla kyllä. Koetan vain itse muistaa olotilaa, joka ruokamyrkytyksestä tulee - se ei oo kyllä kiva mutta en kieltämättä voivotellut ihan noin paljoa. ;)


  Anonyymi2,
  Tuokin on totta! :) Mutta luulempa, etten mää koskaan tule pääsemään kaikista ylimääräisistä eroon mutta olisin tyytyväinen jo siihen -5kg lähtöönkin (ja pysyski viel poissa!)

  VastaaPoista
 5. Koska saadaan kuvia sun miehestä, joku hempeä parikuva teistä olisi kiva?

  VastaaPoista
 6. Komppaan viimeisintä anoa :D :D <3

  VastaaPoista
 7. Anonyymi,
  Valitettavasti sellaista kuvaa tänne tuskin tulee.

  Johanna,
  Sorry :( Tää on niitä juttuja, joita ei blogissa tuu näkymään.

  VastaaPoista
 8. Ruokamyrkytys vai vatsatauti? Niilläkin on suuri ero.

  VastaaPoista
 9. Anonyymi,
  Niinhän niillä on, mutta vaikea silti suoraan sanoa kumpi on kyseessä. Oireet kyllä viittaisivat enemmänkin ruokamyrkytykseen.

  VastaaPoista
 10. Sattumalta löysin tänään blogis ja katoin et ot jotenkin tutun näkönen. Sit hokasin et taisin kulkee viimekesänä samalla bussilla töihin kun sinä! :D Aamubussilla Yyteriin päin. :) Sano jos oon ihan väärässä etkä kulje kyseisellä bussilla. :D

  VastaaPoista
 11. Marikamaria,
  Hyvin paljon mahdollista, kuljen yleensä 40/31 busseilla aamuisin. :) :) Hauskaa, jos näin on päässyt käymään.

  VastaaPoista
 12. Joko mies on toipunut? Tuliko ruokamyrkytys jostakin ravintolasta?

  VastaaPoista
 13. Anonyymi,
  Kiitos kysymästä, isäntä voi jo paljon paremmin. :) Ja epäilemämme ruokamyrkytys tuli ilmeisestikin Lidlin perunasalaatista (päiväystä oli kyllä)

  VastaaPoista
 14. Miksei kuvissa näy MITÄÄN miehestäsi? Mitään tavaraa, vaatetta tms. Onkohan mitään miestä ees olemassa...?

  VastaaPoista
 15. Anonyymi,
  Hmmm.. kyllähän mieheni työpöytä näkyy esim. tuossa kotiesittelyssä ja muutaman päivän takaisessa postatuksessa näkyy kun ollaan ostaas sille housuja (ne housut siis näkyy)

  VastaaPoista
 16. Aika hyvä kommentti tuo toiseksiedellinen! Sitä ilmeisesti on pohdittu noilla keskustelupalstoillakin tosi paljon. Samoin kuin liikunnan määrää teorian suhteessa käytäntöön.

  VastaaPoista
 17. Anonyymi,
  Niinpä kuulemma on pohdittu. On aika mielenkiintoista, että tuon isännän olemassaolokin kyseenalaistetaan kunnen ole mitään kuvaa siitä laittanut blogiin. Mutta näin teen, koska mieheni ei nyt liity blogini pitoon millään tavalla. :) Ja kuten tuossa ylempänä vastasin, että kun videoita katsoo tuosta kotiesittelystä, niin kyllä siellä täällä näkyy isännän tavaroita (vai meinaako ihmiset et mää oon kulissien takia hommannu itelleni kaks tietokonetta?)

  VastaaPoista
 18. Minusta on jotenkin ihan höpsöä, kun ihmiset ajattelevat, ettei lihavalla ihmisellä voi mitenkään olla onnellista parisuhdetta tai parisuhdetta ylipäätänsä. Kyllä, näinhän se on, että rakkaus ja seurustelu kuuluvat vain hoikille yksilöille. :) Taitaa osalla kaihertaa vain se, kun itsellä ei ole kivaa kumppania.

  Ja on täysin ymmärrettävää, että blogissasi ei esitellä miehesi kuvia. Eivät kaikki tahdo kuviaan nettiin.

  VastaaPoista
 19. Quantina,
  Niin mustakin on höpsöä ja viel höpsömmäks menee, kun aatellaan et saleen tolla ei oo miestä kun ei kuvia näytä. Ihme silti, ettei ole tuon enempää tultu tänne blogin puolelle avautumaan tunnoistaan ylipainosta kohtaan. :)

  VastaaPoista
 20. Eihän sitä kuvaa koskaan tule, kun ei koko miestä ole edes olemassa.

  VastaaPoista
 21. Ihme miten maailma on täynnä huonolla itsetunnolla varustettuja ihmisiä, joiden ainoa ilo on muiden nälviminen. Mahtaa muuten olla ikävää sellainen elämä :( Toivottavasti hekin löytäisivät elämäänsä vähän onnea jostakin :)

  VastaaPoista
 22. Tuo on muuten hassu ilmiö, että hoikat ihmiset on varmoja ettei lihavilla ihmisillä voi olla parisuhteita eikä ne voi harrastaa seksiä jne.. Ja silti kun lukee blogeja niin lihavilla naisilla on yleensä ihan normaalipainoiset miehet - ja jos lihavien ihmisten blogeja katsoo niin parisuhteet on enemmänkin sääntö kuin poikkeus.

  VastaaPoista
 23. Voiko siitä tosiaan saada iloa, että muita nälvii, kuten yllä myös ihmeteltiin?
  Taitaa vaan korventaa se, että joku on onnellinen ja tyytyväinen omaan elämäänsä. Niin ja kehtaa vielä näyttää sen julkisesti :D
  -e-

  VastaaPoista
 24. kaunis mekko sinulla!

  VastaaPoista
 25. Vaikka en ymmärräkkään miksi toisia pitää nälviä, en myöskään ymmärrä sitä miksi jotkut luulevat sen olevan elämän _ainoa_ ilo. Tai että nälviminen johtuisi aina kateudesta.

  Höpö höpö.

  VastaaPoista
 26. Öh? Ihan mielenkiinnosta vain kysyin. Jos miun ja mieheni yhteistä asuntoa kuvattaisiin mistä tahansa huoneesta, niin näkisi meidän molempien asuvan asunnossa. Foorumilla joku sanoi myös tunteneensa bloggaajan, ja kertoneen, että ei hänellä miestä oikeasti edes ole. Eikä kukaan samassa kaupungissa asunut ollut koskaan miestä nähnyt, Pipsan kylläkin...

  Ei kai se ole minulta mitään nälvimistä? Enkä ole sitä mieltä, etteikö lihavalla ihmisellä voisi olla parisuhdetta. Älkääs nyt alkako siellä sanoja pistämään minun suuhuni! Minusta olisi vain erittäin typerää lukea blogia, joka ei edes ole totta. Ja tällaisia on tullut vastaan useita...

  Minulla on kyllä, kiitos vain, hyvä itsetunto ja hyvä elämä, mistä en ole pätkääkään katkera.

  VastaaPoista
 27. En tiedä mistä foorumeista ano puhuu, kun en sellaisia seuraa. Uskot siis tuntemattomien sanomisiin jossain teinien sivustoilla.

  Varmasti on olemassa feikkiblogeja, mutta ei nyt kukaan esiinny omilla kasvoillaan täällä tarinoita keksimässä.

  Kyllä nuissa kommenteissa ilkeys piilee, jos ei kateus. Sanoisinko lapsellisuus. Näin on näreet, että äläpäs selittele. Siirryt vain seuraavaan blogiin.

  Inkku

  VastaaPoista
 28. Inkku,
  Se puhuu kaksplussasta, suomi24, hevostalli.net, vauva.fi, cosmopolitan jne jne... Kyllä kyllä, joku on ollut erittäin ahkerana mainostaessaan blogiani. :)

  VastaaPoista
 29. Mikä ilkeys? Ihmiset, haloo! Esitin KYSYMYKSEN, ja kerroin epäilyni. Minulla ei ole MITÄÄN Pipsaa, hänen blogiaan tai hänen painoaan vastaan. En kai minä tätä muuten lukisi, jos pistäisi vaan pahalle mielelle?

  En ole kenenkään sanaa uskonut, vaan siksi nimenomaan kysynyt asiaa. Ja sen kauttahan asia sitten selvisi, kun Pipsa kertoi kodin esittelyvideosta, minne asti en ollut itse jaksanut lukea. Lähinnä vain katsellut kuvia ja ihmetellyt, miksi näkyy vain naisen kädenjälki. Jos joku ihminen epäilee ja kyseenalaistaa, niin ei se nyt herranjestas mitään ilkeilyä tai nälvimistä ole. Ja ei kiitos, en siirry seuraavaan blogiin, kun haluan tätä jatkossakin lukea. Taitaa se lapsellisuus ja ilkeys esiintyä nyt siellä toisessa päässä, kun tarvitsee tuntemattomia ihmisiä ihan haukkumaankin ryhtyä yhdestä kommentista...

  VastaaPoista
 30. Kiitos hyvää mieltä tuovasta blogista! Jatka samaan malliin. Itse asiassa olen itse ollut mieheni kanssa 14 vuotta ja esimerkiksi facebookissa ei ole yhtään hänen kuvaansa. Hän itse ei ole fb:ssä.

  Kaikki kun ei ole luonteeltaan linssiluteita...

  VastaaPoista
 31. Anonyymi1,
  Eihän kukaan nyt sellaista meinannut, että sulla olisi jotain minua vastaan kunnet edes tunne minua. :) Mutta ei kannata silti uskoa noiin keskustelupalstojen juttuihin, varsinkin kun mulla ei ole Porissa montaakaan ystävää mutta tiedän, että tämä kourallinen heitä eivät varmasti tuolla kirjottelisi.

  Mut helppo sitä on nyt ihmisten luulla että ilkeilytarkoituksella ollaan kun täällä niin paljon sitäkin porukkaa liikkuu. Pahoitteluni siis, että sait kokea vääränlaisen reaktio. Ollaan kaikki nyt vaan kavereita eikä aleta riitelemään, jookos? :) Ei kukaan näillä tarkota mitään pahaa loppujenlopuksi. Mut puolustuskannalle on niin helppo vain mennä.


  Anonyymi2,
  Voi kiitoksia vain itsellesi. Te lukijat mut saatte hyvälle tuulelle. :) Meillä on sama juttu, vaikka mies kyllä on FB:ssä muttei sitä juurikaan käytä. Ja kunnei tää blogin aihe oo, että minä ja mieheni niin ei luonnollisestikkaan ole kuvia hänestä, mutta pakostikin hänen kättensä jäljen näkee kun kuvia katselee. :)

  VastaaPoista
 32. Mua naurattaa nää "ei sulla oikeasti ole miestä" -kommentit.

  Mää oon nähnyt Pipsan miehen muutaman kerran ja vaikka mullakin on lapsena mielikuvituskavereita ollut, niin tää oli ihan oikea henkilö ;)

  Ja nyt joku varmaan kommentoi tähän, että ehkä Pipsa on vaan palkannut jonkun harrastelijanäyttelijän esittämään miestään mun vierailujen ajaksi :D

  Ihanaa vappua toivottaa, Annika

  VastaaPoista
 33. Annika,
  Ihanaa vappua sinnekin! :)
  Ja aivan, siehän oot nähny tuon yhden ja joo, siis sehän oli palkattu näyttelijä. ;)

  VastaaPoista