23.4.2012

Ellospaketin piristävä vaikutus

Vihdoinkin sain aikaiseksi hakea tuo tullut Ellos paketti. Vaikka se lähikaupassamme oli jo perjantaina, en jaksanut kuin vasta eilen raahautua tien toiselle puolelle hakemaan sen. No laiska mikä laiska.

Sieltä tuli siis uusia aluslakanoita. Koetin valikoida sellaisia värejä jotka soveltuvat tuon pussilakanan sekä muunkin värityksen kanssa yksiin. Eli punertavaa, kaikissa väreissä. Toki vielä myöhemmin haluan ostaa ne tummanharmaatkin lakanat, mutta tuntuu että on sen verran suosittu väri kunnei yhdestäkään kaupasta ole löytynyt. Ellokselta siis löytyy, mutta vasta HEINÄKUUSSA on saatavilla. Mä tahdon ne nyt heti!No, tuli sieltä Elloksen parit housutkin ja voi että miten ne ovat molemmat täydelliset. Toiset on siis sellaiset pillihousut ja toiset semmoset oikeen lökäpöksyt. Molemmista tykkään, mutta suosikkini on silti nuo harmaat lökäpöksyt. Saa kesän helteillä sitten luvan käyttää. Ellokselle pitää tässä pian taas tehdä uutta tilausta - tällä kertaa ei kylläkään itselleni mutta aion hyödyntää tuota tilausta sen verran, et nappaan noita harmaita vielä yhdet. En pidä 36EUR hintaa paha, varsinkin kun siihen saa 25% alennuksen.

                               

                                 

Samalla tuli myös napattua yöpaitulipaketti. Mulla kun alkaa TAAS yöpaidat sanomaan sopimuksiaan rikki, vaan vielä en niitä aio heittää menemään. Sitten vasta kun ovat niin rikki, ettei kannata käyttää. Kyllä kyllä, minä pidän hyvin kauan jopa rikkinäisiä vaatteita (jos eivät siis ole kovinkaan pahasti rikki, että toki nyt rajat on)

Uudet yöpaidat on erilaiset keskenään, toisessa on tuollaisia rusetteja&perhosia, kun taas toinen on mintunvihreän värinen ja siinä keskellä on joku painokuvio. Ja mikä parasta, nää ulottuu polviin saakka eli on sopivan pitkiä - en tykkää liian pitkistä mutten liian lyhyistäkään.

34 kommenttia:

 1. Minä en voisi pitää rikkinäisiä vaatteita! Paitulit lentävät kyllä roskiin, jos tulee reikiä.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi,
  No se on hyvä sulle. :) Itse en välitä jos kotivaate on hieman rikkinäinen - eipähän tuu paha mieli jos repee taas jostain kohtaa. :) :) Ja mitä väliä jollain reiällä kun ei sitä muut näe ku sinä itse. :)

  VastaaPoista
 3. Ihana blogi!
  Tänään vasta löysin ja tykästyin kovin.
  Kirjoitat hyvin ja tykkään kuvista & ihan kaikesta.

  *painaa tykkää nappulaa*

  xl-typy minäkin :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi,
  Kiitoksia. Uskaltaakohan sitä kysyä, et mitä kautta oot blogini löytänyt?

  VastaaPoista
 5. Eksyin sattumalta blogiisi ja pakkoa sanoa että oletpas ihana ja pirteä ihminen! :) Tuli hyvälle mielelle kun lueskeli blogiasi :)

  VastaaPoista
 6. Heidi,
  No tervetuloa vaan lukemaan mun hullunhauskaa blogiani. :) Se on kiva, että tulit hyvälle mielelle. Ja kiitoksia vain kehuista. :)

  VastaaPoista
 7. haha me ollaan loppuviikosta menossa ikeaan lakanaostosille, jeij! :D

  http://fffirstclassticket.blogspot.com/

  VastaaPoista
 8. emmiveera,
  kattoks mul sielt semmosen tummanharmaan aluslakanan ja x2 (koska me tehdään niistä aina pusseja)

  VastaaPoista
 9. Oliko nimenmuutoksen tarkoituksena kadottaa kaksplussalta tulleet lukijat?

  VastaaPoista
 10. Anonyymi2,
  Siis miksi minä haluaisin mahdolliset lukijat karkottaa blogistani moisella teolla? Ehei... nyt oli vain uusien tuulien aika. Eiköhän ne keskustelupalstalaiset pääset taas ajantasalle kun huomaavat etten mie oo kadonnu minnekkään. :)

  VastaaPoista
 11. siitä vaan päättelin kun jätit uudelleenohjauksen vanhasta url:sta tekemättä... Siinä katoaa moni lukija joka ei jaksa tonkia uutta osoitetta esiin.

  VastaaPoista
 12. Saako kysyä kuinka pitkä olet ja mitä painat, tai mikä on BMI:si? Ei pahalla, ihan vaan uteliaisuudesta - ei tarvitse vastata ellet halua :)

  VastaaPoista
 13. Anonyymi,
  No, kyseessä ei nyt ollut monen viikon hiljaiselo vaan muutaman tunnin. :)

  VastaaPoista
 14. Anonyymi,
  Pituus on 160cm mutta nuo painot ja BMI:t jätän kyllä mainitsematta, koska tiedän vanhastaan millaisen pyörityksen se aiheuttaisi mutta kuten kuvistakin voi päätellä, niin ihan liikaa. ;)

  VastaaPoista
 15. Siis ymmärrätkö mitä tarkoitin? Kun osoiteriville kirjoittaa kaikkien tiedossa olevan firework2.blogspot.com-osoitteen, niin sivulle tulee ilmoitus bloggerilta, että blogi on poistettu. Osoite ei siis uudelleenohjaudu tähän uuteen osoitteeseen.

  VastaaPoista
 16. Anonyymi,
  Totta kai minä tuon tiedän. :)

  VastaaPoista
 17. Eli tämä uudelleenohjauksen poisjättäminen oli siis taktinen veto, jotta saat pudotettua lukijalistoiltasi kaksplussalta tulleet roikkujat? ;) Jos haluaisit pitää kaikki lukijasi, olisit tottakai tehnyt osoitteeseen uudelleenohjauksen.

  VastaaPoista
 18. Anonyymi,
  Ei ollut mitään taktikointia. :) Tai muutakaan salaliittoteoriaa tässä osoitteenvaihdossa. Sillä kyllä nuo kaikki on mut taas löytäneet... :)

  VastaaPoista
 19. ei me mistään kaksplussalta olla vaan hevostallinetistä!

  VastaaPoista
 20. Anonyymi,
  Tervetuloa vaan hevostallinettiläiset! :) Ja kaksplussat ja vauva.filäiset. :)

  VastaaPoista
 21. Omituista jokatapauksessa jättää ohjaamatta liikennettä vanhasta url:sta uuteen.

  VastaaPoista
 22. Anonyymi,
  No, mä oon kyl vähän tämmönen omituinen ;)

  VastaaPoista
 23. Voiko sun kanssa keskustella mistään normaalisti?

  VastaaPoista
 24. Tämä on pipsan blogi, kai hän saa tehdä tämän kanssa mitä haluaa ja valita lukijansa??

  VastaaPoista
 25. Anonyymi,
  Voi kyllä, mut se on myös kanssakeskustelijasta kiinni voiko ylipäätään keskustella normaalisti. Ja mimmonen on normaalia keskustelua?

  VastaaPoista
 26. Eiköhän se oo Pipsan oma asia, jos haluaa jättää sen liikenteen vaan ohjaamatta tänne! Ei siihen tosiaan tarvita mitään salaliittoteorioita, ettei vaan jaksanut/halunnut/viitsinyt tai ei vaan sattunut kiinnostamaan just sillä hetkellä se ohjaaminen tänne!

  Kyllä vanhat lukijat tänne löytää, jotka oikeesti näitä Pipsan juttuja haluaa lueskella! :) Ainakin minä löysin tieni tänne, pienoisen paniikin jälkeen, josta Pipsa jo tietääkin! ;) :D

  VastaaPoista
 27. Moona,
  Oon ennenkin vaihtanut osoitetta ilmoittamatta siitä oikeastaan mitenkään, niin hyvinpä silloinkin porukka löysi mut uudelleen. :) Ja kun nyt tätä uutta osoitetta näköjään jo netissä kerrotaan, niin tänne löytää taatusti myös ne muutkin. :)

  VastaaPoista
 28. Ihanaa että löysin takaisin :) Olin pari päivää työmatkalla, ja kun palasin, olikin blogi kadonnut. Nyt pääsee taas piristymään (jos ei pala käpy anonyymeihin).

  VastaaPoista
 29. Linnea,
  Kiva kun löysit takaisin. :) Ja elä anna anonyymien ärsyttää.

  VastaaPoista
 30. Oi sulla on todella kiva blogi! Tosi pirtee. Ja sun hymy on tosi ihana! :)
  http://shewearsit-well.blogspot.com/

  VastaaPoista
 31. Nella,
  Voi kiitoksia. :) Sulla on muuten ihana blogi ja kans ihana hymy - tossa yhdessä kuvassa varsinkin! :)

  VastaaPoista
 32. pirteän positiivinen blogi, ja pitäjä! :)

  VastaaPoista
 33. Anomyymi,
  Kiitoksia, vaikka näin kipeänä tuo pirteys hieman on koetuksella. :)

  VastaaPoista