16.4.2012

Joo, oon vähän hullunkurinen mut se vaan oon mää

Kesä 2011 - Ukonilma saapumista

Aurinkokin on saapunut meitä ilahduttamaan. Kyllä sen piristävän voiman vain heti tuntee! On taas niin piristävä olo, että vois tehdä taas tuollaisia hulluutteluvideoita... mutta taidan nyt kuitenkin vielä tältä erää säästää teidät. Varsinkin kun eräällä lukijalla ei ollut vissii tuota huumorintajua mun eiliselle hölmöysvideolle, kun meni valittamaan asiasta toiselle foorumille [KLIK] vaikka eipä tuo asia minua haitatuta yhtään - kiitoksia vaan kuka sitten oletkin, kun mainostit blogiani. ^_^

Töissäkin sai tänään olla kuin naantalin aurinko. On se vaan niin kivaa, kun noinkin pienestä auttamisesta tulee itselle hyvä olo ja vielä parempikin olo, kun sain kuulla että olin neuvonut ihan oikein. Mulla kun ei siis ole laitoshuoltajan pätevyyttä, niin en täysin aina tiedä mikä aine soveltuu mihinkin (no ei niitä aineita siellä komerossa paljoa ole) mutta onneksi on kansio jossa on kaikkien aineiden selvennykset niin niitä lukemalla oppii vähän tuntemaan mihin mikäkin aine soveltuu. Pitäisi vissiin alkaa ehdottelemaan, jos voisi työnoheessa opiskella tuon(kin) ammatin itselleni.

Pitää muuten metsästää tietoutta eräästä mustavalkoisesta pullasorsan kokoisesta linnusta joka viihtyy noiden seurassa. Oon nyt joka aamu katsellut bussista kun semmosia uiskentelee ja sukeltelee tuolla yhdessä... lammessa. Ja koska olen utelias persoona, haluan tietää mikä se lintu oikein on.

Nyt taidankin mennä istumaan postiluukun eteen ja odottamaan että postipoika tiputtaisi mulle jotain tekemistä. Täytyy vaa toivoa, ettei se postipoika saa slaagia kun mie nappaankin posteista kiinni kun kuulen että se saapuu ovemme eteen. (juu hei, en mää nyt ihan noin sekopoltsi oo... vai oonko?)

Ja hei! Käykäähän taas pitkästä aikaa ehdottelemassa jotain aiheita/toiveita tuonne toivenurkkaukseen. Ja selventäkää toki, haluatteko sen teksti/kuva muodossa vaiko kenties videopostatuksena. :)

17 kommenttia:

 1. Ja eipä tarvinnut Kaksplussallakaan kauan odotella, ennen kuin paikalle ilmaantuivat voivottelijat, jotka ovat muka oi niin kamalan huolissaan terveydestäsi, oijoijoi... :D

  VastaaPoista
 2. On kyllä mielenkiintoista, miten ihan tuikituntemattomat ihmiset ovat niin huolissaan terveydestäni. Siis joo, olen läski mutta oon vielä ihan kunnossa ja pääsen eteenpäin. :) Ja oonko sanonu etten mitään tekisi painoni eteen... en vissiin? Ku ei täällä kannata puhua kyseisestä asiasta mitään...

  VastaaPoista
 3. Hhhahhaa! Noi vauva palstat on kyllä niin syvältä! Ne on niin täynnä suoraan sanottuna uskomatonta paskaa! Mutta mainosta vaan blogille :D En jaksa ymmärtää miksi tulee avautuu ANONYYMINA jonkun toisen blogiin. Miksi nähdä se vaiva? Jos ei kiinnosta niin miksi sitten jättää se kommentti? Uskomattomia ihmisiä :D

  VastaaPoista
 4. Noo, hupinsa kullakin. Mie en kanna kaunaa anonyymeille - nehän vaan piristää päiviäni omilla nirinöillään. Mut tosiaan, tuota joka nyt kovasti on tuolla palstalla mun blogia mainostellu, ni kiitän häntä kyllä tästä mainostamisesta :) Eipähän itse tarvitse tehdä ;)

  VastaaPoista
 5. no hei, positiivisesti ajateltuna sehän on vaan julkisuutta blogilles :D hei aattelitko laittaa tarkemman esittelyn siitä perhostunikasta?

  mäkin just laitoin blogiin asukuvaa kahden vuoden takaa, huh että ihminen on ollu eri näkönen vaikka siitä on vasta niin vähän aikaa :O

  http://fffirstclassticket.blogspot.com/

  VastaaPoista
 6. emmiveera,
  nimenomaan, eikä muuten oo olemassa huonoa ja hyvää mainontaa. :) Että kiitos tosiaan vaan tuonkin aloittajalle. ;)

  Joo, paitsi ettei se oo tunika vaa semmonen samanlainen lepakkopaita ku se ruosteenpunanenkin. :)

  Kyllähän ihminen muuttuu...

  VastaaPoista
 7. Siis minähän löysin tämän blogin jonkun anoääliön kauhisteluviestin kautta, joten kiitos vaan sinne :)

  VastaaPoista
 8. Aijaa? Missä se kauhisteluviesti oli? Oliko peräti samalla sivustolla kuin tämäkin?

  VastaaPoista
 9. Jollain on saman niminen blogi:
  http://varikaselamani.blogspot.com/

  (toki sinulla on eri osoite, mutta silti :D)

  VastaaPoista
 10. Joo, toi nimi ei oo kaikkein persoonallisin ni mahdollisesti löytyykin. Mut ei tääkää nimi varmaa pysyväksi jää ;)


  Teen pittää jelpata mua ton nimen kans. ;)

  VastaaPoista
 11. Kauhisteluviesti oli Kaksplussalla, kauhisteltiin sitä rintaliivipostausta.

  VastaaPoista
 12. Laitan nyt vaikka tämän postauksen yhteyteen kommenttini... Olen seurannut jonkin aikaa blogiasi ja haluan sanoa, että arvostan sua. :) Todellakin värikäs blogi ja tätä on niin mukava lukea, kun olet yleensä aina positiivisella tuulella kirjoittelemassa. Joo, osa videoista on aika hullunkurisiakin mutta se juuri sinussa onkin niin hienoa, kun uskallat olla täysin oma itsesi. :) Ja miten hyvin osaat ottaa palautetta vastaan, myös sitä negatiivista, johon kaikki eivät osaa noin hyvin suhtautua. No, tuli nyt tällainen yltiöpositiivinen kommentti mutta halusin vaan sanoa mitä ajattelen! ;) Jatka samaan malliin!!

  VastaaPoista
 13. Sä järjestit tässä taannoin ihan arvonnan uuden nimen keksimiseksi ja et ole kuitenkaan sitä voittanutta käyttänyt. ?

  VastaaPoista
 14. Linnea,
  Ai siitäkin on kauhisteltu tuolla. :)


  Rosa,
  Kiitoksia. :) Nii, toi on vähä hassua et miksei uskaltas olla oma ittensä? Onhan toki niin, ettei kaikki tykkää meikäläisestä mut maailma nyt on vaan semmonen, et tääl on tasapainoisesti hyvää ja huonoa. Eli 50% ei tykkää ja 50% tykkää. :) Kun ton sisäistää, ni uskaltaa olla melko sinut ittensä kans. :)

  Ja hei, en mää aina osaa palautetta ottaa hyvin vastaan - mut mäki oon vaan ihminen, mullaki on heikot hetkensä jolloin ei jaksa kääntää sitä poskea. Ja sitte on toi, et ku oon hitaastilämpenevä tyyppi - varsinkin jos ehdotukset on mulle täysin uusia. :) Mut ei se tarkoita, ettenkö siis kuuntele niitä. :)


  Anonyymi,
  Niinhän järjestin enkä mie niitä ehdotuksia ole suinkaan unohtanut. Mut jotenkin tää nimen sisäistäminen on mulla vielä kesken..

  VastaaPoista
 15. Ihmettelen mainittua kommenttia, eikö joillain ole muuta elämää, pitääkö olla noin ahdasmielinen? Mutta siitä viis, on hienoa kun olet oma itsesi ja sillä hyvä.
  Blogisi on niin hyväntuulista luettavaa, etten osaa sanoakaan. Kiitos ja kaikkea hyvää :-)
  Ellu

  VastaaPoista
 16. Ellu,
  Kiitoksia. No netissä on niin helppo tulla avautumaan jos joku ei miellytä. Mut voin todeta, et tähän on olemassa niinkin helppo ratkaisu et ei käy enää sellaisissa paikoissa jotka aiheuttaa vitutusta. :)

  VastaaPoista
 17. Olipa kivaa luettavaa ja tämä oli ansimmäinen kerta kun luinkenenkään blogia.
  Näin jutun iltalehdessä ja se kolahti,sinulla oikea elämän asenne,
  itsekin ajattelen samalla tavalla kiloineni,välillä 82 kg ja nyt taas 99 kg,
  mut ilolla huomista kohti,niinkuin sinäkin menet.
  Tuot elämään valoa,voi hyvin!
  Igor

  VastaaPoista