14.4.2012

Juominkiesittely

                
                           (Kyllä kyllä, video on tumma eikä valitettavasti muuksi muutu)

10 kommenttia:

 1. Heips!
  Olvin ainoa maistelin eilen ja en myöskään tykännyt. Noissa maustetuissa juomissa tuppaa aina pukkaamaan esanssin maku pintaan.
  Siidereissä tykkään ihan noista perusjutuista - kuiva omena esim.

  Viikonloppuja!

  VastaaPoista
 2. No Hei!
  Näinhän se tuppaa olemaan. Mulla on muutama maku joista oon tykänny eli useinkaan ei näitä uutuusmakuja tuu ostettua toista kertaa. Mut pakko aina silti maistaa, kun jonkun uuden bongaan hyllyltä. ;)

  Kuin myös sinne!

  VastaaPoista
 3. Minäkään en pidä makeista siidereistä enkä juomista. Erittäin kuiva omenasiideri sen sijaan on tosi hyvää.

  VastaaPoista
 4. Oletteko maistaneet sitä uutta Dry Apple juomaa? Itse maistoin lasillisen, oli ihan OK vaikken yleensä noita kuivia maistele.

  VastaaPoista
 5. Itse pidin sitä aino siideriä ihan ok:n makuisena, mutta pisti närästää kauheesti :/

  VastaaPoista
 6. olin viime viikonloppuna kuskina ja ukot kisko tuota leguaani-lonkkua koko illan, ostin sitä sit itelleki mutta en oo vielä juonu, illalla jos maistelis :P parempi ois olla hyvää!

  VastaaPoista
 7. Anonyymi,
  No kuten sanoin, niin kyllä se Aino menetteli mutta olen maistanut paremmankin makuista mansikkasiideriä. :)

  emmiveera,
  Kerrohan sitten kun oot maistanut, että mitä itse tykkäsit. Täällä siis molemmat piti tuosta leguaanilonkerosta + wickedistä. Mut Leguaani parhain.

  VastaaPoista
 8. Kiva esittely :D

  Mä juon Suomessa ollessani aina noita erilaisia siidereitä ja lonkeroita. Ei niiden nimissä kyllä oikein pysy perässä kun ongelma on just se että ne on usein kausijuomia. Kentältä saa ostettua kyllä paluumatkalla hyvin Original lonkeroa, se on vuodesta toiseen samanmakuista, nam. Aitoja siidereitä tulee juotua irkkupubissa, esim. Strongbow´ta tms. Kotona juon lähinnä olutta ja viiniä, nyt esim Kalifornialaista punaviiniä.

  Kippis siis ja hyvää viikonloppua :)

  VastaaPoista
 9. leguana maisteltu, ja nimenomaan MAISTELTU, ei juotu :D aivan järkyttävää kuraa! kaks ryyppyä kestin ja sit oli pakko kaataa lavuaariin :/

  VastaaPoista
 10. Elin@,
  Joo, siis kausijuttujahan nuo on. Eikä noita uutuusmakuja yleensä tuu maisteltua toistamiseen. Strongbow:ta mie en ookkaa maistanu, vois kyllä kokeilla ku oon nähny sen kyllä tuolla. :)


  emmiveera,
  No nuo sekotushirviöt on kyl semmosia ettei useimmat niistä tykkää. Ja luulempa, et mekin taidetaan maistella seuraavaks ihan noita vanhoja tuttuja lonkeroita/siidereitä. :)

  VastaaPoista