17.4.2012

Kirje lukijoilleni


10 kommenttia:

 1. onkos sen pakko olla leveä sen vyön ? ;)

  VastaaPoista
 2. No.. kyl mie tykkäisin et se ois hieman leveä ku semmoset narujutskat pakkaa menee fläskien väliin. ;) Oon todennu tommoset.. onks noi nyt jotain 3-5cm leveät, ni hyviksi.

  VastaaPoista
 3. Olipa hankalan pientä lukea kun oli kuvana eikä edes kuva suurentunut kun klikkasi sen auki. Tämmöiset kuvat kannattaisi laittaa suurempana klikin taakse niin saisi jotain selvääkin ilman ruudunmuokkauskikkailuja.

  Mietin miksi sun käsiala näyttää kummalta ja vihdoin tajusin: sun j-kirjaimet kääntyy väärään suuntaan :D

  VastaaPoista
 4. Kyllähän se vaikea on tuosta kuvasta tihrustaa tekstiä, mut saan kyllä ison kuvan näytölle kun klikkaan kuvaa. Miksiköhän siulla ei tuu koko kuvaa? Ku en sitä ees millään tavalla pienentänyt.

  Hih.. joo, mun J-kirjaimet pakkaa vetämään vähän tonne oikeelle. ;)

  Mut jos hieman helpottas lukemista, ni tässä suora linkki: http://3.bp.blogspot.com/-z_B3leB8dhk/T42VxDs4mfI/AAAAAAAABIA/PA6iu6hFtJ8/s1600/003.JPG Ja ainakin itse saan tuon linkin kuvan vielä isonnettua suurennuslasilla (se tulee kun vie kursorin kuvan päälle)

  VastaaPoista
 5. Ei kuvasta klikkaamalla saanut isompaa kuvaa, kun sulla on bloggerissa valittuna asetus ´esittele kuvia Lightboxilla`. Jos otat sen pois, voi kuvia klikat isommiksi.

  VastaaPoista
 6. Mä kyllä saan klikkaamalla isommaksi.

  VastaaPoista
 7. Anonyymi,
  Otin nyt tuon asetuksen pois, mutta kyllä mulla se tuolla Lightboxillakin näkyi ihan selkeänä. Mut tuolla on se suorakin linkki jolla pitäs nähdä ISONA se kuva. :)

  Nii ja kyllähän ne kuvat saa isommiksi ilman, että Lightboxin ottaa pois päältä, senkun vaan vie kursorin kuvan päälle, klikkaa hiiren oikealla näppäimellä ja valitsee sieltä avaa toiseen/väli -ikkunaan.

  VastaaPoista
 8. Ihana kirje ja kerrassaan kiva idea :)!!

  VastaaPoista
 9. Nyt saa isommaksi kun ei ole enää lightboksilla. Siinä kuvaa ei saa suurennettua ainakaan macilla kun tulee näytön reunat vastaan ja suurimman osan tilasta vie se musta alue.

  Kiitos tästä muutoksesta, toivottavasti jatkossakin laitat kuvat tuollein että isonevat klikkauksella jos haluaa katsoa jostain yksityiskohtia.

  T. eka anonyymi.

  VastaaPoista
 10. Anselmi,
  kirjoita sieki joskus? :)


  Anonyymi,
  Mie otin sen Boxin nyt pois että pitäs tosiaan sitten vastaisuudessa, kun kuvaa klikkaa ni päästä suoraan isompaan kuvaan. :)

  VastaaPoista