26.4.2012

Kun väsy painaa - mene maaten (kuulik.... ai sä oot jo siel....)


Voi ku olis saanu jäädä aamusti tonne sänkyyn, oli siis niin vaikea päästä sieltä ylös. Mut pakkohan se oli, kun töihin oli mentävä! No onneksi on luvassa pidempi viikonloppu eli vasta ens keskiviikkona töihin. Huomenna vielä töihin on vääntäydyttävä mutta onneksi nuo perjantait on aina lepposia. Ihmeellinen asia kyllä tää väsymys, kun se ei kovinkaan usein vieraile meillä. (onneksi!) Ja tämän päivän väsyä ja matalaliitoa ei yhtään helpota se, että ulkona on todella harmaa päivä ja vettä vaan satelee. (huomenna 14 astetta plussaa ja aurinkoa, jeee!)

Tajusin just kansiota katsellessani, ettei mulla ookkaa valmiina mitään vaate-esittelyä. Joten täytyy tässä tänään muistaa tökätä kameran akku lataukseen ettei sit kesken kaiken katkea filmi. ;) Ja täytyy varmaa ladata omatkin akut, et sit jatkaa tehdä monen monta esittelyä valmiiksi tonne noin ja muistaa vähän jutustellakki videolle...

Jaha, kuukauden päästä alkaa olemaan sitten todella lähellä Lahden reissukin. Voi miten odotankaan innolla sinne päästyä ja varsinkin kun körötellään omalla autolla sinne. Tuon automme EI pitäisi olla kovinkaan bensasyöpöö joten saattaapi tulla halvemmaksi kun mennä bussilla. Mut siis JEEEE! Ihanaa päästä tonne! Siinä meneekin sitten ensimmäinen kesälomaviikko, toivon mukaan (ei oo vielä varmistunut)

Kauhistelen jo valmiiksi muutaman päivän yksinoloa, kun tuo isäntä lähtee ulkomailla käymään. Miten saankaan nukuttua yksin, kun on tottunut että vieressä on lämpöpatteri? (hihihih) Oon huomannut et aina kun mies on viereltä pois ni mie nukun todella levottomasti ja tästä syystä yöunet jää lyhyiksi. No täytyy sitten vaan lähteä aikaisemmin töihin, kun joutuu aamustikin menemään bussilla töihin. Jos lähtisi 6.30 autolla täältä, olisin mahdollisesti 7.20 jo töissä. Ja pääsisin sieltä lähteämään 10.15 autolla kohti kotia. (kyllä, tykkään pohdiskella asioita valmiiksi mutten vie niitä stressiin saakka)

Mutta vaikka oon ollut väsynyt, niin oon mie silti ehtinyt valtaamaan tuon yhden vaatekaapin omille tavaroilleni, nimittäin kirjepaperitarvikkeilleni. Kyllä, niitä on PALJON! Ylimmällä hyllyllä näkyisi olevan A4-paperit, decoteipit ja kirjekuoret. Keskimmäisellä hyllyllä taas on paperit joita käytän ja alimmalla hyllyllä paperit jotka on niin ihania, etten millään raaski käyttää. Tuon keskimmäisellä hyllyllä olevan määrän PITÄISI siis kestää mulla vuoden päivät mutta oma arvioni on että enintään puolisen vuotta. No menee kai papereita paljon kun kirjeiden sivumäärät vaihtelevat 6-15sivun väliltä. (luulitteks te et mää kirjottelen jotain sivun mittasia kirjeitä, siis oikeesti - minä joka en pysty edes videosta tekemään lyhyttä, niin miten voisin kirjeestä tehdä lyhyen)

18 kommenttia:

 1. Minunkin on vaikea nukkua, jos mies on öitä poissa, mutta kyllä sitä pikkuhiljaa tottuu, jos sitä tapahtuu usein. Viime vuonna mies oli poissa ehkä kolmasosan vuodesta, niin... noh, eihän se kivaa ole, mutta ainakaan ei ole kukaan sotkemassa paikkoja koko ajan :) Tänä vuonna onneksi työmatkat ovat suuntautuneet Eurooppaan, niin ei tule yksinäisiä öitä. Vaan niin se mieskin tuntui nukkuneen huonosti, kun olin itse yötä poissa toissayönä.

  Ihanan näköisiä papereita. Ja ihanan paljon tyhjää tilaa kaapissa. Sinne pitää HETI hankkia lisää papereita :D

  VastaaPoista
 2. Linnea,
  Juu, nopeastikos siihen tottuu. Ja kun nyt ei oo kyse kun parista päivästä. Sillo se otti voimille kun oli 1,5vko poissa. Ja siinä ajas kerkes jo tottumaan taas yksinoleiluunkin. Tosin kyl se mieski kans nukkuu huonosti ku ei oo omassa sängyssä. :) Ai sun miehes on noin paljon poissa ja tekee töitä ulkomailla.

  Ne on ihania ja onhan tota tyhjää tilaa, et voi viel lisääki hommata jos joskus tulee vastaan. :) Tuo alhaalta pilkistävä mustakantinen perhoslehtiö on ollut mulla 6v. enkä oo vieläkää raaskinu käyttää, tuskin raaskinkaan!

  VastaaPoista
 3. On pitänyt jo monesti kysäistä, mutta kysäisen nyt..
  eli kirjoitteletko kirjeenvaihtokavereille (mistä olet löytänyt) vai sukulaisille vai?

  Minä olen joutunut tyydyttämään kauniiden papereiden kaipuuni lähinnä korttiaskartelulla. Ja kerännyt siihen liittyen pienen paperikaupan kotiin...

  Ihana järjestys sulla ja kuolaan noiden ihanien paperien perään.

  VastaaPoista
 4. Täällä myös samaisia ongelmia, nukkuminen mahdotonta, jos miekkonen ei ole tuhisemassa vieressä. :/ Tai ei mahdotonta, mutta kovin levotonta..

  Ja nuo kirjepaperit <3 Ihania! :) Olen miettinyt samaa, kuin edellinen kommentoija, eli kenelle sinä oikein kirjoittelet kirjeitä? :)

  Olen itsekin joskus pienempänä kirjoitellut kirjeitä kirjekavereille, joita siihen aikaan löytyi YLE:n teksti-tv:n sivuilta.. :)

  http://riemunkirjavaa1.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. Anonyymi,
  Kiva kun päätit kysyä. Eli kirjoittelen ihan kirjeystäville, pitkin Suomea (+ muutamalle ulkomailla asuvalle)

  Korttiaskartelu on IHANAA! Teen niitä joskus itsekin, mutta suurimmaksiosaksi aikani menee kirjeisiin. Ovathan kirjeystäväni minulle ihan kunnon ystäviä, joihin vain yhteydenpito toimii kirjeitse ja olenhan muutamia heitä jo nähnytkin. :)

  Hih, et ole ainut joka kuolaa noiden ihanampien paperien perään. Oisko vinkkiä, miten sais nekin kulutettua? ;)


  M,
  Niin, eihän se mahdotonta ole - nukkuminen ilman miestä vieressä, mutta levottomampaa ainakin aluksi.

  Ihan siis kirjeystäville kirjoittelen. :) Mullahan taitaa olla näitä ystäväisiä n. 25-30 (en oo ihan täysin luvusta varma)

  Ylen tekstitv:n sivuilta mie nää mun vanhimmat ystäväni oon löytänytkin. Sitten on toki muitakin sivustoja josta löytänyt uusia tuttavuuksia kuten Raijan Sanaristikko sivut. Ja Facebookin ryhmistä on tullut muutama. :)

  VastaaPoista
 6. Moikka
  Löysin tämän sun blogin sattumalta erään keskustelupalstan kautta.
  Tunnut ihanan värikkäältä ja positiiviselta ihmiseltä. Mukava lukea sinun juttujasi :) Jatkaa samaan malliin.

  VastaaPoista
 7. Anonyymi,
  Kiitoksia ja tervetuloa vaan lueskelemaan. :) (enköhän mää samaan malliin jatka ;) )

  VastaaPoista
 8. Samaa minäkin olen miettinyt ja nythän se selvis :D
  Itse harrastan postcrossingia, siinä lähetetään postikortteja muille postcrossaajille ympäri maailmaa.
  Sulla on ihania papereita ja mulla ihania kortteja :-)
  _e-

  VastaaPoista
 9. _e_,
  Kiitoksia. Korttisi on VARMASTI ihania. :) Oon joskus tuolla postcrossing sivustolla katsellu niitä kortteja. Mielenkiintoista hommaa ja kovin kiinnostaisi itseänikin mutta ei oo tullu kuitenkaan aloitettua.

  VastaaPoista
 10. Ihania papereita ja kadehdittavan hienossa järjestyksessä :) Mä en ikäpäivänä saisi mitään tavaroitani noin hienoihin pinoihin. Kaapit vaan kroonisesti pursuaa tavaraa :D

  Hih, mua ihmetyttää tuo kyselyt, että kenelle kirjoittelet. Kirjekavereille tietty. Onko kirjeenvaihto sitten jo niin vanhanaikaista ja pienen piirin harrastus Suomessa, että monikaan ei ole tietoinen, että sitä oikeasti harrastetaan edelleen... tämä siis vaan ihan pohdintaa.

  Annika, Pipsan kirjekaveri

  VastaaPoista
 11. Annika,
  Kiitoksia. Nuo paperit taitaakin olla ainut asia joka pysyy järjestyksessä täällä ;)

  Kyllähän toi perinteinen kirjeenvaihto taitaa olla aika vähäistä. Kun tuntuu, et niissäkin piireissä joku tuntee aina jonkun. :) Ja mie muistan vielä senkin ajan kun Tiimarista esimerkiksi sai ihania kirjesettejä vaan ei taida enää oikein sellaisia saada.

  VastaaPoista
 12. Huh! Ei saa tolleen vaihtaa blogin osoitetta! Luulin jo, että hukkasin sun ihanan piristävän blogin! Hirveä pelästys!

  VastaaPoista
 13. Sammakkotyttö,
  Täällä sitä ollaan. :) Pahoitteluni että pelästytin. :)

  VastaaPoista
 14. Hei,
  ihan pakko kysyä, että mistä sä oot hankkinut nuo kaikki paperit?

  Hyvä blogi, jatka samaan malliin! Tekstejäsi on helppo lukea ja kuvat & videot on mukava lisä!

  - Laepp

  VastaaPoista
 15. Löysin vasta blogiisi.
  Ihanaa huomata että löytyy vielä ihmisiä jotka oikeasti uskaltavat olla mitä ovat! Itsekin taistelen ylipainoni kanssa ja koen kuitenkin olevani melko sinut itseni kanssa :)

  Samoin ihanaa huomata että joku lähettää vielä oikeita kirjeitäkin. Osaisitko kertoa mistä voisi saada vielä nykypäivänä oikean kirjeystävän, sähköpostit ja facebook kommentit kun ovat tappaneet sen vanhan kunnon kirjeen vaihdon!

  Aurinkoista kevättä sinulle!

  VastaaPoista
 16. Kirsikkainen,
  Tervetuloa vain blogia lueskelemaan. :)

  Juu, kyllähän ihmiset vielä oikeitakin kirjeitä lähettelee. :) No itse olen löytänyt omat kirjeystäväni Ylen Txt-tv:n kautta jota ei siis enää ole, mutta myöskin Raijan Sanaristikko sivujen kautta sekä myöskin Facebookin Kirjeenvaihto ryhmien kautta. Näitä kahta voin suositella. :)

  VastaaPoista
 17. Nyt on koko blogi luettu läpi.
  Kirjottelehan lisää ja laita videoita tulemaan, niitä on mukava kuunnella :)
  Oikein hyvää kevättä!

  VastaaPoista
 18. Anonyymi,
  ohoh, pakko kysyä; kauanko meni? :)
  Tottahan toki kirjoittelen lisää ja huomenna tulee vaate-esittely jossa muistaakseni höpöttelenkin. Hyvää kevättä sinnekin!

  VastaaPoista