29.4.2012

Kysymyksiä&Vastauksia

Olipas tuossa tullut paljon kommentteja tänne, eri postatuksiin vain. Niin mie aattelin nyt koota ne kaikki tähän tällaiseksi ja vastata suoraan. :) Niin ei mene keneltäkään ohitse. :) (ja koska mulla on niiiiin paljon vapaata aikaa tehtä tämmönen, hih)

Vietettiin suurimmaksi osaksi eilinen ilta miehen kanssa niin kahdestaan kuherrellen että ihan punastuttaa. <3 Tykkään tämmöisistä sillontällön tapahtuneista söpöilyistä. Katseltiin Myytinmurtajia, käytiin kävelyllä, nautittiin hyvästä kotiruuasta ja sitten pelattiin yhdessä Sacred 2 peliä.

Mutta nyt niihin kommentteihin....


Anonyymi on lisännyt kommentin tekstiisi "Kun väsy painaa - mene maaten (kuulik.... ai sä oo...":

Hei,
ihan pakko kysyä, että mistä sä oot hankkinut nuo kaikki paperit?

Hyvä blogi, jatka samaan malliin! Tekstejäsi on helppo lukea ja kuvat & videot on mukava lisä!

- Laepp


~ Eräästä ulkomaalaisesta nettikaupasta. Tuttujen ihmisten suosituksesta voinen suositella tuota JanetStorea. Itse en ole sieltä vielä tilannut, mutta varmaan joskus teen tilauksen. Kiitoksia kovasti, mukavaa kuulla että pidät blogista ja tervetuloa vaan seurailemaan. :)


sallan on lisännyt kommentin tekstiisi "PipSa kiitää, pomppii, steppii ja kelluu eli luvas...":

Olipa kiva postaus ja hyvä esimerkki siitä, että kyllä ylipainoinenkin voi tykätä liikunnasta ja jopa tietää miten olisi hyvä liikkua :)

Päädyin nyt eka kertaa blogiisi ja liityin saman tien lukijaksi! Jatka samaan malliin! :)


~ Siis mikäkähän ihme siinä on, että ylipainoinenkin tykkää liikunnasta? Hupsuja ihmisiä kun luulevat että ylipainoset ei tykkää liikkua - ehkä joillekin on korkea kynnys lähteä joihin saleille ja uimaan, kun aattelevat et ihmiset katsovat. Voivat ne katsoakin mut kannattaa nostaa nokka ylös ja aatella, et ainakin mää liikun! :) Itse liikun siten mistä itse tykkään, missä mulla on mukava olo kuitenkin.  Ja tervetuloa seurailemaan blogia. :)


Nelli L on lisännyt kommentin tekstiisi "Mä näytän hyvältä ja tiedän etsä tiedät sen!":

Hyvä :)

Anonyymi on lisännyt kommentin tekstiisi "Mä näytän hyvältä ja tiedän etsä tiedät sen!":

Oot aivan ihana ! :D t. anonyymi, joka haluaisi samanlaisen elämänasenteen kun sulla :/


~ Kiitoksia teille molemmille, tuntuu kivalta kuulla. :)


Anonyymi on lisännyt kommentin tekstiisi "Miksi tyytyä olemaan vaikea, kun pienellä vaivalla...":

Moi,

löysin vasta blogisi ja olisin kysellut uteliaisuudesta, että millaista Guessin laukkua etsit?:) Löytyiskö ihan jopa linkkiä netistä siihen. Guessilla on joitain tosi hienoja malleja, mutta uudet ovat minusta vähän tylsiä.


~ Se on sellainen missä on palmikkomaiset hihnat ja väri on vaaleanruskeat taikka hopeinen. Oon tuollaisen nähnyt joskus kun googlen kuvahaulla katsonut mutta oon ymmärtänyt ettei sellaista enää tehdä. Itse oon vaan niin tarkka, et haluan tarkalleen sellaisen minkä oon mielessäni ajatellutkin. Siis täysin samahan sen ei tartte olla, kuin tuo jonka näin mutta edes hieman sitä muistuttava. :)
Anonyymi on lisännyt kommentin tekstiisi "Miksi tyytyä olemaan vaikea, kun pienellä vaivalla...":

Moi,
Luin tuosta että olet siivoja ammatiltasi, pitääkö paikkaansa? :) Olen itse siivoja alan opiskelija, olen myös reilusti ylipainoinen (yli 30 kg painoa pudotettavana). Olen ollut nyt kuukauden hotellisiivouksessa ja hyvin olen ainakin nyt jaksanut mutta voitko sanoa, putoaako paino tässä ammatissa ja onko tullut vaivoja esim. polviin ja selkään? Kiitos!

~ No, en oikeastaan ole siivooja ammatiltani mutta siivoan kuitenkin tällä hetkellä työkseni kyllä. :) Hotellisiivous on melkoisen rankkaa, koska siinä täytyy tehdä niin paljon lyhyessä ajassa. No laihtuminen vähän riippuu niin monesta tekijästä, mutta uskaltaisin sanoa ainakin näin ettei se paino ainakaan siivoojan työssä nouse. :) Monilla ilmeisesti on ollut ongelmia polvien ja selkävaivojen kanssa (jopa normaalipainoisilla naisilla) tässä työssä, mutta itselläni ei ole (ainakaan vielä) mitään vaivaa tullut. Melkein sanoisin että voin paremmin siivotessani kuin toimistotyössä ollessani.


Anonyymi on lisännyt kommentin tekstiisi "Elämäni tarkoitus on olla varoittavana esimerkkinä...":

Eihän sitä kuvaa koskaan tule, kun ei koko miestä ole edes olemassa.

~ No, voit ihan rauhassa ajatella näin mutta tosiasia on että mieheni on olemassa. :) Ja siltikään tänne ei miehestäni tule kuvaa, tavaroita olette varmasti nähneet kuvissa/videolla. Ai mut nekin on varmaan niin helppo ostaa ja pistää esille - miettikäähän nyt, mitä järkeä siinä on? Mitä järkeä mun on esimerkiksi ostaa kalliilla tuollaiset proteiinijauhepussit mitkä kuvissa melkein aina näkyvät. Katsokaa kuvia, niin näette kyllä niitä merkkejä miehen olemassaolosta. :)


Stella S. on lisännyt kommentin tekstiisi "Elämäni tarkoitus on olla varoittavana esimerkkinä...":

Ihme miten maailma on täynnä huonolla itsetunnolla varustettuja ihmisiä, joiden ainoa ilo on muiden nälviminen. Mahtaa muuten olla ikävää sellainen elämä :( Toivottavasti hekin löytäisivät elämäänsä vähän onnea jostakin :)


~ Samaa minäkin toivon, että nämä ihmiset jotka saavat ilmeisesti jonkinlaisen buustin haukkuessaan muita, tuikituntemattomia ihmisiä - saisivat joskus sen ilon elämäänsä. Silloin ymmärtäisivät miksi itse olen tällainen. Miksi hukata elämä moisella nälvimisellä ja negatiivisella ajattelulla? Heittäkään tommoset pois ja nauttikaa siitä elämästä, se on kuitenkin kaikilla vaan yhden kerran. Itse aion nauttia, ylipainosta huolimatta.


Sammakkotyttö on lisännyt kommentin tekstiisi "Elämäni tarkoitus on olla varoittavana esimerkkinä...":

Tuo on muuten hassu ilmiö, että hoikat ihmiset on varmoja ettei lihavilla ihmisillä voi olla parisuhteita eikä ne voi harrastaa seksiä jne.. Ja silti kun lukee blogeja niin lihavilla naisilla on yleensä ihan normaalipainoiset miehet - ja jos lihavien ihmisten blogeja katsoo niin parisuhteet on enemmänkin sääntö kuin poikkeus.

~ Tuo on kyllä hauska juttu, vaikka eipä nyt aleta yleistämään. Ei kaikki hoikat ihmiset noin ajattele, vain se pieni prosentti heistä. Tai sitten ovat ylipainoisia joilla ei ole käynyt onni rakkaudessa, kuka tietää. Kyllä tuolla maailmassa on jokaiselle hyvät puolisot, joskus ne saattaa olla niin nokan edessä ettei edes huomaa.


Anonyymi on lisännyt kommentin tekstiisi "Elämäni tarkoitus on olla varoittavana esimerkkinä...":

Voiko siitä tosiaan saada iloa, että muita nälvii, kuten yllä myös ihmeteltiin?
Taitaa vaan korventaa se, että joku on onnellinen ja tyytyväinen omaan elämäänsä. Niin ja kehtaa vielä näyttää sen julkisesti :D
-e-


~ No en usko, että saa iloa mutta jonkinlaisen tyydytyksen varmaan omalle pahalle ololleen. Mä en katso noita haukkujia mitenkään pahalla, oon vaan surullinen että pitää olla noin paha olo ja purkaa se ihmiseen - itse suosittelen suuresti kirjottamista. Se helpotti omalla osallani huonoa oloani. Ja auttoi ymmärtää asioita.
Anonyymi on lisännyt kommentin tekstiisi "Elämäni tarkoitus on olla varoittavana esimerkkinä...":
kaunis mekko sinulla!

~ Kiitoksia, tuo mekko on mieheni suosikki.
Anonyymi on lisännyt kommentin tekstiisi "Kerro se lapsuuskuvin...":

ihan kuin nukke olet noissa kuvissa. Ja ripset wow! ;)


~ Kiitoksia. Tuolloin mää oon ollu samanlainen kun nykyään, siis persoonana. Sit tuli se vaihe ku kiusattiin ja musta tuli hyvin epävarma sekä ujo. Mut onneks sekin on mennyttä ja oon takas lapsuudenminänä. :)


Anonyymi on lisännyt kommentin tekstiisi "Elämäni tarkoitus on olla varoittavana esimerkkinä...":

Vaikka en ymmärräkkään miksi toisia pitää nälviä, en myöskään ymmärrä sitä miksi jotkut luulevat sen olevan elämän _ainoa_ ilo. Tai että nälviminen johtuisi aina kateudesta.

Höpö höpö.


~ No eihän se varmastikaan ole elämän ainoa ilo mutta jotain tuollaisen nälvimisen syynä yleensä on. Mene ja tiedä mikä. Varsinkin jos kyseessä on vielä ihan tuikituntematon ihminen.


Anonyymi on lisännyt kommentin tekstiisi "Elämäni tarkoitus on olla varoittavana esimerkkinä...":
Öh? Ihan mielenkiinnosta vain kysyin. Jos miun ja mieheni yhteistä asuntoa kuvattaisiin mistä tahansa huoneesta, niin näkisi meidän molempien asuvan asunnossa. Foorumilla joku sanoi myös tunteneensa bloggaajan, ja kertoneen, että ei hänellä miestä oikeasti edes ole. Eikä kukaan samassa kaupungissa asunut ollut koskaan miestä nähnyt, Pipsan kylläkin...

Ei kai se ole minulta mitään nälvimistä? Enkä ole sitä mieltä, etteikö lihavalla ihmisellä voisi olla parisuhdetta. Älkääs nyt alkako siellä sanoja pistämään minun suuhuni! Minusta olisi vain erittäin typerää lukea blogia, joka ei edes ole totta. Ja tällaisia on tullut vastaan useita...

Minulla on kyllä, kiitos vain, hyvä itsetunto ja hyvä elämä, mistä en ole pätkääkään katkera.


~ Mie edelleenkin ihmettelen tätä kohua mun miehestäni. Enkä siltikään tule kuvaa tänne blogiin pistämään, mutta kyllähän miehen tavaroita näkyy pitkin asuntoamme ja sen voi nähdä tässä kodin esittelyssä. Mutta ihan pienenä vinkkinä, ei kannata oikeasti uskoa noita juttuja mitä keskustelupalstoilla sanotaan ihmisistä (ei siis vain minusta) koska luultavasti mikään niistä ei ole totta. Ja mitä itse olen noita välillä katsonut (kyllä, olen kurkkinut mitä musta puhutaan) niin yhdetkään ei pidä paikkaansa. Hmmm.... tuo sanomasi ei ole nälvimistä mutta ei kuitenkaan totuuskaan. Ja ihan totta, onhan se typerää lukea blogia jonka jutut ei oo mitenkään totta - itse voin sanoa puhuneeni täällä kyllä ihan siten kuin päiväni ovat menneet, tosin jos jonkun mielestä tämä on valhetta koko blogi niin en voi sillekkään mitään kun se on jokaisen oma mielipide. Voihan olla, että jonkun mielestä tää on liian hyvää ollakseen totta (tai jotain?) On hyvä, että sulla on hyvä itsetunto ja elämä - niillä pääsee jo pitkälle. :)

2 kommenttia:

  1. Teidän söpöilyilta kuulostaa tosi kivalta!

    VastaaPoista
  2. Anonyymi,
    Kiitoksia, se aina onkin. Ainut että mun yö sitten muuttui kamalaksi. :(

    VastaaPoista